Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις v2.0


astrolabos

Recommended Posts

Ok μαν φτανει η ιστορια με τον τρακη,βαρετη κατεντησε.

Οκ σαλατα τα κανε,τσογλανι ειναι, αλλα το οτι εισαι τωρα χωρις γκιστ μπατιστα παππα που θα αλλαζαν εντελως την εικονα των τελικων ειναι εντελως μα εντελως ασχετο.

Σκουπα λοιπον η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ.Το πατησε το θηριο.

Ελιωσα στο γελιο με τον αγωνα σε ολο το ματς ο διαμαντιδης εδεινε την μπαλα στο μαυροκεφ και αυτος εβαζε καλαθια :pκαμια 30αρια ποντους πρεπει να βαλε

ουτε αυτο δεν μπορεσε να σταματησει ο σφαιροπουλος <_<

Link to comment
Share on other sites

Χαλαρή νίκη σήμερα.

Mέτριος ο Ολυμπιακός στη σειρά των τελικών μέχρι στιγμής.Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος βέβαια.Διαιτησία δε θα σχολιάσω...

Ντάρντεν mvp σήμερα και δεν είμαστε καλά! :p

Είχα πει μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου ότι και φάιναλ φορ θα πάμε και πρωτάθλημα θα πάρουμε.Βέβαια λείπουν ποστ μου από την αλλαγή του Λάμπη αλλά τεσπά.

2-0 και την Κυριακή στο ΣΕΦ ελπίζω να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

 

 

^^Ο Σφαιρόπουλος έκλεισε όλους τους υπόλοιπους -ο ΠΑΟ δε βρήκε ποτέ ρυθμό στο ματς- κι άφησε τον Μαυροκεφαλίδη να κάνει τα δικά του.

Εκτός κι αν νομίζετε πως έγινε ξαφνικά Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ ο Μαυρό...

Link to comment
Share on other sites

Τι να σχολιάσεις από την διαιτησία ?

Μια χαρά ήταν.

Όπως μια χαρά ήταν και στο ΣΕΦ.

( ειδικά ο Σπανούλης δεν πρέπει να έχει παράπονο... κάνει τους περιπάτους του και το πήδημα πρίν ξεκινήσει drive ανενόχλητος )

Να λέτε ευχαριστώ στον Δημητράκη τον πρεζάκια που έκανε τον ΠΑΟ σαν τα μούτρα του.

Link to comment
Share on other sites

τελικά χτες δεν έγινε το παραμικρό, και οφείλω να πω πως παραδέχομαι τους φιλάθλους του ΠΑΟ. Αυτά γιατί δήλωσα χτες ότι δεν θα λήξει το παιχνίδι λόγο αυθτών που προηγήθηκαν. (βίντεο, αποφάσεις κατά του Τράκη κλπ)

 

Κατά τα άλλα, προβλέπω σκούπα κατά 90%. Δυστυχώς ο ΠΑΟ, με τους τραυματισμούς, της βλακείες του Γκιστ, αλλά και λόγο του προέδρου του κλπ, δεν είναι ικανός φέτος να μας κοντράρει.

Ο 3D παικταράς, αλλά πλέον είναι εμφανές ότι δεν μπορεί. Για να πάει μπροστά η ομάδα, πρέπει να στηρίξει τους νέους του παίκτες με έναν δύο παικταράδες και ίσως να δωθούν δανεικοί σε μια ομάδα που πάει για 8άδα της Α1 για να μπαρουτοκαπνιστούν, όπως έκανε ο ΟΣΦΠ με τον Σλούκα ή που πήρε τον Μάντζαρη από το Περιστέρι έτοιμο ή που έστειλε τον Πρίντεζη στην Λάρισα (?).

 

Οι ξένοι του ΠΑΟ αποδείχτηκαν λίγοι, εκτός του Μπατίστα που για μένα πρέπει να είναι ο μόνος που θα μείνει στην ομάδα. Υπό συνθήκες ο Σλώτερ.

 

Λογικά η χρονιά τελείωσε, άντε πάμε για το ευρωμπάσκετ τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Ναι οντως και μενα μου εκανε εντυπωση που αφησαν να τελειωσει το παιχνιδι.

Και γενικα ουτε κροτιδες ακουσα ουτε να παραπονα οτι επεσε κατι στον αγωνιστικο χωρο.

 

Ο Σλωτερ ειναι απλα απαραδεκτος.Επαιξε 2-3 ματσακια εκει στην αρχη που δεν υπηρχε αγχος ακομα και ουτε τρελες προσδοκιες για το προσωπο του.

Οταν ζορισαν τα πραγματα εξαφανιστηκε.Τον ψαχνουμε εδω και ποσους μηνες :-P μιλαμε για φωτοβολιδα οχι αστεια.

Ο διαμαντιδης ακομα μπορει απλα οχι μονος προφανως.Ουτε 28-29 χρονων ειναι ουτε Λεμπρον(τι κανει ο θεος απεναντι  btw..)

 

Παντως με Παππα μπατιστα γκιστ επιμένω οτι θα βλεπαμε αλλη σειρα τελικων,δεν εχει παρουσιασει κατι το συγκλονιστικο ο οσφπ.

