Jump to content



Φωτοβολταϊκά βοήθεια για επένδυση


Max6980

Recommended Posts

Hello guys,

Καθώς δούλευα στο σπίτι πριν αρκετό καιρό, άνοιξα την τηλεόραση και υπήρχαν διαφημίσεις για φωτοβολταϊκά. Είδα λοιπόν στο Ίντερνετ ότι κόσμος πουλάει ολόκληρο φωτοβολταϊκο πάρκο 500.000 kwp με 600000. Γνωρίζω ότι εκμεταλλεύομαι μεν την ανάγκη για χρήματα που πρέπει να ξεπληρώσουν αυτό οι άνθρωποι αλλά απο την άλλη σκέφτομαι το μακροχρόνιο κέρδος, καθώς οι κάτοχοι φωτοβολταϊκών θα αρχίσουν να πληρώνονται σε δυο χρόνια. Το budget ειναι 1.500.000 - 2.000.000 € τι πιστεύετε? ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα φιλε,το budget σου ειναι 2 εκατομμυρια ευρω?? :upside: και σκοπευεις να τα κανεις επενδυση σε φωτοβολταικα βλεποντας μια διαφημιση στην τηλεοραση και μια αγγελια στο internet..?

Δεν ξερω φιλε αλλα κατι δεν μου καθετε καλα εδω..

Προσωπικα δεν θα εβαζα ουτε μισο ευρω αυτη τη στιγμη,σε ενα κρατος που δεν ξερουμε

τι μας ξημερωνει,αν εισαι ασχετος με το αντικειμενο θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις καθολου,ειδικα αν ειναι να μπλεξεις με δανεια ξεχασε το.

βρε μπας και επιασες το τζοκερ :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.