Jump to content

Sapphire HD7970 πρώτες εντυπώσεις-μετρήσεις

PasxosC

Recommended Posts

βρε παιδες πως κανετε το powertune απο ccc στο +20% να σας το κραταει σαν ρυθμιση απο τη στιγμη που χρησιμποιητε msi ab για κλοκαρισμα???

εμενα καθε φορα που κανω restart το pc μου το γυρναει σε default (+0%)

Όυτε εμένα έχει τέτοιο πρόβλημα. Χωρίς να ανόιξω καν το afterburner μπαίνοντας στην καρτέλα του overdrive μου το έχει στο +20. Το διαλέγεις από εκεί, πατάς apply και δεν στο κρατάει;

• Replies 3,1k
  • Created
  • Last Reply

30-12-11, 15:28

1 μηνα να δεις τι θα σκασει στα 300+ ευρω
τα minimum της 7970 είναι απλά τραγικά

φαντάζομαι σύντομα να δω αλλαγές

Το ξερω ρε φιλε αλλα κανε υπομονη σε 3 μερες απο σημερα θα παρουμε Nvidia. :hehe:

Βασιλη μου ολα αυτα θα τα κανετε μαζι με τον Seb οταν ερθουν οι πρασινες. :D

Απλα σχολιασε τις εικονες που βαζω.

Αυτο μου αρκει. :T:

Ωχ, ωχ την άλλη φορά νομίζω αυτόι οι δύο είχαν βγάλει ότι είναι το ίδιο ναπαίζεις το BF3 είτε με ένα CPU Core είτε με 4.......

Αυτή τη φορά μάλον 128bit bus θα αποδειχτεί αρκετό!! :p :p :p

τα minimum της 7970 είναι απλά τραγικά

φαντάζομαι σύντομα να δω αλλαγές

να βγαλω διαγράμματα METRO 2033 ? Να πανε οι 7970 καδο ?

Βγάλε, Βγάλε!!!!!!

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ποιος κάδος είναι δίπλα στο σπίτι σου δώσε διεύθυνση!!!! :dance3:

Βγάλε, Βγάλε!!!!!!

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] ποιος κάδος είναι δίπλα στο σπίτι σου δώσε διεύθυνση!!!! :dance3:

τον zpaf ρωτα!!!

30-12-11, 15:28

Το ξερω ρε φιλε αλλα κανε υπομονη σε 3 μερες απο σημερα θα παρουμε Nvidia. :hehe:

η αλήθεια πονάει :p

κρίμα είναι τα παιδιά :o

Ωχ, ωχ την άλλη φορά νομίζω αυτόι οι δύο είχαν βγάλει ότι είναι το ίδιο ναπαίζεις το BF3 είτε με ένα CPU Core είτε με 4.......

Αυτή τη φορά μάλον 128bit bus θα αποδειχτεί αρκετό!! :p :p :p

Mister παραπληροφόρηση κόψε το trollάρισμα, ή απόλαυσε το να σε αγνοεί όλος ο κόσμος :)

Παρεπιπτόνως είπαμε όποιος γουστάρει έρχεται σπίτι μου όταν τα τρέχουμε να τα δεί από κοντά ( θα έχουμε και livestream @ livestream.com για τους υπόλοιπους... )

NVIDIA 580 GTX

metro20332.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ATI 7970

atimetro2033.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:hehe: ΓΙΑ ΕΛΑ ΓΙΑ REAL GAMING!!!! Tρελες μαιμουδιες μυριζομαι!

Μα ρε συ Seb η 7970 είναι 21% μπροστά και δεν μας λες ούτε σε τι ρολόγια είναι η κάθε κάρτα ούτε σε τι Πλατφόρμα είναι πάνω!!!

Τσάμπα έτρεχα για τον κάδο....... :tomato:

Όυτε εμένα έχει τέτοιο πρόβλημα. Χωρίς να ανόιξω καν το afterburner μπαίνοντας στην καρτέλα του overdrive μου το έχει στο +20. Το διαλέγεις από εκεί, πατάς apply και δεν στο κρατάει;

Δε μου το κραταει παρολο που στο msi ab εχω κλικαρει apply setting at windows startup. To ccc το εχεις να κανει auto start με τα windows ή το εχεις κλειστο και δουλειεις μονο με afterburner???

wtf is going on!!!

το να εχει ΜΑΧ 250 300 500fps δεν έχει σημασία

το να εχει avg 10fps διαφορά, έχει

το να εχει min ιδια, είναι λίγο ντροπή

Seb, ξέρεις... σε κάτι διαγραμματάκια πιο πάνω... έλεγε αναλυτικά τι ρυθμίσεις είχε... :p έτσι όπως τα δείχνεις.. η 580 μπορεί να τρέχει στα Ultra Low, και η 7970 στα Ultra High ;). Μπορώ να σου βγάλω και με την GTS450 τέτοιο διάγραμμα να πεις mama mia... Είπαμε.. μπορεί να μην έχει τις τρελές διαφορες (σε στοκ...) η 7970 από την 580, αλλά και με το ο/c μέσα την ξ.......ζει... fact/period/add whatever you like... βέβαια από την άλλη, There is no such thing as bad publicity... ;) οπότε μέχρι το δίδυμο seb+GTX780 :p, καλό είναι και το seb+GTX580 ;D

