Maximvs Απρίλιος 1, 2017 #1561 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2017 Thustmaster 599XX Evo 30 GT Mod.... Ετοιμο για δραση.... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Απρίλιος 1, 2017 #1562 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2017 Πρόσθεσες κουμπί κάτω αριστερά; Έχει μόνο δύο κανονικά. Επίσης το Dpad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Απρίλιος 1, 2017 #1563 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2017 6 minutes ago, konnos said: Πρόσθεσες κουμπί κάτω αριστερά; Έχει μόνο δύο κανονικά. Επίσης το Dpad? Eχει 10 κουμπια με guards + μαγνητικα shifter padddles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Απρίλιος 2, 2017 #1564 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Απρίλιος 3, 2017 #1565 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Έχω διαθέσιμο ένα wheel stand pro που χρησιμοποιούσα μέχρι εχτές όταν και ολοκλήρωσα με τον Άρη το PVC Cockpit (Thanks @Aris Teidis). Πλήρως λειτουργικό στήριζε αρχικά τη G25 μου και τον τελευταίο καιρό τη Fanatec CSW V2 με CSR Elite EU pedals. Εάν ενδιαφέρεται κάποιος ας ρίξει ένα pm, τιμή φιλική για την simracing κοινότητα του thelab πρίν το βάλω αγγελία στους γείτονες. ΥΓ Φώτος από το cockpit μόλις βρώ λίγο χρόνο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geovas77 Απρίλιος 3, 2017 #1566 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Pics as promised Στη θέση του κάτω από το γραφείο, σεταρισμένο σε GT position (Super άνετο, η μέση μου σε ευχαριστεί φίλε Άρη) 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Απρίλιος 3, 2017 #1567 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2017 Tοποθετηση SimDASH μπροστα απο τις οθονες για test drive... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Απρίλιος 5, 2017 #1568 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2017 Όποιος θέλει - Κυριακή πρωί (9/4/17) - μπορεί να έρθει να δοκιμάσει τον εξοπλισμό μου ---> κόκπιτ και DD Wheel (στείλτε π.μ.) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 6, 2017 #1569 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Απρίλιος 7, 2017 #1570 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Μάϊος 3, 2017 #1571 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2017 Marshall Flags .... Αφου το εχουν στο iRacing....ειπα να το φτιαξω και για το Assetto Corsa.Θα το κανω και για αλλα sims νομιζω,αλλα αργοτερα......Δεν εχει γινει καμια αντιγραφη κωδικα....απλα μου αρεσε σαν ιδεα και το εφτιαξα..... Μεχρι τωρα εχω βαλει: 1.Blue Flag 2.Green Flag 3.Yellow Flag 4.Red Flag 5.Safety Car Flag 6.Penalty FLag 7.Checkered Flag 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Μάϊος 6, 2017 #1572 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 (edited) Πουλάω το όλο σύστημα με τα shakers καθώς το rig μου είναι τόσο βαρύ που δεν είναι όσο αποτελεσματικά θα ήθελα, αν ενδιαφέρεται κανείς: Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2017 από acct Αν πουλάς το σύστημα εδώ, βάλε αγγελία σε αυτό το φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 6, 2017 #1573 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Καλησπέρα,αγοράστηκε μετά απο καιρό ψάξιμο μια g25 μιας και λάτρης τον sim ειπα να αρχίσω με logitech αλλα μετά απο 1 βδομάδα χρησης δεν με πολύ ικανοποιήσει η απόδοση της τιμονιερας,τα πετάλια ειναι πολύ καλά αν και μαλακά για τα γούστα μου,το shifter ειναι σαν παιχνιδι πραγματικά καθόλου ρεαλιστικό το τιμόνι με χαλάει πολύ το γραναζομα που εχει αισθητικά και δεν ειναι οσο γρήγορη θα ήθελα να είναι το οποίο είναι σημαντικό στα drift που θέλω να ασχοληθώ... Θέλω να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας οσοι εχετε/είχατε την ιδια η την g27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 6, 2017 #1574 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Τα ίδια. Ότι πληρώνεις παίρνεις.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 6, 2017 #1575 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Εχω στα σχέδια να φτιάξω και ενα καλό sim rig και από τι φενεται η t500rs είναι ενα πολύ καλό σετ. Παλιότερα κάποιος ειχε ασχοληθεί με ενα diy τιμόνι/μοτερ με ξεχωριστά driver τροφοδοσία κλπ θα με ενδιέφερε να ασχοληθώ και με κατι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Μάϊος 6, 2017 #1576 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Έχει αγγελίες αυτό το forum? Nice edit. Lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάϊος 6, 2017 #1577 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Σε τί budget θα κινηθείς? Δεν έχει και πολλές επιλογές πάντως, η κάθε χρηματική κατηγορία έχει μόνο ένα, το πολύ δύο τιμόνια να διαλέξεις. Το θέμα είναι πόσα δίνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάϊος 6, 2017 #1578 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 (edited) Γενικα οχι τιποτα τρελο αλλα οσο πιο ρεαλιστικο σε λογικες τιμες.Θα κοιταξω να τεσταρω κιολας απο κοντα πρωτα καποιες. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2017 από digitaltiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάϊος 6, 2017 #1579 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Λογική τιμή είναι σχετικό, εγώ θεωρώ τη δικιά μου τιμονιέρα τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ τιμής και ποιότητας. Αλλά κάποιος που θέλει να διαθέσει 300 ευρό δε θα πάει σε τέτοια λύση, οπότε καταλαβαίνεις, εξαρτάται πόσο θες να δώσεις. Αν δε σε ικανοποιεί η δικιά σου, η t300 με τα καλά pedal είναι το επόμενο βήμα προς τα πάνω (μη σου πω και με τα T3PA pro αν το αντέχει η τσέπη σου). Πιο πάνω πας σε TSPC racer και μετά σε Fanatec V2.5 Γι αυτό σου είπα, είναι καθαρά θέμα τιμής. Εννοείται η Fanatec είναι η καλύτερη σε μη directdrice τιμόνια, αν και το TSPC racer το έχουν κοντά σε αίσθηση στα reviews. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Μάϊος 6, 2017 #1580 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2017 Eτοιμα για δοκιμες.... SimGEAR και SimFLAGS.....Κανουν αυτο που λενε οι τιτλοι....Gear display με RPM Limiter και Led Matrix για ενδειξη των σημαιων κατα την διαρκεια του αγωνα.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts