Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Τερματησα ac syndicate και .... 

ΓΤΠ για ακομα μια φορα , ναι μεν ειχε ωραια gameplay , τοποθεσιες , kills κλπ κλπ κλπ . Αλλα ρε φιλε ..... απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ story το βγαζουν με το τσιγκελι .

Στα προηγουμενα επαιζες και λιγο σαν Desmond , ειχες και μια ιντριγκα με το γκομενακι (lucy την ελεγαν ? ) γενικα οι πληροφοριες που μαθαινες μεσα απο το animus επιαναν τοπο και πηγαινες και επαιζες σε "real time"   , ειχες και τις ιστορια των θεων με τους πρωτους ανθρωπους μπλα μπλα μπλα . 

 

Τωρα???? Λιωνεις (εγω επαιξα σχεδον 40 ωρες ) , τα κανεις ολα perfect και τσουπ τελευταια δευτερολεπτα

Spoiler

βλεπεις πως η juno συνεργαζεται με templars  , χωρια απο τις ασυναρτησιες στο WW2

Ελα ρε... τι μας ειπες .... λες και μονο οι assassin εχουν προσβαση σε animus 

 

Έγινε επεξεργασία από kpetros
Link to comment
Share on other sites

Και σημερα τερματησα το XCOM2 

Δυστυχος μαπα το καρπουζι , το πρωτο xcom το ειχα παιξει στο playstation 1 και ποτε δε το ειχα τερματησει . Οταν βγηκε το XCOM-enemy unknown (προπερσυ?) εκανα την χαρη στον εαυτο μου να το τερματησω επιτελους μιας και ηταν μια πετυχημενη μεταφορα του "παλιου" .

Ομως το XCOM2 ηταν απλα μια αρπαχτη ,αλλαξαν λιγο το gameplay το οποιο δεν με πολυχαλασε ... ΑΛΛΑ το περιεχομενο του παιχνιδιου ειναι σχεδον το μισο ....ασε που τρωει και 30Gb στον δισκο....δηλαδη ελεος , που το ολο παιχνιδι μαζι με τα 5-6 βιντεακια δεν θα επρεπε να ξεπερναει τα 6-7GB 

 

Ισως να χουν σκοπο να προσθεσουν με DLC αλλα αποτι βλεπω κατι βλακιες με character customisation θα ειναι 

 

Link to comment
Share on other sites

Παίδες όποιος έχει 10 λεπτά αυτό είναι ένα ερωτηματολόγιο με θέμα το gaming για ένα φίλο που κάνει μεταπτυχιακό.

thanks

 

https://docs.google.com/forms/d/1Yx8KSrFqj0c8HjL5MwzjuT0kmpiIv9y4mQqR1F8I3n4

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ξεκινησα το Rise of the Tomb Raider ειναι το πρωτο της σειρας που παιζω, μετα απο 2 ωρες μπορω να πω οτι

εχει πανεμορφα γραφικα παιζει μια χαρα και απο gameplay φαινεται απο θα περασω μερικες ωρες ευχαριστα.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πολυ καλο ειναι!! Το πηρα σε εκπτωση (14.99€ ), βλεπω παλι ανεβηκε στα 19.99€ . Μου αρεσε το πως ξετυλιγεται το story , καθως και ορισμενοι γριφοι ειναι αρκετα πιο μπελαλιδικοι απο οτι θα περιμενα.  10 ωρες επαιξα συνολικα και το τελειωσα. Ομως για να κανεις τα achievements θελει πολλες παραπανω και αρκετη προσπαθεια!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Witcher adventure game.Το επιτραπεζιο στο pc.

Ως φαν των board games, αρκετά καλό αλλά πιθανοτατα γινεται γρηγορα βαρετο ειδικα αμα δε το εχουν friends και το παιζεις με random ατομα.

Οποτε το προτεινω μονο στο 1,50ε ή τη φυσική εκδοση του board game.

