Jump to content



Έχετε πρόβλημα στο BF4; Αν ναι, πως παίζετε;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

@Lazy Dog, και εμενα μου συνεβη χτες σε retail server (ξερεις, στον γνωστο που παιζει μονο propaganda και pearl).

Και μου εκανε εντυπωση επισης που ξαφνικα αρχισα να βλεπω συχνα "wall-e", που ειχα αρκετο καιρο να συναντησω.

Link to comment
Share on other sites

@wolves, Ξερεις οτι κατα κόρον σε αυτον παιζω. Δεν εχω δει κατι μεχρι τωρα...

 

Δεν ειπα οτι δεν συμβαινει...

 

Εδώ το link για οποιον θελει να δοκιμασει σε 60Hz tickrate

Σημερις εχει TDM(20 players) το μενου

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κλαινε γιατι πεθαινουν απο c4. Μαλον δεν ξερουν οτι απο εποχες Bf2142 υπαρχει minimap και radar. Βεβαια στο Bf4 ειναι χειροτερα απο ολα τα BF, αλλα υπαρχουν.

Eγω βρηκα μια βελτιωση (ισως τη μοναδικη). Τελος στο ενσωματωμενο autospot wallhack, οπου δηλαδη απλα κοιταμε τον καπνο και χωρις να βλεπουμε τιποτα, αυτος που τον εριξε γινεται spot.

Έγινε επεξεργασία από xriantw
Link to comment
Share on other sites

Τωρα να δεις τι party θα κανουν οι vehicle campers. Γιατι πριν ηταν πολυ ευκολο να τρυπωσει κανεις στην περιφερειακη τους οραση και να τους βαλει c4, βλεπεις, ιδιως οταν εχουν κατι rank 140 tryhardερια gunners που σε γαζονουν στο ενα χλμ σε οποια γωνια και να εισαι.. :TD:

 

No rocket launchers απο τα passenger seats, γιατι το να βαρας με το πιστολακι ή το αυτοματο οπλο ποσα ποδια πανω απο το εδαφος ειναι πολυ χρησιμο, αλλος ενας λογος να χαρουν οι tank campers.

Τωρα που δεν θα μπορεις να πυροβολησεις κανεναν μεσα απο το πιλοτηριο, τα little birds θα οργιασουν παλι. Well done dice.

UCAV και Mortal σπαμ θα εχουμε ποιο συχνα λογω αυτων των αλλαγων. Το UCAV ειδικα δεν καταλαβαινω γιατι μειωσαν το dmg του vs aircraft, αφου τις περισσοτερες φορες δεν το φτανεις.. Δε θα πρεπε να επιβραβευεσαι για κατι τετειο? Αφου η χρηση του ειναι κυριως εναντιων vehicles/aircraft. Να μειωσουν το vs infantry damage που εχει καταντησει σπαστικο πλεον..

Shit patch.

 

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη θεωρειτε λογικο να ριχνεις javelin και rpg ΜΕΣΑ απο ελικοπτερο? Η το να κανεις ντου με τα ΠΟΔΙΑ σε τανκ και σπαζεσαι κιολας γιατι σε εφαγε ο gunner?

 

Για το bulletproof glass συμφωνω, τουλαχιστον καποια οπλα επρεπε να το περνουν και εννοειται οτι αν ετρωγε direct hit απο rpg στο τζαμι ο πιλοτος να αποδημει προς Κυριον. Καποια στιγμη πρεπει να κοψουν και το repair ενω το οχημα κινειται, να τελειωνει η ιστορια.

 

Για τον ολμο το delay imo ειναι ανουσιο, απλα περιμενεις 30" σε μια γωνιτσα και τελειωνει η υποθεση. Καντον deployable κανονικα αλλα δωσε ΕΝΑΝ. Αμα στον φανε, τελος, δε βγαινει αλλος με κανενα τροπο.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη θεωρειτε λογικο να ριχνεις javelin και rpg ΜΕΣΑ απο ελικοπτερο? Η το να κανεις ντου με τα ΠΟΔΙΑ σε τανκ και σπαζεσαι κιολας γιατι σε εφαγε ο gunner?

Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο... RGPs ειδικά, μια χαρά μπορείς να ρίξεις από ελικόπτερο (στην πραγματικότητα). Όσο για το παιχνίδι, τι νόημα έχει να έχει 4 θέσεις το scout  αν είναι μόνο για μεταφορά; Υπάρχει το transport. Άλλωστε, το να μεταφέρεις με scout προσωπικό με ρουκέτες και να συνεργάζονται είναι στα πλαίσια του teamwork που και καλά θέλουν να προωθήσουν με τις αλλαγές. Εγώ βλέπω το αντίθετο.

