acct Απρίλιος 15, 2015 #81 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2015 Εμένα κρέμασε μόλις τελείωσε το παιχνίδι, πιθανότατα επειδή δεν το ενθουσιάζει η PowerVR GPU του Galaxy Nexus. Πάντως, μόνο για το πακέτο τις κάρτες το εγκατέστησα εγώ. Δε σκόπευα να το ξανατρέξω στο κινητό. Εκτός από το 1.5GB, είναι λίγο μικρή η οθόνη. Στην ταμπλέτα παίζεται πιο ευχάριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Απρίλιος 22, 2015 #82 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2015 Παίζω ενάντια σε Priest. Έχει κατεβασμένα: Σκοτώνω το Shredder και κάνει summon την: Η Mistress of Pain κάνει attack και σκοτώνει ένα creep μου. Μαντέψτε τι έγινε στη συνέχεια Mistress of Pain deals 1 dmg to my creep.Mistress of Pain restores 1 health deals 1 dmg to Priest Infinite loop entered! WIN! ίσως η πιο lol στιγμή που έχω ζήσει στο Hearthstone. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάϊος 1, 2015 #83 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2015 Είχα ένα καλό feeling τα ξημερώματα και τελικά δεν είχα άδικο . 4 legendary στα 24 packs που άνοιξα. Not bad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 1, 2015 #84 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2015 Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει leg από pack, αλλά δε νομίζω ότι έχω ανοίξει 24 Καλόπαιχτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιούλιος 22, 2015 #85 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Κι εγώ θα έκανα rage quit μετά από κάτι τέτοιο... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 22, 2015 #86 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Έλα μωρέ, ερασιτέχνης... Έπρεπε να καθαρίσει το το τραπέζι πρώτα για το xp. Είναι κρίμα, αλλά έχω κάνει μόνο 1 tavern brawl με το που βγήκε, δεν καταφέρνω να στριμώχνω ούτε ένα παιχνίδι μια στο τόσο για να μαζέψω κάρτες. Κινείται τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 22, 2015 #87 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Νοικιάζεται hearthstone bot: 1 καφές για κάθε κερδισμένο card pack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiriakos Chaldezos Ιούλιος 24, 2015 #88 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 ROMEL # 2795 το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Αύγουστος 1, 2016 #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 παιζει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larry Αύγουστος 1, 2016 #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 (edited) Ακόμα παίζω, αν και πιο αραιά από παλιότερα, ως rank 5 κάθε μήνα για το golden epic και αυτό με βαριά καρδιά. Ελπίζω το karazhan να είναι πιο ενδιαφέρον γιατί το wotog με ψιλοξενερωσε. laz#2369 Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 1, 2016 από Larry Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Αύγουστος 1, 2016 #91 Κοινοποίηση Αύγουστος 1, 2016 12 minutes ago, Larry said: Ακόμα παίζω, αν και πιο αραιά από παλιότερα, ως rank 5 κάθε μήνα για το golden epic και αυτό με βαριά καρδιά. Ελπίζω το karazhan να είναι πιο ενδιαφέρον γιατί το wotog με ψιλοξενερωσε. laz#2369 Εγω παλευω rank 22.....lol Δεν εχω και καρτες καθολου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts