Jump to content

Recommended Posts

47 minutes ago, BloodMage said:

Build φιλου για χρηση HTPC. Ηθελε και καρτα γραφικων αλλα τον επεισα οτι δεν χρειαζεται. Οπως και να εχει κουμπωνει ανετα μια οποτε θελει

Το κουτακι το λιγουρευομαι χωρις να το εχω αναγκη. Παντως το εβαλα διπλα στο NR200P και ειναι ΑΡΚΕΤΑ μεγαλυτερο παρολο που εχω φορεσει πανω και κατω καπελο στο NR200P

20250709_185736.jpg

Spoiler

zach galifianakis GIF

• Haha 4

Δεν περίμενα οτι θα ήταν τόσο δύσκολο να τα βρεις.. Τελικά ξαναέβαλε στοκ η Corsair και τα είχε μισή τιμή οπότε πήρα για τον φίλο που το ήθελε και ένα για μένα να έχω λόγο να αλλάξω πληκτρολόγιο :D 

image.thumb.jpeg.ed26bceaf23c13718dcc92c9ac4af410.jpeg

• Like 4
43 λεπτά πριν, το μέλος Spirosssss έγραψε:

να έχω λόγο να αλλάξω πληκτρολόγιο 

μπορώ να σου βρω 10 λογους για να αλλάξεις πληκτρολόγιο αλλα οχι αυτο (το icue nexus δλδ) :hehe:

• Haha 1
11 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

μπορώ να σου βρω 10 λογους για να αλλάξεις πληκτρολόγιο αλλα οχι αυτο (το icue nexus δλδ) :hehe:

αχαχαχ όντως απ'οτι ακούω/διαβάζω, θα σιχτιρίσω! :D

• Haha 1
8 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Να μη σου αρεσει, βασικος λογος

• Like 1
33 λεπτά πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Να μη σου αρεσει, βασικος λογος

Σωστο! 

Και το "να μην σου αρεσει" εχει πολλα παρακλαδια. 

Εμφανησιακα?

Ηχητικα?

Ακουστικα?

και η λιστα μεγαλωνει 

• Like 2
14 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Έπρεπε 

20250710_175044.jpg

Χθες κατα τύχη κοιτούσα αυτή της warrior lab, έχει και δώρο Creatine Monohydrate από το μαγαζί που έπαιρνα παλιά. Μπορεί να την τιμήσω κι εγώ. Την άλλη της Biotech δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου.

Βέβαια, έχω να ασχοληθώ με το άθλημα πολύ καιρό, έχω χάσει επεισόδια (κι έχω "κερδίσει" κιλά 😆)

1 ώρα πριν, το μέλος Arkan έγραψε:

Χθες κατα τύχη κοιτούσα αυτή της warrior lab, έχει και δώρο Creatine Monohydrate από το μαγαζί που έπαιρνα παλιά. Μπορεί να την τιμήσω κι εγώ. Την άλλη της Biotech δεν την έχω δοκιμάσει καθόλου.

Βέβαια, έχω να ασχοληθώ με το άθλημα πολύ καιρό, έχω χάσει επεισόδια (κι έχω "κερδίσει" κιλά 😆)

Η Biotech ειναι μακραν καλυτερη απο την warrior lab. Τρομερή διαλυτότητα μηδέν πρήξιμο και φούσκωμα μετα την κατανάλωση. σε 10 λεπτα την εχεις χωνεψει.Και ολες οι γευσεις της ειναι σουπερ. Βεβαι η warrior lab ειναι και πιο φθηνη (ελληνικο προιον). Χανει πολυ σε διαλυτότητα και  σε γευση.  Αν πας στην warrior επελεξε σοκολατα η λευκη σοκολατα οι αλλες ειναι χαλια.

Η Biotech εχει κρεατηνη μεσα. 3 γραμμάρια ανα δοση.

και γω τα ειχα παρατησει μια 10ετια τωρα. Ενα 3μηνο εχω μπει παλι. Αυτο που λενε οτι το σωμα εχει μυικη μνήμη ισχυει.....το βλεπω στην πραξη. Βεβαια για να επανλεθω στα glory days μου θελω πανω απο 6ηνες

27 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Η Biotech ειναι μακραν καλυτερη απο την warrior lab. Τρομερή διαλυτότητα μηδέν πρήξιμο και φούσκωμα μετα την κατανάλωση. σε 10 λεπτα την εχεις χωνεψει.Και ολες οι γευσεις της ειναι σουπερ. Βεβαι η warrior lab ειναι και πιο φθηνη (ελληνικο προιον). Χανει πολυ σε διαλυτότητα και  σε γευση.  Αν πας στην warrior επελεξε σοκολατα η λευκη σοκολατα οι αλλες ειναι χαλια.

Η Biotech εχει κρεατηνη μεσα. 3 γραμμάρια ανα δοση.

και γω τα ειχα παρατησει μια 10ετια τωρα. Ενα 3μηνο εχω μπει παλι. Αυτο που λενε οτι το σωμα εχει μυικη μνήμη ισχυει.....το βλεπω στην πραξη. Βεβαια για να επανλεθω στα glory days μου θελω πανω απο 6ηνες

Στο xtr που είδα τώρα, τα 1816γτ τα έχει ίδια τιμή με τα 2000 της warriorlab. Δεν έχω ψάξει αλλού. Ίσως την δοκιμάσω, αλλά αργότερα, να πάρω λίγο μπρος πρώτα κανα-δυο μήνες και βλέπουμε.

• Agree 1
On 9/7/2025 at 9:55 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

ΑΡΚΕΤΑ μεγαλυτερο

για να εχουμε μια ιδεα της διαφορας ογκου

13 ώρες πριν, το μέλος SpirosKGR έγραψε:

ΑΡΚΕΤΑ μεγαλυτερο

νομιζω εγω το ειπα αυτο. οχι ο VAGιτης....εεε Toyotaκιας ηθελα να πω 😂