Jump to content



Χρεοκοπία Ελλάδος v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Είπαμε και μεις μια μέρα να παρακολουθούμε τον διαγωνισμό και ξεχάσαμε να προετοιμαστούμε για την επιστροφή του Ασώτου Υιού! :pΡε συ @Hero, αν μόνος σου χαρακτηρίζεις τις ερωτήσεις σου έτσι, μετα θα δικαιούσαι να διαμαρτυρηθείς αν σου επαναλάβουν τον χαρακτηρισμό; Λίγη σεμνότης και ταπεινότης παρακαλώ, που είναι και της μοδός προεκλογικά...

 

 

Αν αυτό είναι το πρόβλημα τότε γιατί το άλλαξες? Για να δείξεις ότι υπερασπίστηκες τη πτέρυγα του αλάνθαστου βίου?

Σεμνότητα και ταπεινότητα ενδιαφέρον ακούγεται. Μάλλον έτσι εξηγείται η του τάφου σιωπή εδώ μέσα όταν τα αριστερά σκάνδαλα ξεφύτρωναν το ένα μετά το άλλο

 

Πάντως μεταξύ μας ρε acct. Όταν σε διαβάζω σκέφτομαι τι καλά που θα ήταν να είχες και ξένους συνομιλητές. Πιστευώ θα μάθαινες περισσότερα. Αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω λίγο χρόνο πριν απαντήσω στον άλλον. Κυρίως επειδή είναι βέβαιο ότι τα συντρόφια χτυπούν μαζικά (καλή ώρα :p ) και λέω να περιμένω λίγο λίγες μέρες

 

Link to comment
Share on other sites

Αν αυτό είναι το πρόβλημα τότε γιατί το άλλαξες?

 

Εσύ δικαιούσαι να μη σέβεσαι την άποψη που εκφράζεις, αλλά δε δικαιούσαι να συμπαρασύρεις στο επίπεδο που την τοποθετείς το φόρουμ που σου προσφέρει βήμα. Γι αυτό το άλλαξα.

 

Τα επί προσωπικού ελπίζω ότι τα αντιπαρέρχομαι με τη συμπεριφορά μου, δε χρειάζεται να απαντήσω. Άλλωστε, αν τη μια μέρα στιγματίζομαι ως συντρόφι και την άλλη ως δεξιός, μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα. Σίγουρα με τιμά ότι η σκοπιά μου παραμένει πιο ελληνική, όπως συχνά γίνεται κι εκείνη των ξένων συνομιλητών μου.

 

Δοκίμασέ το - δεν είναι δύσκολο αν πιστεύεις στην πατρίδα σου (αλλά όχι σε αυτούς που την εκπροσωπούν) να υπερασπιστείς το δικαίωμα ενός λαού στην επιβίωση.

 

Καλώς ήρθες και καλή παραμονή.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

"τουλαχιστον εχουμε αξιοπρεπεια"

Και όλα αυτά σε 8 μήνες. Παγκόσμιο ρεκόρ.

 

Κανένας δεν έχει το ακαταλόγιστο - ειδικά οι επιστήμονες οφείλουν να δέχονται αμφισβήτηση.

Σου φαίνεται αυτονόητο ότι η λιτότητα, δηλαδή οι φόροι και οι περικοπές, προκαλούν ύφεση και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο λέει απλά κοτσάνες, είτε είναι νομπελίστας είτε καθαρίστρια.

Μη νομίζεις όμως ότι είναι εύκολο να το καταλάβουν αυτό όλοι. Μέχρι και πριν ένα χρόνο από τις συζητήσεις εδώ μέσα είδα ότι τουλάχιστον ένα άτομο απέδιδε την κρίση σε απροσδιόριστα αίτια.

Όταν βλέπεις τα ΜΜΕ να αναφέρονται σε "κάποια" κρίση οικονομική/ανθρωπιστική δεν το κάνουν τυχαία. Αυτή είναι και η επιτυχία του οικονομικού πολέμου. Σε καταστρέφουν χωρίς να μπορείς να προσδιορίσεις εύκολα τον εχθρό-υπαίτιο της καταστροφής σου. Μπορεί να αισθάνεσαι και ενοχές ο ίδιος.

 

Μέρος Α: Δημοσκόπηση Πανά(ΑΣΟΕΕ) για τις εκλογές, βγάζει πρώτη τη ΝΔ με 2,2% διαφορά:

http://lykavitos.gr/archives/224086

Άλλοι δείχνουν ντέρμπι στο χιλιοστό. Σκοπιμότητα πόλωσης;

 

Μέρος Β: Ο εχθρός του εχθρού μου. aka σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συνεργασία, πάταξη του σάπιου συστήματος.

 

http://olympia.gr/2015/09/17/%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B6%CE%B7/E%B7-%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%BD%CE%B1/

 

Μέρος Γ: Μιλώντας τη γλώσσα των ακομμάτιστων

 

http://olympia.gr/2015/09/17/%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B2-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CE%BF/

 

Μείωση ανεργίας το β' τρίμηνο-->Άρα ξεκινάει η ανάπτυξη-->Άρα σταδιακά επιστρέφουμε στις αγορές-->Άρα ευτυχία.

Link to comment
Share on other sites

Α εκεί εντοπίζεις την "αξιοπρέπεια" (ή και την έλλειψη της) ? Στο γυμνό κορμί μιας γυναίκας και το cyber sex? 

H σεξουαλικότητα, το σεξ, το στριπτιζ ούτε ποινικοποιούνται ούτε σημαίνει έλλειψη αξιοπρέπειας. Αν εντοπίζεται κάπου έλλειψη αξιοπρέπειας είναι στους ανθρώπους που πληρώνουν για σεξ, η βλέπουν σκληρές τσόντες ή [...] ή [...] ή [...] και έξω στον δημόσιο χώρο τα καταδικάζουν όλα, τα θεωρούν αναξιοπρεπή και το παίζουν παναγίες.

Sorry για το προσωπικό αλλά κάτι τέτοια μου χτυπάνε πολύ άσχημα.

Link to comment
Share on other sites

ελλειψη αξιοπρεπειας το να βλεπεις  hardcore pr0n ???  

 

giphy.gif

 

το παρε δωσε με τις ιεροδουλες δεν ειναι κατι τοσο τραγικο ειδικα αμα εισαι ελευθερος((ποσο τους ζηλευω ωρες ωρες :p )  και το κανεις απο επιλογη 

εδω αλλοι ειναι παντρεμενοι/εχουν μακροχρονια σχεση και πηγαινοερχονται στα studio γιατι πιστευουν οτι "δεν μετραει σαν απιστια" (λολ)

 

προφανως και δεν γινανε ολα σε 8 μηνες, οποιος οντως το πιστευει αυτο απλα εθελοτυφλει για να δικαιωσει την ψηφο του σε meymar και λοιπους καραγκιοζηδες, καταρχην το ιδιο το αρθρο μιλαει για 6 χρονια βαριας υφεσης και 2ον ολοι εχουμε καταλαβει πλεον πως ο συριζα στις 25/1 μαζι με την καρεκλα πηρε και μια καυτη πατατα στα χερια του - το καημενο ο χαικαλης δεν προλαβε ουτε  1 μηνα την δροσισει :( boo-f*cking-hoo !  

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή αν η μάνα σου, η αδελφή σου, ή η γυναίκα σου έκανε τέτοια δουλειά δε θα είχες πρόβλημα ε;

 

Αν η δικιά σου μάνα/αδερφή/γυναίκα έκανε τέτοια δουλειά θα την θεωρούσες μη αξιοπρεπή? Θα την έκρινες δηλαδή από την δουλειά της και όχι από το γιατί το κάνει και πως συμπεριφέρεται όταν δεν δουλευει? Μία ιερόδουλη δηλαδή ή ένας ζιγκολό ή ένας/μία stripper ειναι για φτύσιμο επειδή δουλευει με αυτό τον τρόπο?

Ας κάνει ο καθένας και η κάθε μία ότι θέλει με το σώμα του. Δεν εντοπίζω εκεί το θέμα αξιοπρέπειας.

 

ελλειψη αξιοπρεπειας το να βλεπεις  hardcore pr0n ???  

 

giphy.gif

 

 

Ρε, διάβασε καλύτερα τι γράφω, κάτσε να στο δείξω με έμφαση..

Αν εντοπίζεται κάπου έλλειψη αξιοπρέπειας είναι στους ανθρώπους που πληρώνουν για σεξ, η βλέπουν σκληρές τσόντες ή [...] ή [...] ή [...] και έξω στον δημόσιο χώρο τα καταδικάζουν όλα, τα θεωρούν αναξιοπρεπή και το παίζουν παναγίες.
 

