Jump to content



Recommended Posts

  • Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • astrolabos

    2261

  • PetrosD

    2039

  • HotPeanut

    1614

  • wrong method

    1495

6 minutes ago, karmen1983 said:

Στο δρόμο ή στο μετρό Γιάννη;

Πρόσφατα θεία μου μπήκε στο μετρό με την τσάντα της, βγήκε με την τσάντα της αλλά από κάτω ήταν κομμένη και φυσικά λείπανε τα πάντα από μέσα

Πήγα και την πήρα μιας και δεν είχαν μείνει ούτε λεφτά για ταξί, ούτε ταυτότητες κλπ και την πήγα σπίτι της.

Πήγε να δοκιμάσει ένα ανοιξιάτικο μπουφάν στο μαγαζί και μόλις έβγαλε τον δικό της και την τσάντα της, βούτηξε την τσάντα η άλλη που προσποιούνταν την πελάτισσα και έγινε καπνός. Το άσχημο ήταν ότι είχε και τα κλειδιά μέσα, οπότε πάμε για αλλαγή κλειδαριών. Μπορεί να είναι λίγο τραβηγμένο σενάριο, αλλά δεν θα μπορούσα να αποκλείσω κύκλωμα όπου κάποιος παρακολουθεί το θύμα, εφόσον διαπιστωθεί ότι υπήρχαν κλειδιά στην τσάντα, ώστε να δει που μένει, ώστε να χτυπήσουν στο μέλλον και το σπίτι.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τι να πω ρε φιλε.. Αυτα στη Θεσσαλονικη που ζουσα τοσα χρονια, ουτε για αστειο. Μια φορα μονο με ειχαν κλεψει, αλλα ηταν τοσο κακο το σημειο, που εφταιγα εγω που περασα απο εκει (νταξει τραβηγμενο να λεω οτι εφταιγα , αλλα ας προσεχα). Τωρα μεσα στον κοσμο κλπ να γινεσαι τοσο ευκολος στοχος, δε το καταλαβαινω... Και επειδη μετακομιζουμε Αθηνα (η κοπελα μου ειναι ηδη εκει) , θα κανει καθε μερα το δρομο Ηρακλεους (Καλλιθεα) εως Δαμασκηνου (Νεα Σμυρνη) , με τα ποδια, για να πηγαινει στη δουλεια της. Διατρεχει τετοιους κινδυνους δηλαδη; Αν και το ενα τσαντακι που κουβαλαει εχει μονο ρουχα και το αλλο (πλατης) διαφορα τζιντζιρι μιντζιρι και κροκετες για σκυλους :hehe: Και μονο το ψυχολογικο που θα δημιουργηθει αν γινει κατι , αρκει...

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη πρεπει να εισαι 150% συγκεντρωμενος μηπως καποιος απο εκει γυρω ειναι ελαφροχερης... Αρα το τσαντακι μου θα το βαζω μπροστα μου, οταν το κουβαλαω... 

Θα μου πεις συγκρινω και εγω Σαλονικα με Αθηνα, που ειναι 5πλασια σε πληθυσμο... Δε συγκρινονται. 

Ιδωμεν! 

Ελπιζω να βρειτε ακρη @yanni

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μου φαινεται οτι θα πρεπει να παρω μπανανα. Εμαθα οτι εχει λαικη στο δρομο που μενω θα μεινω καθε δευτερα , οποτε σιγουρα θα εχει και μπανανες :hehe: 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

PSA, μιας και κυκλοφορώ καθημερινά με μετρό σε 2 γραμμές, γίνεται ο χαμός το τελευταίο 2 μηνο. Πλέον πορτοφολάδες θα δείς μέχρι και στο Ν.Κόσμο μπορεί και Αργυρούπολη. Όχι ότι έχει σημασία αλλά όσοι έχω δει είναι ξένοι. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά αλλά εικάζω ότι είναι επειδή έχει αυξηθεί πολύ ο τουρισμός και πάνε να πετύχουν τον τουρίστα. Όπως και να έχει αν σε πετύχουν να είσαι στο κόσμο σου θα σε ελαφρύνουν.

 

Έχω δει και χύμα ψαχούλεμα τσέπης, και ψαλιδάκι για να κόβουν τσάντες... πέτυχα και ζευγάρι που κάνανε το κόλπο με το χάρτη (άντρας να σε απασχολεί με οδηγίες και μια γυναίκα σε ψαχουλεύει όσο είναι η προσοχή σου αλλού).

 

Προσοχή λοιπόν

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πριν 3 ώρες, το μέλος astrolabos έγραψε:

Της κόψανε τη τσάντα και δε το πήρε χαμπάρι;

 

δε φαντάζεσαι Αντώνη. Ειδικά όταν είναι πήχτρα ο συρμός δεν παίρνεις εύκολα χαμπάρι, ειδικά αν δεν είσαι υποψιασμένος

Link to comment
Share on other sites

πριν 1 ώρα, το μέλος deninho έγραψε:

δε φαντάζεσαι Αντώνη. Ειδικά όταν είναι πήχτρα ο συρμός δεν παίρνεις εύκολα χαμπάρι, ειδικά αν δεν είσαι υποψιασμένος

 

Αμα μπεις σε πηχτρα μεχτρο και δεν εχεις τα πραματα σου παραμασχαλα και να τα βλεπεις , ε πας γυρευοντας

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.