Jump to content



Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;


fantacid

Recommended Posts

Burnoute Paradise.. για το ιστορικό του και το λόγο που φτιάχτηκε ομολογώ πως πρέπει και να ξεπερνά άνετα τα τελευταία nfs!!! :tomato:

Δωσε λίγο detail... πες μας το λόγο και το ιστορικό.... ψηνομαι!

Link to comment
Share on other sites

Αναβάλλεται προς το παρόν το Motorstorm.. GT5 Prologue in da house :D Kάψιμοοο :jump1::jump1:

Kαλα ρε racer σε εχει παρει η κατηφορα στο gaming! Εγω λεω να αφισεις την τοστιερα για λιγο (θα σου εχουν βγει τα ματια απο τα juggies και ανυπαρξια ΑΑ) (ειδικα το motostorm σε μερικα σημεια ps2ιζει αγρια)και να πιασεις το pcaki γιατι εχουμε μπολικα games για καψιμο! πλακουλιτσα κανω....

Eγω ασχολουμε με tomb raider underworld, fallout 3 kai grid!

Έγινε επεξεργασία από sebastian
Link to comment
Share on other sites

Δωσε λίγο detail... πες μας το λόγο και το ιστορικό.... ψηνομαι!

Το σκηνικό είναι πως ξεκινάς με μια δικιά σου junky yard με διαλυμένα αμάξια και φτιάχνεις ένα και βγαίνεις άμεσα στο δρόμο.. κύριο σκηνικό είναι τα stunts, το drift και οι τρελές καραμπόλες! Έχει σαν παιχνίδι τρελή μηχανή καταστροφών.. χαίρομαι να σκάω σε γωνίες με πολλά χλμ.

Από την άλλη έχει πολλά στοιχεία arcade όπως το ότι δεν έχει στροφόμετρο ή χλμδείκτη αλλά μόνο ένδειξη για νίτρο. Κάνοντας pass by από κάποια σημεία έχεις ξαναφτιαγμένο αμάξι, γέμισμα νίτρο ή νέο χρώμα.. καταστρέφοντας το αμάξι σου, σε λίγα δευτερόλεπα συνεχίζεις με το ίδιο αλλά απλά στραπατσαρισμένο..

Όλα αυτά όμως δεν το κάνουν να φαίνεται πρόχειρο!

Ταξιδεύεις σε μια μεγάλη πόλη σε πρότυπα τελευταίων nfs.. και υπάρχουν διάφοροι αγώνες όπως να διαλύσεις άλλα αμάξια προκειμένου να μπορείς να τα "έχεις" αργότερα, αγώνες ταχύτητας, αγώνες masksman (να φτάσεις κάπου σε κάποιο χρόνο χωρίς να σε έχουν διαλύσει) και άλλου τύπου αγώνες..

Από όση ώρα το έπαιξα, μου έδωσε την εντύπωση πως δεν είναι πρόχειρο, μπορεί να θυμίζει nfs αλλά αν είσαι προετοιμασμένος πως σε κάποια σημεία σαν παιχνίδι θα μπάζει από παντού και δεν θα έχει καμία σχέση με race driver grid, μένεις ικανοποιημένος..

Τέλος, με το σύστημα της υπογραφής, το παίζω άνετα στα 1280χ1024 με χαμηλωμένη βέβαια τη λεπτομέρια αλλά με ικανοποιητικά γραφικά για το μάτι!

P.S.: Να προσθέσω πως έχει ΚΑΙ μηχανές.. πως ΔΕΝ εχει γνωστά αμάξια αλλά κλασσικά american muscle cars και αντιγραφές γνωστών και πως τόση ώρα σου μιλάω για την offline έκδοση..

http://www.youtube.com/watch?v=HmQWkoRi5zo

Έγινε επεξεργασία από Delijohn
Link to comment
Share on other sites

@Delijohn

Αν είναι όπως τα λες (και όπως φαίνεται και στα διαφορα trailers) το παιχνίδι "τα σπάει" :jump:. Προσωπικά χέστ*** για το αν ειναι ρεαλιστικό και αν μπαζει το σενάριο τη στιγμή που έχω λιώσει όλα τα Carmageddon.

Το στουκάρισμα σε γωνία με τέρμα ταχύτητα και extra ώθηση από power-ups με αποτέλεσμα να κοπεί το αμάξι στα δύο κατα μήκος, είναι η ειδικότητα μου. :banging:

Να δώ ξανά "extra 4x bonus for artistic impression" και τίποτα άλλο.... :D :happy2:

Έγινε επεξεργασία από neuromancer
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.