μα τα min fps σε αυτο το bench, διορθώστε με αν κάνω λάθος, είναι κατά κύριο λόγο από το loading.. ας το περάσει κάποιος κύριος σε ramdrive.. να δούμε τα πραγματικά minfps.... ;)

μόλις τελείωσε και τα 3 run από το μηχανικό δίσκο (μια παλαιολογία με ~80mb/s peak sq)

RamDrive (3 runs):

Average Framerate: 41.67

Max. Framerate: 99.50

Min. Framerate: 3.29

HDD (3 runs):

Average Framerate: 40.33

Max. Framerate: 215.47

Min. Framerate: 3.09

Σημ. μόνο στο avg fps παίρνει το μέσο όρο των 3 runs, τα min και max, έχει τις peak τιμες.

Υπάρχει μια μικρή διαφορά με το ramdrive(και στις 3 επιμέρους φορές που έτρεξε), αλλά τα min fps δεν είχαν κάποια διαφορά :rubik:

Seb, ξέρεις... σε κάτι διαγραμματάκια πιο πάνω... έλεγε αναλυτικά τι ρυθμίσεις είχε... :p έτσι όπως τα δείχνεις.. η 580 μπορεί να τρέχει στα Ultra Low, και η 7970 στα Ultra High ;). Μπορώ να σου βγάλω και με την GTS450 τέτοιο διάγραμμα να πεις mama mia... Είπαμε.. μπορεί να μην έχει τις τρελές διαφορες (σε στοκ...) η 7970 από την 580, αλλά και με το ο/c μέσα την ξ.......ζει... fact/period/add whatever you like... βέβαια από την άλλη, There is no such thing as bad publicity... ;) οπότε μέχρι το δίδυμο seb+GTX780 :p, καλό είναι και το seb+GTX580 ;D

Tα ιδια settings ετρεξα, δες του zpaf απο πισω...

Σε μενα θα πεις για settings, oταν η ΑΤΙ ανοιξε τους ασκους του Αιόλου με το tessellation και τον driver της.

...εχει γεμισει το ΝΕΤ με τσατσαριες benchakia!

Mister παραπληροφόρηση κόψε το trollάρισμα, ή απόλαυσε το να σε αγνοεί όλος ο κόσμος :)

Παρεπιπτόνως είπαμε όποιος γουστάρει έρχεται σπίτι μου όταν τα τρέχουμε να τα δεί από κοντά ( θα έχουμε και livestream @ livestream.com για τους υπόλοιπους... )

:offtopic2: Μα δεν είναι παραπληροφόριση, στο Link λες ότι 2 πυρίνες Sandy επαρκούν για να παίξουν BF3 το ίδιο με 4.

Ε Λοιπόν δεν αρκούν με τίποτα, ρώτα και κανέναν που παίζει online και δεν τρέχει benches. Όχι μόνο δεν αρκούν είναι τραγικά λίγοι.

Τα περισσότερα παιχνίδια ανεβάζουν πλέον απαιτήσεις σε CPU όταν παίζονται online, ή και σε Real Gaming.

Τώρα στα bench και ο Pondium καλός είναι.:offtopic2:

ON topic,

Στο semiaccurate συζητήθηκε για review το οποίο έδειχνε ότι η 7970 underclocked ωστε να έχει Bandwith ίσο με 6970 είχε 13% κάτω σε επιδώσεις. σε 1080p

το bandwith μετράει στο έδειξε ο Zpaf με το απλό τεστάκι, +5%. Και μάλιστα προς τα πάνω από το στόκ , άρα και μεγαλύτερο bus να είχε η κάρτα θα έδινε μεγαλύτερες επιδώσεις +++

καταλαβαίνεις ότι προς τα κάτω θα είναι μεγαλύτερη η επίδραση.... :triniti:

Είναι θέμα loading και CPU , δεν αλλάζει το min στο Metro.

μα τα min fps σε αυτο το bench, διορθώστε με αν κάνω λάθος, είναι κατά κύριο λόγο από το loading.. ας το περάσει κάποιος κύριος σε ramdrive.. να δούμε τα πραγματικά minfps.... ;)

ναι καταλαβα τι λες και καλα που το ειπες, αλλα εδω

κάνει 3 loop και βγάζει avg και στα 3 ξεχωριστά

οσες φορες και αν το εχω τρέξει με custom loops με την 480 η τις 460 πάντα σχεδόν στα ιδια ειναι, μόνο το max παίζει συνήθως μεγάλες διαφορές

unigine.jpg

Ορεστη εγω απο σημερα θα σε παιζω σε αυτα τα ρολογια με την καρτουλα μου.

Δωσε μας το καλυτερο σου unigine extreme με την φαφουτα να γελασουμε λιγο και μετα παω καδο.

Μη σε αγχωνει το 360GB/s που βλεπεις στο bandwidth marketing trick της ATI ειναι.

zpaf δυσκολεύεις τη θέση σου!

Ελα να ριξουμε ενα ΗΑWX 2 να σε διαλύσω....

Ελα απο εδω, τι φοβασαι ????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.