blade_pan Posted September 6, 2004 #1 Share Posted September 6, 2004 Παιδες δινω την Πεμπτη Δικτυα και δεν εχω διαβασει... Με εφαγε ο Λαμπης Αραγε εσεις διαβαζετε καθολου?Πειτε μου κατι για να διαβασω!!! Sorry αλλα ειμαι down...Πως θα βρω ορεξη για διαβασμα??:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Posted September 6, 2004 #2 Share Posted September 6, 2004 Μια καλη αρχη ειναι να κλεισεις το πισι.....τουλαχισον μεχρι την Πεμπτη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Posted September 6, 2004 #3 Share Posted September 6, 2004 Πικρα... , δινω αυριο πρωι τηλεποικοινωνιακα συστηματα , οπως λεει και ο dfragos , θα τον αδραξουμε και παλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Posted September 6, 2004 Author #4 Share Posted September 6, 2004 Μαλλον πρεπει να κλεισω το Pc,αλλα ορεξη που θα βρω??Μηπως να πιω κατι διεγερτικό η αυτα ειναι μλκ?Για την ωρα ακουω ρεμπετικα και ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Posted September 6, 2004 #5 Share Posted September 6, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Posted September 6, 2004 #6 Share Posted September 6, 2004 αστα να πάνε εγώ αύριο πρωί και δεν έχω ανοίξει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Posted September 6, 2004 Author #7 Share Posted September 6, 2004 ΧΑ ΧΑ,βλεπω δεν ειμαι μονος ,chroma εχεις απολυτο δικιο να με διωχνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Posted September 6, 2004 #8 Share Posted September 6, 2004 Πατησέ το, το μαμημένο, δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dodo Posted September 6, 2004 #9 Share Posted September 6, 2004 Πλακα πλακα πιστευω πως για ολους εμας τους φοιτητες η εξεταστικη ειναι η χειροτερη περιοδος..Και το κακο ειναι οτι οταν αρχιζεις να προσαρμοζεσαι (μετα απο τις καλοκαιρινες δαικοπες) καταλαβαινεις οτι η εξεταστικη εχει φτασει στο τελος της! Αντε βρε τα λεμε τον φεβρουαριο...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Posted September 6, 2004 Author #10 Share Posted September 6, 2004 Αρχική απάντηση από Dodo [Σήμερα, στις 01:15] Πλακα πλακα πιστευω πως για ολους εμας τους φοιτητες η εξεταστικη ειναι η χειροτερη περιοδος..Και το κακο ειναι οτι οταν αρχιζεις να προσαρμοζεσαι (μετα απο τις καλοκαιρινες δαικοπες) καταλαβαινεις οτι η εξεταστικη εχει φτασει στο τελος της! Αντε βρε τα λεμε τον φεβρουαριο...!! Ακριβως...Με τι μυαλο να διαβασουμε μετα απο 2+μηνες ξεσαλωματως,οφθαλμολουτρου κτλ κτλ...Ρανεβου το φλεβαρη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted September 6, 2004 #11 Share Posted September 6, 2004 Εγώ έκανα την έκπληξη και δεν τον άδραξα! Πέρασα το πρώτο μάθημα με 5 (παγκόσμια σταθερά του φοιτητή γαρ)Το κακό είναι που το pc μου είναι 24/7 ανοιχτό, οι σημειώσεις είναι ως επί το πλείστον σε pdf και ppt και δεν μπορώ να αντισταθώ εκεί που διαβάζω να διαβάσω λίγ μερικά φόρουμς, να χαζέψω καμιά ταινία. Ευτυχώς έχω κόψει τα βαριά (games) γιατί τον Ιανουάριο του 2003 το Max Payne ήταν το Βατερλώ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Posted September 6, 2004 #12 Share Posted September 6, 2004 Kι εγώ αύριο μεσημέρι δίνω παίδες και δεν ξέρω ακριβώς τι αφορά το μάθημα........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Posted September 6, 2004 Author #13 Share Posted September 6, 2004 Λεω να κατσω να διαβασω Ελπιζω να μη με παρει ο υπνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Posted September 6, 2004 #14 Share Posted September 6, 2004 εμενα καλο μου κανει ο λαμπης....αμα δεν υπηρχατε αυτη τη στιγμη παιζει να εκανα κανενα ντου στο δωματιο και να ειχαμε ''αλλα'' με την ηρωθενκς παιδες για την παρεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Posted September 6, 2004 Author #15 Share Posted September 6, 2004 Γιωργο εχεις απολυτο δικιο να εισαι ετσι...απλα να ξερεις οτι ποτε δεν εισαι μονος!!καληνυχτα και περιμενω νεα αυριο!!!Χαλαρα φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Posted September 6, 2004 #16 Share Posted September 6, 2004 Και καλά εσείς που θα δώσετε ξανά σε λίγους μήνες. Εγώ που το έπαθα αυτό μες τις πανελλήνιες τι να πω???Και δεν είναι ούτε κούραση ούτε ατονία ούτε τίποτα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας.Γιατί μετά βίας καθόμουνα καμία μέρα να διαβάσω μέχρι τις 1 το πολύ (Αφού είχα κάτσει στο PC 4-5 ώρες.) κατά τα άλλα μέσα στο καλοκαίρι φτάνω πολλές φορές να κάθομαι στον υπολογιστή μέχρι τις 4 το πρωί αβίασταΕίναι να σε διαφέρει αυτό που κανείς η ακόμα και αν δε σε ενδιαφέρει να πείσεις τον εαυτό σου ότι σε ενδιαφέρει Εγώ δε το κατάφερα αυτό φάε τώρα την ηλεκτρολογία Κρήτης. Δε με χαλάει αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό που είχα ως στόχο.Γι αυτό παιδιά δεν είναι δύσκολο, η αρχή είναι δύσκολη κάντε λίγη «δίαιτα» στο νετ και θα δείτε πως θα κοπεί από μόνο του. Εδώ εγώ έκανα μέσα σε 15 ημέρες πριν τις πανελλήνιες γύρο στα 400 ποστ, και μέσα στο καλοκαίρι ζήτημα είναι αν έχω κάνει 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted September 6, 2004 #17 Share Posted September 6, 2004 Α όλα κι όλα... 3η Λυκείου και έπειτα το pc πήρε πόδι από το σπίτι και το είχα πάει σε ένα θείο μου. Μέχρι να τελειώσω τις εξετάσεις το είχα μακριά μου και δεν το μετάνιωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Posted September 6, 2004 #18 Share Posted September 6, 2004 Αρχική απάντηση από trendy Α όλα κι όλα... 3η Λυκείου και έπειτα το pc πήρε πόδι από το σπίτι και το είχα πάει σε ένα θείο μου. Μέχρι να τελειώσω τις εξετάσεις το είχα μακριά μου και δεν το μετάνιωσα. Σοφή η πράξη σου!!! Και σε συγχαίρω! Και ειδικά αν αυτή την απόφαση την πήρες μόνος σου και δεν στην επέβαλε κανένας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Posted September 6, 2004 #19 Share Posted September 6, 2004 ΤΕΛΟΣ ! αυτή η λέξη σημαίνει πολλά για εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted September 6, 2004 #20 Share Posted September 6, 2004 Κοίτα η αλήθεια είναι πως δε με πολυένοιαζε. Τότε είχα ακόμα τον πρώτο μου P166MMX, ο οποίος το έτος 1999 είχε αρχίσει να παλιώνει και δεν με πείραζε αν δεν έπαιζα ξανά και ξανά τα ίδια παιχνίδια. Καινούργια παιχνίδια δεν έπαιρνα, οπότε τον έστειλα στο καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.