 

Για το άρμα, δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις... Ποιός σπάζετε;

Link to comment
Share on other sites

Εγω σπαζομαι, γιατι εχει καταντησει αηδια να σε κανουν snipe οι gunners απο την αλλη ακρη του map. Thankfully, απ' οτι ειδα στο video του chris, το range/dmg-drop των βοηθητικων πολυβολων εφαγε nerf απο 250-500m στα 200-300m.

@spH3RiCal

Εγω προσωπικα το θεωρω γελοιο το οτι χρειαζεσαι 4-5 καθαρα stinger shots για να ριξεις ενα heli, και τουλαχιστον αλλα 3-4 RPG shots απο καλη γωνια για να φας το tank. Με το arc που κανει το RPG ειδικα, δεν μπορεις να ριξεις το tank εκτος εαν εισαι αρκετα κοντα. Εχει υπεραρκετο χρονο ο τυπος μεσα στο tank για να σε φαει ακομα και 2 βολες να χρειαζοταν. Δεν χρειαζεται να κανουν τα οχηματα τοσο δυσκολο να τα καταστρεψεις, απλα χειροτερευει το φαινομενο με τους vehicle campers που περνουν ενα tank/little-bird και αραζουν σε ενα συγκεκριμενο σημειο του map και θεριζουν αβερτα ατομα. Το πεζικο πρεπει να εχει τροπους να ανταποκριθει. Αυτη ειναι η γνωμη μου παντα.

Οσον αφορα το RPG/Javelin μεσα απο ελικοπτερο, καταρχας ειναι δυσκολοτερο να το κρατησεις σταθερο οταν εισαι μεσα σε ενα οχημα το οποιο κινειται και στους 3 αξονες. Και κατα δευτερο λογο, οπως ειπε και ο Wizard, γινεται και στην πραγματικοτητα κατι τετειο. Αν μη τι αλλο, οταν ο χαρτης εχει μπουκωσει με tanks, πρεπει να υπαρχει τροπος να ανταποκριθεις και στον αερα. Εαν τωρα πιστευεις οτι αυτο προκαλει πολλα weaknesses στα tanks, μπορω καλλιστα να απαντησω οτι υπαρχουν και τα LAV. Αντι να καθεται και να κλαιει ο κοσμος και να ζηταει nerf αριστερα και δεξια, καλυτερα να κατσει να μαθει τους ρολους των διαφορων οχηματων και να τους αξιοποιει καταληλα.

Θυμαμαι μια φορα που πηραμε με τον κολλητο μου ενα ελικοπτερο, και ενα rhib boat μας εριξε μεσα σε 4-5 δευτερολεπτα. Καταταλα τα πολυβολα των rhib χρειαζοντουσαν damage increase. Οχι οτι πολλοι περνουν κιολας αυτη τη βαρκουλα, αραζουν σε μια ακτη, και θεριζουν οτιδηποτε περναει και παει κοντα στα capture points. Πολλες φορες με ανελεητο spam, χωρις καν να εχεις την δυνατοτητα να αντιδρασεις.

Πειτε με noobα ή οτιδηποτε αλλο, αλλα πιστευω οτι πρεπει να υπαρξει ενα σχετικο balance μεταξυ των οχηματων, για να αναδεικνυονται και να αξιοποιουνται οι επιμερους ρολοι πιο σταθερα και σωστα. Καθως επισης πρεπει να υπαρχει και ενα balance μεταξυ των οχηματων και του πεζικου, δεν γινεται να μπαινει ενας 140ρις tryharder μεσα στο map και να αραζει σε μια γωνιτσα με το tank/little-bird και να κανει 100-150 kills χωρις αισθηση κινδυνου.

Έγινε επεξεργασία από Frostbyte
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δυο καλες αμα ριξεις στο τανκ απο πισω το ριχνεις. Καλως η κακως για μενα ειναι προφανες οτι το τανκ υπερτερει του πεζικου για τον απλο λογο οτι ειναι... τανκ :p

 

Για τα heli μαζι σου, το εγραψα και πιο πανω οτι θελουν nerf. Το LAV ειναι μεταφορας προσωπικου, πες μου ποτε ειδες τελευταια φορα οργανωμενη κινηση παικτων με lav για καταληψη σημαιας κτλ, να ερθω κι εγω σε αυτον τον σερβερ.

 

Αυτο με το αντιαρματικο απο ελικοπτερο, σοβαρα που το ειδατε?

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που τελικά άλλαξε το πρόγραμμά μου και έχω λίγο χρόνο να ασχοληθώ έλεγα να αρχίσω, αξίζει όμως ρε παιδιά ή να περιμένω το 5 και να ασχοληθώ με κανένα άλλο game;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.