Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Δηλαδή δεν σου άρεσε το Bioshock? Έχεις παίξει το 1ο?

Ειχα παιξει το 1ο Bioshock οταν ειχε βγει και ηταν πραγματικο διαμαντι. Το 2ο με απογοητευσε γιατι διεκρινα μονιμως μια επαναληπτικοτητα & μικρο ενδιαφερον. Παντως εβγαλα πανω απο τις μισες mission, οποτε μπορω να πω οτι του αφιερωσα αρκετο χρονο.

Γενικα αυτο το διαστημα οπως φαινεται και απο τα μην. μου, παιζω παιχνιδια απο 2009-2010 γιατι δεν ειχα δυνατο pc τοτε και εχασα πολλα games. Λιγα ακομα εμειναν και μετα βουρ για παραγωγες 2011+2012.

:lazy:

Link to comment
Share on other sites

Deus Ex: HR... Δεν είναι κακό, αλλά μάλλον είχα μεγάλες προσδοκίες και κάπως απογοητεύτηκα.

(Α, παρεμπτιπτόντως, ούτε εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ τα Bioshock :p)

Eίσαι αρχή ακόμα.Αργότερα the plot thickens...

(A,παρεμπιπτόντως,ούτε εσύ έχεις γούστο σε παιχνίδια :p)

Link to comment
Share on other sites

Eίσαι αρχή ακόμα.Αργότερα the plot thickens...

(A,παρεμπιπτόντως,ούτε εσύ έχεις γούστο σε παιχνίδια :p)

Απέκτησαν και άποψη οι νεοπαγείς gamers που ο πρώτος τους ΗΥ ήταν Pentium 3 και το πρώτο τους παιχνίδι το CounterStrike. Πφφ... :magic:

Για να μην το κουράσω, το σενάριο και η αισθητική του Deus Ex: HR μου αρέσουν πολύ, τα παράπονά μου με το παιχνίδι είναι άλλης φύσης:

Πολύ γραμμικό. Αποφάσισα να μην αγοράσω κάτι Praxis με το που τα βρήκα και αναγάστηκα να κάνω load 3 ώρες πριν, γιατί μετά "εξαφανίζονται".

Πολύ (και βαρετό) περπάτημα (insta-travel? free sprint out of combat?).

Πολύ περιοριστικό (No NG+, can't max augs). Δεν πρόκειται να το παίξω 4 φορές για να δοκιμάσω όλους τους τρόπους παιχνιδιού.

Link to comment
Share on other sites

Στο Aliens Vs Predator 2010 που ξεκινησα σημερα, αξιζει να παιξω τις αποστολες ως Alien; Αρχισα ως marine και οταν τελειωσω θα πιασω τις predator, αλλα για Alien εχω αμφιβολια μιας και δεν εχει οπλα κλπ.

τι λετε;

:toomuchne

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα με Alien σε κανένα AvP..Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι.Με Marine,Predator είναι απόλαυση, αν και μικρά τα Campaign το ξαναπαίζω σε δυσκολότερο level αφού μου άρεσε η ατμόσφαιρα.Αν δεν έχεις παίξει Alien δοκίμασέ το πριν αποφασίσεις.Έτσι έκανα και εγώ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.