astrolabos Ιούνιος 21, 2014 #622 Ιούνιος 21, 2014 Γατάκια για διαβάστε λίγο τη σκηνή του θανάτου του Tywin όπως είναι γραμμένη στο βιβλίο να μάθετε λίγο μπαλίτσα από τον άρχοντα Ty + Ty - Imgur
Guest Ιούνιος 21, 2014 #623 Ιούνιος 21, 2014 Γατάκια για διαβάστε λίγο τη σκηνή του θανάτου του Tywin όπως είναι γραμμένη στο βιβλίο να μάθετε λίγο μπαλίτσα από τον άρχοντα Ty + Ty - Imgur One person dislikes this.
Snips Ιούνιος 21, 2014 #624 Ιούνιος 21, 2014 α) Που βρήκε ο κατακαημένος Στάνις όλους αυτούς τους ιππείς;..........
denz Ιούνιος 22, 2014 #625 Ιούνιος 22, 2014 Αυτοί οι σκελετοί που έβγαιναν από το παγωμένο έδαφος (μου θύμισαν λίγο Skyrim) ήταν Whitewalkers ή άσχετο;
acct Ιούνιος 22, 2014 #626 Ιούνιος 22, 2014 Wights, τα ανθρώπινα πτώματα που ζωντανεύουν οι Whitewalkers.
sokinsohim Ιούνιος 22, 2014 #627 Ιούνιος 22, 2014 Αυτοί οι σκελετοί που έβγαιναν από το παγωμένο έδαφος (μου θύμισαν λίγο Skyrim) ήταν Whitewalkers ή άσχετο;Whitewalkers δεν ηταν αλλα ουτε κατι αλλο αφου θα επρεπε να εχουν μπλε ματια.Δεν καταλαβα ουτε εγω ακριβως τι ηταν μαλλον μα...κια των παραγωγων.
ponaei8anasi Ιούνιος 22, 2014 #628 Ιούνιος 22, 2014 Whitewalkers δεν ηταν αλλα ουτε κατι αλλο αφου θα επρεπε να εχουν μπλε ματια.Δεν καταλαβα ουτε εγω ακριβως τι ηταν μαλλον μα...κια των παραγωγων. Δεν ηταν μα..κια των παραγωγων... Περικοπες και στα ζομπι κανουν τα ζωααα....
acct Ιούνιος 25, 2014 #632 Ιούνιος 25, 2014 Αν -δικαίως- μπερδεύετε ακόμη την ιστορία των τελευταίων 10 χιλιάδων ετών στο Westeros, μια εκδοχή σε κλασικά εικονογραφημένα παρακάτω. Φαίνεται λίγο και το γιατί οι Stark νόμιζαν ότι εκτός από 3 μάτια έχουν και 3 πόδια. A Mapped History of A Song of Ice and Fire - Imgur
jesus Ιούνιος 26, 2014 #633 Ιούνιος 26, 2014 (edited) Αυτα υπαρχουν γραμμενα στα βιβλια?youshoudnthavereadmyname 78 points : 10 days ago replyGeorge RR Martin is the best epic/fantasy writer since Tolkien (is RR a coincidence? I say no). I am fascinated with all those details/1 Και μετα μου λετε γιατι γκρινιαζω.Για κατι τετοιους γκρινιαζω. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 26, 2014 από jesus
astrolabos Ιούνιος 26, 2014 #634 Ιούνιος 26, 2014 Αυτα υπαρχουν γραμμενα στα βιβλια?youshoudnthavereadmyname 78 points : 10 days ago replyGeorge RR Martin is the best epic/fantasy writer since Tolkien (is RR a coincidence? I say no). I am fascinated with all those details/1 Και μετα μου λετε γιατι γκρινιαζω.Για κατι τετοιους γκρινιαζω.Εσύ τα εχεις διαβάσει τα βιβλία;
chrooooo Ιούνιος 26, 2014 #637 Ιούνιος 26, 2014 Αstro, εγώ συμφωνώ με τον χεσούς πάντως εδώ. Έχω διαβάσει το πρώτο, δεν άντεξα να πάω παρακάτω. Είναι γραμμένα καθαρά σαν σενάρια, δεν είναι λογοτεχνία αυτό το πράγμα, επίπεδο dan brown, cliffhanger παντού γιατί αλλιώς δεν θα τον διάβαζε κανείς. Έχεις και Adams στην υπογραφή πανάθεμα σε, και σου άρεσε ο GRRM?
minast Ιούνιος 26, 2014 #638 Ιούνιος 26, 2014 Αstro, εγώ συμφωνώ με τον χεσούς πάντως εδώ. Έχω διαβάσει το πρώτο, δεν άντεξα να πάω παρακάτω. Είναι γραμμένα καθαρά σαν σενάρια, δεν είναι λογοτεχνία αυτό το πράγμα, επίπεδο dan brown, cliffhanger παντού γιατί αλλιώς δεν θα τον διάβαζε κανείς. Έχεις και Adams στην υπογραφή πανάθεμα σε, και σου άρεσε ο GRRM?Εγώ πολέμησα μέχρι το τέταρτο, αλλά όχι παραπέρα. Ευτυχώς μετά ξεκίνησε η σειρά - το πιο κατάλληλο μέσο του GoT είναι η οθόνη και εκεί το απολαμβάνω περισσότερο. Δύσκολα θα βρει κάποιος ψόγο στον RR, γιατί δεν κάνει συγγραφικά "λάθη" (εκτός τη φλυαρία), αλλά το γράψιμό του λογοτεχνικά είναι πολύ φορμαλιστικό. Σαν σεναριογράφος μου αρέσει, και όχι μόνο στο GoT.Του Αρς ντου νοτ ε ράιτερ μέικ.
acct Ιούνιος 26, 2014 #639 Ιούνιος 26, 2014 Εγώ πολέμησα μέχρι το τέταρτο, αλλά όχι παραπέρα. Είπαμε, audio books. Ειδικά η Daenerys έχει πολύ γέλιο όταν την κάνει o 90χρονος Fidel Castro look-alike: Για την ιστορία όμως, ο αναγιγνώσκων είναι ο ίδιος τύπος που έκανε τον πυρομαν(τ)η στο 2x09 (Blackwater).
apostolis159 Ιούνιος 26, 2014 #640 Ιούνιος 26, 2014 Είπαμε, audio books. Περισσοτερες πληροφοριες με πμ?
Recommended Posts