Παλι θα το περνατε λογικα αλλα οχι στο ρελαντι οπως τωρα.

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

Παντως με Παππα μπατιστα γκιστ επιμένω οτι θα βλεπαμε αλλη σειρα τελικων,δεν εχει παρουσιασει κατι το συγκλονιστικο ο οσφπ.

Παλι θα το περνατε λογικα αλλα οχι στο ρελαντι οπως τωρα.

σίγουρα, αλλά εκεί φταίει ο σχεδιασμός και το budget που έχει ο Τράκης.  Ο ΟΣΦΠ δηλαδή στο 4,5 έχει δύο παίκτες τουλάχιστον Petway, Print, Αγραβάνη στο 4 και στο 5 έχει Hunter Dunston Καββαδά (BTW γελάω και κλάιω ταυτόχρονα με την frontline μας εδώ και δύο χρόνια, και απορώ πως ο Dunston βγάινει αμυντικός της χρονιάς, όταν soft τύποι σαν τον Μαυροκεφαλίδη τους παίρνουν το δελτίο κάθε φορά). Είναι οι καλύτεροι; Όχι αλλά σε περίπτωση μπάφων ή τραυματισμών κάποιος σχετικά αξιόπιστος θα μπει. Μόνο ο Πρίντεζης είναι ΟΑΣΗ μπροστα τους..

Link to comment
Share on other sites

 (BTW γελάω και κλάιω ταυτόχρονα με την frontline μας εδώ και δύο χρόνια, και απορώ πως ο Dunston βγάινει αμυντικός της χρονιάς, όταν soft τύποι σαν τον Μαυροκεφαλίδη τους παίρνουν το δελτίο κάθε φορά). 

   Ο Σφαιρόπουλος τουλάχιστον στους τελικούς μέχρι στιγμής, αλλά και στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα όπως και σε άλλα ματς της Ευρωλίγκας, τραβάει σπάνια δεύτερο παίχτη να βοηθήσει το 5 στο ζωγραφιστό.Επιλέγει να πιέσει στην περιφέρεια και να αφήσει τη ρακέτα "πιο χαλαρή".

Eννοείται πως βοήθειες βγαίνουν για να γίνει το block out σε περίπτωση άστοχου σουτ π.χ αλλά και πάλι το βάρος πέφτει κυρίως στην πίεση στη περιφέρεια με σκοπό να μη δημιουργηθεί ρυθμός από την αντίπαλη ομάδα, να μη γίνουν ελεύθερα σουτ κτλ.

Αυτό φαντάζομαι γίνεται γιατί εκτός του ότι έχει γίνει τρομερή προπόνηση πάνω σε αυτό, ίσως το απαιτεί και η έλλειψη διαφορετικών χαρακτηριστικών στη θέση του center, μιας και Dunston και Hunter έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους.

Το ίδιο που έγινε και με τον Τόμιτς της Μπαρτσελόνα γίνεται και τώρα με το Μαυρό. 

Απλά ο Μαυρό είναι πολύ καλός στο 1vs1 ειδικά κόντρα σε κοντύτερο αντίπαλο και φυσικά έχει δίπλα του ένα Διαμαντίδη που και 80 χρονών να φτάσει 5-6 ασίστ θα του της βγάλει.

Αν στείλει 2ο πάιχτη πάνω στο Μαυρο λοιπόν ο Μαυρό θα μείνει στους 10 στα 35 λεπτά που θα παίξει αλλά θα μπουν 2,3-δεν ξέρω πόσα- ελεύθερα σουτ.

 

Οι απώλειες Μπατίστα, Παππά σίγουρα στοιχίζουν στον ΠΑΟ αλλά καλώς ή κακώς αυτά είναι μέσα στο άθλημα.

Για τον Γκιστ δεν έχω να πω τίποτα παρά μόνο το ότι είναι χαζός.Ας περίμενε 1 μήνα κι ας έπινε 15g μετά... :p

 

Για τον κόσμο εντάξει, υπάρχει τεράστια διαφορά!

Οι δικοί μας μας κόψανε το γήπεδο.

Με τη Μάλαγα που είχα πάει με τη γυναίκα φέτος στην Ευρωλίγκα, ύστερα από 3 χρόνια, πάλι τις παίξανε μεταξύ τους τα καραφλά παιδιά...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το σπίτι του Michael Jordan

 

Μάλλον Παλάτι ήθελε να γράψει ο αρθρογράφος. Προφανώς τυπογραφικό λάθος.  :)

Το έχει βάλει για πώληση τρία-τέσσερα χρόνια τώρα.

Όσο παιχταράς ήταν στο μπάσκετ τόσο μεγάλο είναι και το κόλλημά του με τον τζόγο.

Παρέα με τον τζόγο, η πρώην γυναίκα του του έχει φάει την άλλη μισή περιουσία.

Τόσο που το κυρίως εισόδημά του τώρα είναι από ένα βενζινάδικο που έχει αγοράσει παρακάτω από το σπίτι του...

Μεγάλη παιχτούρα ο άτιμος, και σε εποχές που η ντόπα βρισκότανε σε σχεδόν εφηβικό στάδιο :D

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.