Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Βασικά το ξέρουν τι κάνουν πήγαινε για το ότι θα βαφτίσουν φόρο το κούρεμα. Δεν έχω δει τι είπε ο Άδωνις.

 

http://www.avgi.gr/article/5681590/kuniki-omologia-adoni-ego-proteina-stous-germanous-na-kleisoun-tis-trapezes-gia-na-xreokopisei-i-xora

Link to comment
Share on other sites

http://www.candianews.gr/2015/07/04/diapsevdi-katigorimatika-kourema-katatheseon-i-evropaiki-archi-trapezon/

 

«Δεν είμαι ενήμερος για κάποιο σχέδιο για επιβολή "κουρέματος" στους καταθέτες λιανικής των ελληνικών τραπεζών, όπως αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης σήμερα το πρωί», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Τραπεζών (ΕΑΤ) Αντρέα Ενρία.
«Πολύ αμφιβάλλω ότι κάποια αρχή ή δημόσιος φορέας σε επίπεδο Ε.Ε. ή κράτους μέλους θα μπορούσε να εξετάσει την επιλογή αυτή, καθώς αυτό θα ήταν αντίθετο προς το δίκαιο της Ε.Ε.» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του θεσμικού οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.E.) που φέρνει σε συνεργασία τις τραπεζικές εποπτικές και ρυθμιστικές αρχές της Ε.Ε.
Σύμφωνα με τον κ. Ενρία, σε μία τέτοια περίπτωση η ΕΑΤ θα εκκινήσει αμέσως τη διαδικασία εξέτασης παραβίασης της νομοθεσίας της Ε.Ε.
Στη δήλωσή του ο κ. Ενρία υπενθύμισε ότι «η νομοθεσία της Ε.Ε. είναι σε θέση να προστατεύσει τους Έλληνες καταθέτες λιανικής, όπως και κάθε άλλο καταθέτη στην Ε.Ε.».
Κατηγορηματικά διαψεύδει η ΕΕΤ το δημοσίευμα των FT για κούρεμα καταθέσεων από 8.000 ευρώ

 

Link to comment
Share on other sites

http://www.enikos.gr/international/327578,Elvetikh-efhmerida-H-Ellada-proteinei-foro-21-sta-adhlwta-kefalaia-ths-Elvetia.html

 

Η Ελλάδα θέλει να συνάψει με την Ελβετία μια συμφωνία για τη φορολογική αμνήστευση Ελλήνων που έχουν χρήματα σε λογαριασμούς σ' αυτή τη χώρα, κάτι που θα μπορούσε να της επιτρέψει να ανακτήσει ποσά τα οποία έχει ιδιαίτερα ανάγκη αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την εβδομαδιαία ελβετική εφημερίδα NZZ am Sonntag.

Σύμφωνα με το κείμενο της συμφωνίας που προτείνεται από την Αθήνα, θα χορηγηθεί αμνηστία σε όσους κατέθεσαν παρανόμως τα κεφάλαιά τους στην Ελβετία, με αντάλλαγμα μια προσυμφωνημένη πληρωμή που θα ανέρχεται στο 21% του συνόλου των ποσών τα οποία δεν έχουν δηλωθεί, σύμφωνα με τη NZZ am Sonntag, η οποία επικαλείται "καλά πληροφορημένες πηγές".

Οι εκτιμήσεις για τα ποσά που έχουν κατατεθεί στην Ελβετία από Έλληνες ποικίλουν πολύ και κυμαίνονται από 2 δισεκ. έως 200 δισεκ. ευρώ, σύμφωνα με τη NZZ am Sonntag.

Ένας εκπρόσωπος του ελβετικού υπουργείου Οικονομικών επιβεβαίωσε πως η Αθήνα έχει κάνει μια νέα πρόταση, όμως δεν έκανε γνωστή καμιά λετπομέρεια.

:hehe: :hehe:
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σε βάρος της Ελλάδας οι πολιτικές της τρόικας - Κοινό άρθρο των προέδρων των κοινοβουλίων Γαλλίας και Ιταλίας - Απαράδεκτες οι δηλώσεις ορισμέων ηγετών που "προσποιούνται" ότι εκπλήσσονται απο τις αντιδράσεις

«Δεν βρίσκεται στο σωστό δρόμο η Ευρωπαϊκή Ένωση», δηλώνουν με την από κοινού ανάρτηση άρθρου, στον ιστότοπο της εφημερίδας Λιμπερασιόν, ο πρόεδρος του γαλλικού Κοινοβουλίου Κλωντ Μπαρτολόν και η Ιταλίδα ομόλογός του Λώρα Μπολντρίνι.

Για τους δύο προέδρους, απτή απόδειξη αυτού που υποστηρίζουν είναι τόσο η ελληνική κρίση όσο και το μεταναστευτικό, «δύο κρίσεις που αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι δεν πηγαίνουμε στη σωστή κατεύθυνση» υπογραμμίζουν.

«Έχουμε σήμερα τη δραματική αποκορύφωση της ελληνικής κρίσης με το δημοψήφισμα» προσθέτουν. «Πως φθάσαμε έως εδώ;» αναρωτιόνται «και πως εξηγείται το ότι δεν καταφέραμε να βρούμε έναν κοινό τόπο συμφωνίας με την ηγεσία μιας οικονομίας, που δεν ζυγίζει περισσότερο από το 2% του ΑΕΠ της ΕΕ;».

«Θα πρέπει παράλληλα να σημειώσουμε» τονίζουν, «ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν τελευταία στην Ελλάδα από την τρόικα, απέτυχαν. Με δεδομένα δε τα αποτελέσματα στα οποία οδήγησαν, θα μπορούσαμε να βεβαιώσουμε ότι διεξήχθησαν εις βάρος της χώρας αυτής» εκτιμούν οι δυο πρόεδροι, παραθέτοντας στη συνέχεια στοιχεία από τις ζημιές που έχει υποστεί η ελληνική κοινωνία και οικονομία.

«Πως μέσα σε αυτό το πλαίσιο» αναλογίζονται, «είναι δυνατόν να χαρακτηρίζουμε ως βοήθεια τις παρεμβάσεις αυτές που έχουν φέρει τόσο καταστροφικά αποτελέσματα στη ζωή των Ελλήνων; Ο γιατρός έγραψε λάθος συνταγή και επιμένει πεισματικά και ουδόλως τον ενδιαφέρει εάν ο ασθενής τον οποίο υποτίθεται ότι φροντίζει, διακινδυνεύει τη ζωή του. .. και αυτό δεν είναι αλληγορία» υπογραμμίζουν.

«Όλα αυτά τα στοιχεία, καθιστούν εξ' ίσου απαράδεκτες τις δηλώσεις ορισμένων ευρωπαίων ηγετών, οι οποίοι προσποιούνται ότι εξεπλάγησαν από το γεγονός ότι μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού απορρίπτει τα μέτρα που του επιβλήθηκαν (...). Σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο, ανεπίλυτα θέματα όπως αυτό της ελληνικής κρίσης ή του μεταναστευτικού, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στις χώρες μας, είτε το θέλουμε είτε όχι» καταλήγουν οι πρόεδροι των δύο κοινοβουλίων, του γαλλικού και του ιταλικού.
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/07/blog-post_3.html

Τι θα γίνει επιτέλους μ' αυτόν τον Βαρουφάκη. Έχει πάρει ξανά σβάρνα τα διεθνή ΜΜΕ και επιδεικνύει το πόσο άσχετος, ύπουλος και προβοκάτορας είναι. Σε Ιρλανδικό μέσο δήλωσε ότι η συμφωνία έχει ήδη κλεισθεί ανάμεσα στην κυβέρνηση Τσίπρα και τους δανειστές, οπότε δεν έχει νόημα το δημοψήφισμα.

Εκεί όμως που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο όριο ξεφτίλας, το οποίο έχει θεσπίσει ο ίδιος, είναι όταν δήλωσε ότι η Ελλάδα δεν θα είναι σε θέση να εκτυπώσει δραχμή, ακόμη κι αν εγκαταλείψει την ευρωζώνη. Τάδε έφη στο κανάλι του ABC της Αυστραλίας. «Εμείς σπάσαμε τα πιεστήρια», είπε, εξηγώντας ότι η Ελλάδα έπρεπε να απαλλαγεί από τα μηχανήματα, επειδή «αυτή η νομισματική ένωση είναι μη αναστρέψιμη».

Από πρώτο χέρι γνωρίζω ότι εκτός από ψυχικά ανισόρροπος νάρκισος είναι και παθολογικός ψεύτης. Αλλά αυτό που είπε ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Το νομισματοκοπείο στο Χολαργό εξακολουθεί να διαθέτει τα πιεστήρια χαρτονομίσματος διότι εκδίδει 10ευρα και 20ευρα με έγκριση της Φρανκφούρτης. Κι αυτό μπορεί ο οποιοσδήποτε να το διαπιστώσει καταφεύγοντας στον ιστότοπο της ΕΚΤ.

Προς τι λοιπόν το ψέμα; Ο απίστευτος αυτός τύπος που η δυστυχία μας τον φόρτωσε για να μας εξεφτελίσει σε διεθνές επίπεδο, είναι ικανός να διαβεβαιώσει ότι η Ελλάδα θα υποστεί εισβολή από τον κόκκινο πλανήτη, έτσι και φύγει από την ΟΝΕ.

