Jump to content

Recommended Posts

Παραγγελνεις κινητο απο Κινα και μεχρι να ερθει εχει βγει το επομενο μοντελο...true story :hehe:

χαχα και μένα μόλις ήρθε το mi3 31 μέρες αναμονή

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

(edited)

Και χθες έτσι ήταν. Σήμερα ήταν καλύτερα ακτουαλι

edit: ακτσουαλι, αν το θες με προφορά

Έγινε επεξεργασία από TechMonkey

Δεν έχω τίποτα σημαντικό να γράψω, απλά ψάχνω ευκαιρία να δοκιμάσω το νέο μου CM Storm Quickfire XT...

• Like 4

Δεν έχω τίποτα σημαντικό να γράψω, απλά ψάχνω ευκαιρία να δοκιμάσω το νέο μου CM Storm Quickfire XT...

The quick brown fox jumps over the lazy dog :p.

(Εντελώς συμπτωματικά με άλλο Quickfire XT)

• Like 1

ρε μαγκες 

οταν το συνεργειο σου κανει επισκευη μετα απο ατυχημα -στο οποιο θα πληρωσει η ασφαλιστικη- 

τα λεφτα τα πληρωνω πρωτα εγω και μετα τα περνω πισω απο την ασφαλιστικη ? υπαρχει περιπτωση να μην πληρωσω και να τα παρει ο μηχανικος κατευθειαν ?

ρε μαγκες 

οταν το συνεργειο σου κανει επισκευη μετα απο ατυχημα -στο οποιο θα πληρωσει η ασφαλιστικη- 

τα λεφτα τα πληρωνω πρωτα εγω και μετα τα περνω πισω απο την ασφαλιστικη ? υπαρχει περιπτωση να μην πληρωσω και να τα παρει ο μηχανικος κατευθειαν ?

Μπορείς να πεις στον μηχανικό να πάει κατ'ευθείαν στην ασφαλιστική να πληρωθεί.

Μπορείς να πεις στον μηχανικό να πάει κατ'ευθείαν στην ασφαλιστική να πληρωθεί.

δηλαδη με αυτον τον τροπο , ειναι σαν να τα βαζει αυτον απο την τσεπη του πρωτα και να πληρωνεται μετα . Η τα παιρνει κατευθιαν για να αγορασει τα ανταλακτικα ? 

Ποια τσέπη του βρε συ. Εσύ πιστεύεις πως ο μηχανικός που θα πάρει ανταλλακτικά θα τα πληρώσει μετρητά;

Λογικά με πίστωση τα αγοράζει, στην χειρότερη ενός μήνα, στην καλύτερη τρίμηνη.

Εκτός αν επειδή άλλαξαν οι καιροί, ζητάνε όλοι μετρητά (αμφιβάλλω).

πολύ αέρας λέμε.... 55 km/h μέγιστη ταχύτητα ανέμου δείχνει ο σταθμός του meteo στο Άργος και η πρόγνωση για αύριο λέει 6 μποφόρ με ριπές ανέμου της τάξης των 70 km/h. Να φανταστείτε έρχεται αέρας από τον απορροφητήρα...

Ποια τσέπη του βρε συ. Εσύ πιστεύεις πως ο μηχανικός που θα πάρει ανταλλακτικά θα τα πληρώσει μετρητά;

Λογικά με πίστωση τα αγοράζει, στην χειρότερη ενός μήνα, στην καλύτερη τρίμηνη.

Εκτός αν επειδή άλλαξαν οι καιροί, ζητάνε όλοι μετρητά (αμφιβάλλω).

πολυ ωραια , τοτε θα του το πω να γινει ετσι  (ο ιδιος δεν μου προτεινε αυτον τον τροπο ) 

να παω και απο τον ασφαλιστη μου μηπως ? για να βεβαιωθω πως η τιμη που μου λεει ειναι οντως συμφονιμενη και απο τον εμπειρογνωμονα   (γιατι μιλαμε για 900ε .... την στιγμη που εγω το μηχανακι το χα παρει 1200 , βεβαια ολα καινουργια )

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.