 

Αν θεωρείς ότι είναι αναξιοπρεπές το να δείχνει η άλλη το σώμα της γυμνό για λεφτά και το καταδικάζεις, και παράλληλα, βλέπεις τσόντες ναι υπάρχει θέμα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν η δικιά σου μάνα/αδερφή/γυναίκα έκανε τέτοια δουλειά θα την θεωρούσες μη αξιοπρεπή? Θα την έκρινες δηλαδή από την δουλειά της και όχι από το γιατί το κάνει και πως συμπεριφέρεται όταν δεν δουλευει? Μία ιερόδουλη δηλαδή ή ένας ζιγκολό ή ένας/μία stripper ειναι για φτύσιμο επειδή δουλευει με αυτό τον τρόπο? Ας κάνει ο καθένας και η κάθε μία ότι θέλει με το σώμα του. Δεν εντοπίζω εκεί το θέμα αξιοπρέπειας.
Εγώ προσωπικά ναι και δε θα ήθελα να κάνει τέτοια δουλεια. Εσύ δεν απάντησες όμως. Θα είχες ή δε θα είχες θέμα;
Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω πως οι 2500 γυναίκες (εάν είναι πραγματικό το νούμερο) που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι περισσότερο θέμα μόδας και εύκολης κονόμας, παρά συνέπεια της οικονομικής κρίσης. Δεν νομίζω ότι οι χιλιάδες γερμανίδες του "βρώμικου χόμπυ" είναι θύματα της οικονομικής κρίσης. Απλά σαν νοοτροπία έχουμε χαλαρώσει απότομα, η ιντερνετική τσόντα μπήκε πολύ στη ζωή μας και όσες δεν είχαν κόμπλεξ, βρήκαν μια ευκαιρία να βγάλουν χρήματα.

 

Προ ημερών είχα δει μία περίπτωση που το ΕΣΡ έριξε πρόστιμο σε κανάλι γιατί προέβαλε ντοκυμαντέρ του HBO περί αυτού του θέματος (προφανώς μετά τα μεσάνυχτα) γιατί και καλά προέτρεπε τον κόσμο στα home porn videos.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά ναι και δε θα ήθελα να κάνει τέτοια δουλεια. Εσύ δεν απάντησες όμως. Θα είχες ή δε θα είχες θέμα;

Και όμως σου απάντησα.. Ας κάνει ότι θέλει. Σε μια υποθετική κατάσταση που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έρθω θα πω ότι δεν θα έχω θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά ναι και δε θα ήθελα να κάνει τέτοια δουλεια. Εσύ δεν απάντησες όμως. Θα είχες ή δε θα είχες θέμα;

Αν η μάνα σου ήταν ιερόδουλη δεν θα είχες πρόβλημα. Θα σε μεγάλωνε με διαφορετική οπτική για το επάγγελμα.

Δεν γεννιέσαι με απόψεις, τις διαμορφώνεις μεγαλώνοντας από το περιβάλλον.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

chill-αρετε λιγο.

 

το να  καθαριζεις σκαλες ή ακομα και να πουλας το κορμι σου, ειτε γιατι το εχεις πραγματικα αναγκη και υπαρχουν σοβαροι λογοι ειτε γιατι εισαι πιτσιρικα και θες να βγαλεις πολλα λεφτα σε λιγο χρονο αφηνοντας την ηθικη στην ακρη δεν εχει σχεση ουτε με την μαυρη αγορα οργανων ουτε με το να πουλας πρεζα ουτε τιποτα. μιλαμε για το αρχαιοτερο επαγγελμα, δεν ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου συμβει αλλα ουτε και οτι καλυτερο.

 

το αρθρο ( το οποιο ομολογουμενως  αν εξαιρεσουμε την υπογραφη του συντακτη  δεν εχει και τιποτα τρελα στοιχεια μεσα για να το παρουμε 100% στα σοβαρα ) το  λινκαρα πιο πολυ γιατι το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο οταν ειδα τον τιτλο,  ητανε οι δηλωσεις των τελευταιων μηνων απο συριζαιουςν/πρωην συριζαιους βουλευτες που βρηκανε μια λεξη και την ξεφτιλισανε.   Ασχετα με το τι δηλωνουν ατομα σαν τον βαρουφακη, η "αξιοπρεπεια" δεν γεμιζει  το ψυγειο ουτε σου πληρωνει τους λογαριασμους. 

