minast Μάϊος 30, 2016 #881 Μάϊος 30, 2016 55 minutes ago, jesus said: Μετριο και το speech της καλισι στο τελος Δεν το χει η τυπισσα. Μου χαλασε ολο το επεισοδιο. Αν έχεις δράκο, τι να το κάνεις το speech... Και σκέψου ότι ήταν το καλό κομμάτι του επεισοδίου
minast Μάϊος 31, 2016 #882 Μάϊος 31, 2016 Πολλά έχουν ξαναπαίξει εδώ μέσα... Μαζεμένα σχεδόν όλα τα αστεία της τρέχουσας σεζόν με σπόιλερς μέχρι και το 5ο. http://imgur.com/gallery/sDThu 1
HotPeanut Ιούνιος 7, 2016 #884 Ιούνιος 7, 2016 Καλά, έζησε ο Sandor Clegane; Καλά, θα ζήσει η Arya; Spoiler 2
Lakisss Ιούνιος 14, 2016 #890 Ιούνιος 14, 2016 Απευθυνόμενος στη Σέρσει στην αίθουσα του θρόνου, σε πια φήμη αναφερόταν ο άλλος;
acct Ιούνιος 15, 2016 #891 Ιούνιος 15, 2016 Σκοπίμως δεν το διευκρινίζει. Μην ανησυχείς, δεν είναι κάτι που υποτίθεται ότι έπρεπε να θυμάσαι. Υποψιάζομαι 1-2 πράγματα, αλλά δε νομίζω ότι έχει νόημα να μοιραζόμαστε προβλέψεις. Το είχαν αφήσει να αιωρείται από τότε που αποκάλυψαν τα "πουλάκια" του Varys (pun intended). Που παρεμπιπτόντως θεωρώ ότι ήταν ατυχής και αδιάφορη αποκάλυψη με τον τρόπο που συνέβη. Απομυθοποιεί άτεχνα τον καραφλό και υποβαθμίζει τη μυθική ικανότητά του να συλλέγει πληροφρίες. "Σε ποιον αρέσουν οι καραμελίτσες;" ρωτάει ο ανώμαλος και κατευθείαν στήνει την ΜΙ6. 1
kpetros Ιούνιος 20, 2016 #895 Ιούνιος 20, 2016 Η μαχη οντως ηταν καλη , αλλα αυτος ο γιαννης ειναι ντιπ ηλιθιος . Η σανσα μου εδωσε την εντυπωση σε αυτο και στο προηγουμενο επισοδειο οτι πλεον ειναι ετοιμη να παιξει σημαντικο ρολο στην ιστορια 2
jesus Ιούνιος 20, 2016 #896 Ιούνιος 20, 2016 Τεραστιος σκακιστης οχι μ@λ@κιες! Ας ειναι καλα η σανσα γιατι ο γιαννακης τα κανε μανταρα. Δυνατο το επεισοδιο με μεγαλη διαφορα απο τα καλυτερα της σειρας για μενα(ισως το καλυτερο) Ο λογος προφανης πιστευω ειδαμε μετα απο πολυ καιρο large scale μαχη και πολυ πολυ βια! 1
Recommended Posts