Jump to content



Πόσο ευχαριστημένοι είστε με το Galaxy Note II?  

115 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Είναι capacitive αλλά δεν ξέρω γιατί δε δουλεύει το S-Pen αλλού. Μάλλον είναι εξωγήινη τεχνολογία, αν δεις και τα κόλπα με το hover κλπ που κάνει :p.

Γιατι εχει Wacom digitizer και inductive touch για να πιανει.

Οχι, τα πενακια Wacom δεν δουλευουν :p

Link to comment
Share on other sites

Μετα απο 1,5 μηνα χρησης

Στα θετικα

Με ανοιχτη ακροαση,συνομιλια στο αυτοκινητο χωρις Bluetooth κλπ= σουπερ

Η μπαταρια.

Η οθονη.

Στα αρνητικα

Αν χρειαστει να ψαξεις κατι ή να παρεις στα γρηγορα ενα τηλ, θελει το χρονο του το μενου του τηλεφωνου λογω πολυπλοκοτητας της συσκευης (aka σαν απλο τηλεφωνο ειναι σχετικα δυσκολο στη χρηση)

Τωρα,οπως ειπε κι ο Chosen, δεν χρησιμοποιω ουτε το 50% των δυνατοτητων της συσκευης ,αλλα αυτα που χρησιμοποιω γιατι με ενδιαφερουν, ειναι απολαυση λογω ισχυος και μεγαλης οθονης.

Με δεδομενη την τιμη που κυκλοφορει στην αγορα, ειναι μια πολυ τιμια συσκευη ακομα κι αν χρησιμοποιεις τη "μιση" και παιρνεις δωρο τα extra features για χρηση μια στο τοσο (πχ S Pen)

Τέλος,για οσους σκεφτονται ακομα το μεγεθος, πιστευω οτι δεν εχουμε κολλησει με το SGN2 γιατι ειναι ομορφο ή trendy ή γιατι η Samsung βγαζει τα καλυτερα smartphones αλλα γιατι ενα ισχυρο tab/phone με αυτες τις διαστασεις ειναι η χρυση τομη και κανει για ολες τις χρησεις (aka θα αγοραζα αντιστοιχη υλοποιηση "ελβετικος σουγιας" απο οποιονδηποτε αξιολογο κατασκευαστη)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=3206]cptkoulis[/MENTION]

αν θες να βρεις κατι στο τηλέφωνο ή να παρεις καποιον, μπαρα google search και απλα γραψε αυτο που θες. Εχει universal search (τηλεφωνο, μηνυματα, whateveh)

Εναλλακτικη google now --> type

easy peasy :D

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζω όμως ότι δεν έχει πολύ καλό grip. Ακόμα δεν πρέπει να προστατεύει από πτώση, θα ήθελα κάτι σε σιλικόνη περισσότερο.

Ξαναδες τα ποστ μου, έχω βάλει τα links επανηλλειμένα. Αγόρασα και τις 2 θήκες (μαύρη και διάφανη-λευκή) και κράτησα τη μαύρη. Τιμές από 3.5 ευρώ, παράδοση σε 2 εργάσιμες, περιλαμβάνουν και μια ζελατίνα για την οθόνη και πανάκι microfiber για καθαρισμό.

Ο συνάδελφος που του έκανα δώρο την διάφανη, είχε την μανίσια flip-top της Samsung (30 ευρώ). Άφηνε το κινητό στο γραφείο του και το κινητό έκανε σβούρες, grip=0. Με την μαύρη σιλικονένια θήκη που έχει το δικό μου, αράζω στον καναπέ ακουμπώντας την πλάτη μου πίσω και μπορώ να αφήσω το SGN2 στον θώρακά μου μπροστά, πάνω στο μπλουζάκι μου και δεν πέφτει, 60 μοίρες κλίση.

Link to comment
Share on other sites

Είχα σήμερα την πρώτη πτώση, μόλις πριν 25 λεπτάκια... Με το που βγήκα από το αμάξι δέχτηκα κλήση. Αντί να απαντήσω με το hands free πήγα να βγάλω το κινητό από την τσέπη και μου έφυγε από το χέρι στο ύψος της μέσης.

Έχω από την αρχή πάρει την original case της samsung αυτή από το σκληρό πλαστικό. Έσκασε κάτω με την ακμή έκανε μερικά γκελ στην άσφαλτο και προσγειώθηκε με την οθόνη έπάνω.

