EraserheadX Ιούλιος 13, 2014 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Επισης τα quests του είναι αφόρητα βαρετά. Κάνε Χ νίκες με τον τάδε ήρωα. Meh. Βάλτε λίγη φαντασία ρε παιδιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 13, 2014 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Kαθήστε να δούμε και το Naxxramas τι θα λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Μάρτιος 17, 2015 #63 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 17, 2015 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 Αντί να κρατάς κάνα φράγκο για το επόμενο Dungeon, τα σκορπάς... Πάντως, αν είχε 2 quests κάθε μέρα, δε θα μου έβγαινε το λάδι να ξεκλειδώσω 1 Tier Naxx την εβδομάδα. Πολύ ταλαιπωρία και κανένα κίνητρο να παίξω έστω ένα παιχνίδι παραπάνω από όσα χρειάζεται για να πάρω το gold. Συνεχώς θυμάμαι γιατί το είχα παρατήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Μάρτιος 18, 2015 #65 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2015 Ναι συμφωνώ είναι απιστευτα κουραστικό κάθε 3 νίκες 10gold έλεος αυτή η απληστια της Blizzard με το χρήμα....1.5 μήνα τώρα αυτό κάνω μαζεύω gold για το επόμενο dungeon και ειμαι στα 2000 πρέπει να αλλάξουν αρκετά ακόμα όπως οι κάρτες να γίνουν ποιο πολλές και να υπάρχει ένας χαμός από seasons και decks στα υψηλά rank όλοι τις ίδιες κάρτες έχουν άντε να αλλάξουν 1-2....ποιο πολύ με τραβάει σαν παιχνίδι συλλογής καρτών και όχι τόσο στρατηγικής αφού όσο ποιο πολύ πλερώσεις τόσο καλύτερες κάρτες θα έχεις...κλασική blizzard pay to win 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 19, 2015 #66 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2015 Άνοιξε το pre-order του Blackrock Mountain για 21.99€. Λογικά τον Απρίλη που θα κυκλοφορήσει θα μπορούμε να ξεκλειδώνουμε 1-1 Tier για gold, όπως και στο Naxx, αλλά με το ρυθμό που βγαίνουν καταντάει βαρετό. Κι έχω ακόμη 2 quarters Naxx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 20, 2015 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 Έχω στην άκρη περίπου 4000 gold μπας και άνοιγα κανένα πακετάκι μιας και μου λείπουν πολλές κάρτες από το basic set αλλά απ' ότι βλέπω θα πάνε όλα στο expansion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Μάρτιος 23, 2015 Author #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2015 ο γρηγορότερος τρόπος για deck/gold/dust είναι η Arena Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Μάρτιος 23, 2015 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2015 Αρκεί να κάνεις το λιγότερο 3 νίκες σε κάθε run. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Απρίλιος 3, 2015 #70 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Α ρε Blizzard, μια ζωή τα ίδια. Ένα launch χωρίς προβλήματα να μην κάνεις... Πήρα χθες αμέσως μόλις βγήκε το πρώτο wing του Blackrock Mountain και το τέλειωσα (πήρα και τις κάρτες) και σήμερα μου δείχνει ότι δεν το έχω αγοράσει και λείπουν οι κάρτες. http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/16857545990 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Απρίλιος 3, 2015 #71 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Εγώ αυτό που σιχαίνομαι είναι κάθε φορά που χάνω, να γράφει ο άλλος αυτήν την αιδία "Well Played". :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Απρίλιος 3, 2015 #72 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Εγώ αυτό που σιχαίνομαι είναι κάθε φορά που χάνω, να γράφει ο άλλος αυτήν την αιδία "Well Played". :wall: Right click στη φάτσα του -> Squelch emotes Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 3, 2015 #73 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Ή απλά μη χάνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 3, 2015 #74 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2015 Βάλτε και κανένα username βρε παιδιά να παίξουμε και κανα game μαζί (ή να κάνουμε spectate για το καινούριο daily quest.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Απρίλιος 4, 2015 #75 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2015 Μήπως να παίξω κάνα τζόκερ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinko24 Απρίλιος 5, 2015 #76 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2015 reinko#2406 ναι ρε να κάνουμε μια μάζωξη να δούμε πόσοι παίζουμε και να μπαίνουμε και σε Online tournaments!λέει αρκετά η όλη φάση!Οι νέες κάρτες πάντως αρχήζουν και δείνουν πόνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Απρίλιος 10, 2015 #77 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2015 deme#2177 το δικό μου. btw χθες τις χιλιάσαμε! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 15, 2015 #78 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2015 Hearthstone και για Android κινητά τώρα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blizzard.wtcg.hearthstoneΒγήκε και για IPhone αλλά meh [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 15, 2015 #79 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2015 Ε, και σε android τι νομίζεις; install > practice > crash > reboot > uninstall. Και όλο αυτό για μια rare. Όχι σαν κάτι άλλους παραπάνω... @EraserheadX Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 15, 2015 #80 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2015 (edited) Σε mi2s με sd600 πάντως καλά παίζει κάνει κάτι stutter από εδώ και από εκεί αλλά δεν crashαραει παίζεις άνετα.Αλλά πιάνει 1.55gb από τον χώρο των εφαρμογών... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 15, 2015 από FrOsT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts