Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Έβαλα σήμερα το call of juarez the cartel.Καλά τι γραφικά είναι αυτά.Αηδία,λες και βγήκε πριν απο το 1.Τα προηγούμενα έφταναν στα όρια τα συστήματα.Απογοήτευση.Ελπ'ιζω απο gameplay να είναι καλό.

Link to comment
Share on other sites

Το παρατησα στο 10λεπτο.Ηταν που ηταν αθλιο ειχα ολοφρεσκα και τα προηγουμενα 2 της σειρας τα οποια ειναι επηηηηη,ηταν αποτομη η βουτια.Bound in Blood απιστευτο δεν ηθελα να τελειωσει

Link to comment
Share on other sites

Deathspank το είχα τερματίσει διπλό με τον κολλητό μου Αθήνα. Είχαμε λιώσει ένα βράδυ.

battlefield 3 sp αλλα μετριο ως αδιαφορο το βρισκω.

Πολύ επιεική σε βρίσκω.

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ
Link to comment
Share on other sites

Μια που έρχεται το BF3 είπα να τελειώσω το single player campaign του Bad Company 2. Καλούτσικο ήταν, ωραίο σενάριο και γενικά μου άρεσε η κομπανία και η φιλία που είχαν. Δυστυχώς όμως ήταν διακοσμητικοί και μάλιστα πολλές φορές μου έκαναν τη ζωή δύσκολη μπαίνοντας συνεχώς μπροστά μου! Επίσης ήταν τραγικό που οι εχθροί μόνο τον χαρακτήρα μου στόχευαν, αδιαφορώντας για τους άλλους!

Ταυτόχρονα παίζω το Tropico 4 και μου κάνει εντύπωση που δε διαβάζω στα forums τίποτα για αυτό. Πρόκειται για εξαιρετικό strategy, με έξυπνο σαρκαστικό χιούμορ και καταστάσεις πραγματικές! Υπάρχει αποστολή όπου πρέπει να γίνεις αποικία κάποιας υπερδύναμης. Ε, λοιπόν το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσεις τεράστιο χρέος!!!

Αξίζει πολύ το παιχνίδι, μή το ΄χασουν όσοι γουστάρουν strategy!

Link to comment
Share on other sites

Μόλις σήμερα τελείωσα το BF3 το single player σπασμένο φυσικά.. το Deus X Δεν μπορώ να το παίξω με το που μπαίνω τρώει restart ή Blue screen και πολλοί έχουν πάθει το ίδιο όσοι έχουν FX! Όσο για το Dirt 3 έχω κατεβάσει 1002 links αλλά λείπουν αρχεία ή κάτι γίνεται στην εγκατάσταση.. Έβαλα μια το Akharm city το έφτασα έως μακρινό σημείο μπορώ να πω αλλά δεν έγινε save και με ξανά έβγαλε από την αρχή και έφαγε unistall.. Άρχισα και εγώ επίσης το Witcher 2 θα το συνεχίσω και όντως γονατίζει μονή κάρτα στα ultra πάντα γιατί στα high είναι μια χαρά... Και λέω άμα βρω να βάλω και μια το metro 2033.. κανένα άλλο προτείνεται?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.