Link to comment
Share on other sites

Κάνοντας υπερωρίες τα Σαββατόβραδα (ελλείψει ελεύθερου χρόνου), τερμάτισα το GTA V.  Εξαιρετικό και χορταστικό. Σειρά τώρα έχει (το έχω 3 μήνες και ούτε καν το έχω τρέξει) το Witcher. Ο μάγος με περιμένει.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κανω μαθηματα εξασκησης με το xbox controller και ειπα να βαλω κανενα platform γιατι στο PES απλα δε συνηθίζεται (ναι παιζω με πληκτρολογιο και τα κουμπια στα default απο το 2005).

Εβαλα το Brothers - A tale of two sons εφοσον παιζεται κατα βαση με gamepad και χαρουμενο φαινεται και οτι πρεπει ειναι για να με βλεπουν τα 5χρονα ανιψια μου...

 

Ευτυχως που το επαιξα μονος!!! Τι ειναι αυτο ρε? κηδειες, αιματα, σφαγμενους!!! Δε το περιμενα!!

 

Οπως και να χει, εχει ενδιαφερον. Στα συν οτι ειναι σχετικα ευκολο και προχωραει γρηγορα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 14 ώρες, το μέλος GFFermari έγραψε:

(ναι παιζω με πληκτρολογιο και τα κουμπια στα default απο το 2005).

Kαι ναι , δεν εισαι ο μονος. Απο το fifa 99 παιζω με wasd και βελακια, qe κλπ . Δε μπορω με χειριστηριο. Επισης το παιχνιδι που λες το προσπαθησα και εχω θεμα με το χειριστηριο μου (logitech chilstream). Καποια λειτουργια δεν γινεται σωστα και ειναι inverted θελω δε θελω καποιο control , οποτε μονο με keyboard και αυτο :p 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 1 λεπτό, το μέλος poko έγραψε:

Εγω παιζω counter strike 1.6 ακομα :p

Εγω ειχα καταπιαστει λιγο με το source (εχω το 1.6 και το condition zero στο anthology και δε θυμαμαι το steam account :p ). Και προσπαθω να μαθω το cs:Go που μου φαινεται αρκετα διαφορετικο.

 

Btw , παιζω το DOOM , πολυ καλο ,γρηγορο και απολαυστικο! (single player)

Link to comment
Share on other sites

Τα επίπεδα της αδρεναλίνης, της πόρωσης, του άγχους για την νίκη, την επιθυμία να γίνεις καλύτερος, την χαρά όταν σκότωνες και της ξενέρας οταν πέθαινες δεν τα έχω νιώσει μετά το cs 1.6 σε κανένα game. Το go ειναι αρκετά καλό και πιστό στις ρίζες αλλά δεν έχει αυτο το "purity"  που είχε το 1.6. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Πριν 2-3 βδομάδες τελείωσα την πρώτη σεζόν του Back to the Future. Με ενόχλησε η προχειροδουλειά της Telltale. Αδιάφορο σενάριο, τραγικά puzzle χαμηλής δυσκολίας, γραφικά πενταετίας. Άλλη μία αρπαχτή δηλαδή που μας έχει συνηθίσει η TT. Παίρνει δικαιώματα πασίγνωστων franchises και τα ξεπετά. Έχοντας παίξει Walking Dead και Game of Thrones, δεν με βλέπω να ξανακουμπώ παιχνίδι τους. Εκτός ίσως άν βγάλουν νέο The Wolf Among Us, καθώς είχε φοβερό σενάριο και αισθητική.

 

Μου είχε μείνει όμως η όρεξη για adventure, και έβαλα τα παιχνίδια της Daedalic Chaos on Deponia και Goodbye Deponia.  Και ήρθα στα ίσια μου. Αξιόλογα adventure με ωραία γραφικά, λογικά puzzle, χιούμορ, αξιομνημόνευτοι χαρακτήρες, καλή ιστορία και χορταστική διάρκεια κάπου 15-20 ώρες το καθένα. Πραγματικά έχουν περάσει 2 χρόνια απόταν τερμάτισα το 1ο της σειράς, Deponia, και ακόμα θυμόμουν το story και τους χαρακτήρες!

Προτείνονται ανεπιφύλακτα!

Έγινε επεξεργασία από hurin
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.