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

 

   Το θεμα απο την αρχη που έφερε τα έγγραφα και τις ''αποδείξεις''  ο φλαμπουραρης μυριζε για μαγειρεμενη φαση εν προσπαθεια να αποδειξουν οτι ειναι καθαρος και δεν υπηρχε δολος . . . Θες το ιδιωτ συμφωνητικο παρωδια ? Θες που το υπογραψανε ? θες οτι δεν χρειαζοτανε καν αλλα ειχανε οι ανθρωποι εναν συνδικαλιστη αστυνομο και ειπαν να τον αγγαρεψουν ?  θες οτι μερικα εγγραφα ειχανε και λιγο μπλανκο  ? Οτι απλα στην συνταξη του το μονο που τους ενδιεφερε ηταν να φυγουν οι μετοχες απο πανω του ? ( Τωρα μέτρα για μη πληρωμή τους κλπ ποιος τα γ@μει . )

 

  Σε αντιστοιχο θεμα πχ οσο ηταν υπουργος ο αγαπημενος μας αδωνης αν του βρισκανε εταιρια που τζιραρε τουλαχιστο 4 μυρια και στην οποια ηταν βασικος μετοχος θα καιγανε την ατλαντιδα και οι αντμινς ανα τα φορα θα τραβουσανε τα βυζια τους στις αρχικες σελιδες . 

 

 Τωρα ολα καλα . αριστερα ξεμπερδευουμε με τα παλια και αγιος ο θεοc να ουμε . 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και μόνο που η αποπληρωμή των μετοχών ξεκινάει τον Νοέμβριο, ενώ το δημόσιο καλείται να πληρώσει εσπευσμένα για το έργο τον Σεπτέμβριο, ακόμα και αν όντως παραχώρησε τις μετοχές του ο Φλαμπουράρης, κάνει κρά.
"Σεπτέμβρη σε πληρώνει το κράτος, άντε να πούμε ότι λόγο γραφειοκρατίας θα καθυστερήσουν κάποιες μέρες, αρχίζεις να μου αποπληρώνεις τις μετοχές τον Νοέμβριο όταν θα έχεις ζεστά ζεστά 3,9 εκατομμυριάκια στα χέρια".

Ο αγοραστής κατά την γνώμη μου πήρε το 50+ της εταιρίας με δώρο δημόσιο έργο αξίας 3,9 εκατομμυρίων ευρώ. Προφανώς όταν εξασφαλίζεις στον άλλον τέτοιο έργο, οι μετοχές σου αποκτούν υπεραξία. Μπορεί ο Φλαμπουράρης όντως να έψαχνε αγοραστή, να βαρέθηκε και να ήθελε να αποσυρθεί. Με την βοήθεια του δημοσίου θεωρώ ότι έκανε την εταιρία του πιο ελκυστική προς τους αγοραστές ενώ ταυτόχρονα τσέπωσε και ένα καλό premium για τις μετοχές του.

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ Μυραλις, εκτός από τους απανταχού μετανάστες που κάποιοι δεν γουστάρουμε τέλος πάντων για τον χ, ψ λόγο και "εσύ" θα τους έβαζες και στο σπίτι σου, σε κόβω να δέχεσαι και τις απανταχού ρουτάνες τώρα.

Πρέπει να χεις μεγάλο σπίτι ρε μπαγάσα.

:hehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ρε συ Μυραλις, εκτός από τους απανταχού μετανάστες που κάποιοι δεν γουστάρουμε τέλος πάντων για τον χ, ψ λόγο και "εσύ" θα τους έβαζες και στο σπίτι σου, σε κόβω να δέχεσαι και τις απανταχού ρουτάνες τώρα.

Πρέπει να χεις μεγάλο σπίτι ρε μπαγάσα.

:hehe:

Να χαρώ εγώ λογικά συμπεράσματα και κριτική..

ΥΓ

Πρέπει ορισμένοι εδώ να έχετε μεγάλο πρόβλημα για να βγάζετε τόσο πολύ χολή. Η αξιοπρέπεια που λέγαμε εκεί κολλάει, η ιερόδουλη δεν θα βγάλει χολή..

Έγινε επεξεργασία από Myralis
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.