Βέβαια, είναι πολύ πιθανό να μην γνωρίζει καν ότι ακόμη και μια χώρα χωρίς πιεστήρια χαρτονομίσματος, μπορεί να τυπώσει δικό της νόμισμα εντός 6 μηνών. Τόσο χρειάζεται μια εταιρεία σαν την De La Rue για να παραδώσει το νέο εθνικό νόμισμα. Η De La Rue είναι μία από τις τρεις-τέσσερις πολυεθνικές που αναλαμβάνουν εργολαβικά από κυβερνήσεις κρατών να εκδώσουν εθνικό νόμισμα. To έκαναν και το κάνουν για δεκάδες κράτη στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, αλλά και της ΕΚΤ στις αρχές του ευρώ.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

prepare your anus ο ένας θα γλεντήσει ο ένας θα γλεντήσει ο άλλος έλεος ρε

δεν έληξε ποδοσφαιρικός αγώνας σοβαρευτείτε 

 

έτσι κι αλλιώς είτε με ναι είτε με όχι για τους εντώς winter is coming :hehe:   :mellow:

Έγινε επεξεργασία από Dem
Link to comment
Share on other sites

Είναι ηλίθιο να λέμε εγώ τα έλεγα όποιο θα είναι το αποτέλεσμα και του δημοψηφίσματος αλλά και της πορείας. 

Όπως και στο στρατό ένας να έκανε μαλακία τον τρώγαμε όλοι. Έτσι και τώρα μόκο. Ψηφίσαμε, βγήκε το τρώμε χωρίς κουβέντα. 

Σε όποιον δεν αρέσει κακώς είναι πολίτης Δημοκρατικής χώρας.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

^^True..

Άντε να δούμε πως θα αντιδράσουν στας Ευρώπας.Ο Σόιμπλε κάνει πάρτυ με το αποτέλεσμα πάντως...

Είναι φανερό πλέον πως η ΣαμαροΒενιζελοΚαραμανλοΠαπανδρέου ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ από τον πολιτικό χάρτη.

Και συμφωνία να μην έρθει και να πέσει η κυβέρνηση περισσότερες πιθανότητες έχει να κυβερνήσει ο Αλέφαντος παρά αυτοί...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Διαψεύδει ο Σκουρλέτης

Ωστόσο ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, δημοσίως, δήλωσε πως δεν έχει ληφθεί τέτοια απόφαση σε κυβερνητικό όργανο.

Ενω και η πρόεδρος της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκα Κατσέλη σε παρέμβασή της είπε πως δεν έχει τεθεί επίτου παρόντος κανένα τέτοιο θέμα. Διευκρίνισε δε πως οι υπάλληλοι της τράπεζας δεν μπορούν να συνοδεύσουν τον πελάτη στις θυρίδες.

 

Πηγή: Σάλος με δήλωση Βαλαβάνη: Από τις θυρίδες δεν μπορείτε να πάρετε μετρητά, κοσμήματα, χρυσό - Μόνο έγγραφα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/215562/salos-me-dilosi-valavani-apo-tis-thyrides-den-mporeite-na-parete-metrita-kosmimata-hryso#ixzz3f2fK5cD0

 

TRUE.

κάποιος να μαζέψει τους τραμπαρίφες εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Κρίμα για τον Σαμαρά πάντως, ήταν από τους μεγαλύτερους οραματιστές στην Ελλάδα. Αφού να φανταστείτε, το 2011 μας προειδοποιούσε για την προπαγάνδα των τελευταίων ημερών:

 

"Μας λένε κάποιοι ότι το πραγματικό ερώτημα είναι Μνημόνιο ή Χρεωκοπία;"

"Κάποιοι μας απείλησαν και με διλλήματα του τύπου Μνημόνιο ή Τανκς; Μνημόνιο ή Δραχμή;"

 

Σαμαράς 2011 (προφανώς αναφερώμενος στο δημοψήφισμα 2015)

 

 

 

Πολύ μπροστά ο Αντωνάκης, άιντε στο καλό. Κι αν δεν στρώσουμε αυτή την γενικότερη νοοτροπία λαμόγιου που λίγο πολύ μας διακατέχει, τον ξαναβλέπω υποψήφιο σε εκλογές σε καμιά 10ριά χρόνια...

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Πολύ μπροστά ο Αντωνάκης, άιντε στο καλό. Κι αν δεν στρώσουμε αυτή την γενικότερη νοοτροπία λαμόγιου που λίγο πολύ μας διακατέχει, τον ξαναβλέπω υποψήφιο σε εκλογές σε καμιά 10ριά χρόνια...

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε ότι έχει πληροφορίες ότι ο Σαμαράς θα είναι πάλι υποψήφιος στις ανοικτές διαδικασίες του κόμματος

Link to comment
Share on other sites

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος είπε ότι έχει πληροφορίες ότι ο Σαμαράς θα είναι πάλι υποψήφιος στις ανοικτές διαδικασίες του κόμματος

Λογικό. Πέρα από το Μητσοτακέικο, ποιος άλλος υπάρχει για αρχηγός στην ΝΔ;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.