Το πενάκι έφυγε από το κινητό και προσγειώθηκε ένα μέτρο πιο πέρα... Λέω πάει το κινητό το διέλυσα. Τελικός απολογισμός: Το κινητό δεν έπαθε το παραμικρό! Ούτε ευτυχώς και το πενάκι. Ούτε και to screen protector. Η θήκη έκανε στις ακμές κάποια σημάδια από την σκόνη στην άσφαλτο, την σκούπισα και δεν έκανε ούτε αυτή το παραμικρό σημάδι! Την προτείνω την θήκη ανεπιφύλακτα. Με γλύτωσε από ζημιές. Και το πενάκι δεν έπαθε ευτυχώς τίποτα.

Το μόνο αρνητικό με την θήκη είναι ότι δεν προφυλάσσει το πενάκι και ανάλογα την πτώση μπορεί να πεταχτεί και γεμίσει σημάδια αν είσαι άτυχος...

Επίσης το 2ο αρνητικό που έχει είναι ότι γλυστράει και αυτή ευτυχώς όχι όσο το κινητό χωρίς θήκη.

Περιμένω να φέρει ελληνικό κατάστημα καμία otterbox protector series, ή έστω και commuter, αλλά αργεί πολύ...

Έγινε επεξεργασία από KostasNK
Link to comment
Share on other sites

[MENTION=14033]KostasNK[/MENTION] προσοχή! δικά σου λεφτά είναι!

Επίσης εμένα προσωπικά μου αρέσουν και για Tablet αλλά και για Smartphone Full cover θήκη ( ή να είναι σαν γάντι το βάζεις μέσα με Screen protector κιολας μπρος πισω και το βγάζεις εξω όταν θέλεις) ή Full cover πάλι είτε με Screen protector και μπορστά να το καλύβει η θήκε βλ. Ipad.

Link to comment
Share on other sites

@KostasNK προσοχή! δικά σου λεφτά είναι!

Επίσης εμένα προσωπικά μου αρέσουν και για Tablet αλλά και για Smartphone Full cover θήκη ( ή να είναι σαν γάντι το βάζεις μέσα με Screen protector κιολας μπρος πισω και το βγάζεις εξω όταν θέλεις) ή Full cover πάλι είτε με Screen protector και μπορστά να το καλύβει η θήκε βλ. Ipad.

Αυτή που έχω πάνω είναι σαν full cover απλά μπροστά έχω screen protector. Το μόνο που δεν καλύπτει είναι οι τρύπες για τα μικρόφωνα του micro usb και του ήχου. Η otterbox defender έχει μπροστά και καπάκι που προφυλάσσει την οθόνη όταν σκάσει σε ανώμαλο έδαφος με εξογκώματα. Αυτή είναι ότι πρέπει για αθλήματα ή κυνήγι...

Link to comment
Share on other sites

Ο Γερμανός μου έλεγε ιστορίες ότι δεν έχει έρθει ακόμα (το ειχα παραγγείλει από Τρίτη) και δε ξέρει πότε θα έρθει, οπότε επιτόπου έφυγα για public. Πάω εκεί και το βλέπω 599. Τους ρωτάω αν έχει έκπτωση και μου λέει όχι. Μα τους λέω, ήρθε ένας φίλος μου εχθές και το πήρε 549. Και μάλιστα πήρε 2 σε αυτή τη τιμή. Μου κάνει μα μου και του λέω φεύγω. Μου λέει μισό λεπτό, μιλάει με τον υπεύθυνο και μου το αφήνει στα 549 με τον όρο να πάρω μια θήκη. Και, μου έδωσε για Note 1. Θα τον κρεμάσω αύριο το πρωί :hehe:

Link to comment
Share on other sites

μεγεια Αντωνη και απο μενα!!καλοριζικο και καλοδουλευτο.Θα το λατρεψεις

ο επομενος που θα παει στο public

-εμαθα οτι το δινετε τσαμπα και πληρωνω μονο την θηκη...

-οχι οχι σε καμμια περιπτωση

-μα...περασε ο Τασος απο δω

-μισο να μιλησω με υπευθυνο να δουμε τι μπορουμε να κανουμε

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδες, μιας και κολλησα με το thread και το κινητο φυσικα, απο που λετε να το παρω? Εχω τσεκαρει σκρουτζ και ξεκιναν απο 518€ στο kaizershop και στο easybuyworld (απο εκει αγορασα το diablo III μολις βγηκε) και μετα you.gr στα 599 και πλαισιο στα 699 με 150€ δωροεπιταγη. Εννοειται πως παει για αγορα με πιστωτικη 12μηνες.

Τι λετε απο που να μου κανω δωρο για την πρωτοχρονια?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.