Jump to content

Recommended Posts

BTW τι λένε αυτοί οι κουβάδες από θόρυβο σε ταξίδι? Αν ταξιδεύεις με 130 είναι ανεκτό? Κατανάλωση με σταθερή ταχύτητα? Υποθέτω το yaris θα έχει τη χαμηλότερη στα toyota 

13 hours ago, BloodMage said:

το ενα παρτε μην πατε και μετα δυο, μην φατε καμια κληση για πολλα DB λογω του cvt   xD

Eχμ ,αυτά τα κάνετε εσείς στο Ford club. Eμείς είμαστε ανατολίτες.

Spoiler

Eσείς:

image.png

Εμείς:

toyota-ae86-toyota.gif

• Haha 2
4 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Εμείς:

Οχι εσεις.......εσεις εχετε γιαλαντζι ιαπωνικο.

On 13/6/2025 at 12:46 ΜΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Συν το οτί, το 116 μου είναι τσεχικο και όχι γαλλικό.

2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

trump fake news GIF

image.png

Your words :hehe:

Just now, BloodMage said:

Your words :hehe:

Ναι final assembly. Μια μαϊμού αν γεννηθεί στον βόρειο πόλο θα γίνει πινγκουίνος δηλαδή;

Αν ήταν κανένα φόρντ που κάνουν τα πονταρίσματα ακόμα με το χέρι, να πω εντάξει έχει διαφορά, εδώ έχεις ρομπότ όμως. Ορίστε φωτό από το TMMCZ:

image.png

• Haha 2
56 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Ναι final assembly. Μια μαϊμού αν γεννηθεί στον βόρειο πόλο θα γίνει πινγκουίνος δηλαδή;

Αν ήταν κανένα φόρντ που κάνουν τα πονταρίσματα ακόμα με το χέρι, να πω εντάξει έχει διαφορά, εδώ έχεις ρομπότ όμως. Ορίστε φωτό από το TMMCZ:

image.png

Δεν εχει καμια σχεση με το ιαπωνικο εργοστασιο και αυτα που ερχονται απο εκει....βλεπε κορολα κρος γιαρις τζιαρ κλπ κλπ

το προβλημα με τα πονταρισματα ειναι και με τα ποσα ειναι.......if you know

Spoiler

και γω το yaris θα επαιρνα αν εψαχνα αμαξι οικονομικο και καθημερινο και αξιοπιστο. αλλα δεν γινεται να μην σε τρολλαρω :p 

• Like 1
53 minutes ago, BloodMage said:

Δεν εχει καμια σχεση με το ιαπωνικο εργοστασιο και αυτα που ερχονται απο εκει....βλεπε κορολα κρος γιαρις τζιαρ κλπ κλπ

το προβλημα με τα πονταρισματα ειναι και με τα ποσα ειναι.......if you know

Hide contents

και γω το yaris θα επαιρνα αν εψαχνα αμαξι οικονομικο και καθημερινο και αξιοπιστο. αλλα δεν γινεται να μην σε τρολλαρω :p 

Σαφώς και θα έχει παραπάνω πονταρίσματα το αγωνιστικό. Εγώ όμως έχω το πολιτικό όχι το πολεμικό. Efficiency, you know?

Και φυσικά οπως βλέπεις σε όλα Μade in Japan λέει όχι made in Jilalabad όπως τα δικά σας. 
Αλλα είπαμε , το καραβάνι προχωράει. 

Toyota Coming GIF by ToyotaEurope

Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το design.

Όταν λέμε πάρα πολύ, εννούμε είναι ό,τι πιο ωραίο έχω δει τον τελευταίο καιρό.

150 άλογα ελεκτρίκ με 42 kwh συναγερμό χαρμάν καρντόν και κάτι τζιτζιμπλίκια = 37κ (39κ σε ευρώ περίπου).

Για αυτοκίνητο κατηγορίας Yaris.

Γούστα ακριβά γούστα έχω ακριβά (*MadClip 2021)

Screenshot 2025-06-15 131249.png