Jump to content

Recommended Posts

19 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Οχι σαν τα mini που αλλαζουν καθε χρονο κωλοφαναρα

Φανταζομαι το "κωλο-" είναι τοπογραφικός επιθετικός προσδιορισμος; 😂

• Haha 2
On 28/11/2025 at 2:26 ΠΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

image.png

Reveal hidden contents

Εγώ λήγοντας την φάση με τα shitboxes νιώθω απίστευτο FOMO και είμαι στο παρατσακ να πάρω mk4 golf 1.8 20V. Υποφέρω. Βασανίζομαι.

Αλλά μετά θυμάμαι κάτι P0304 όταν βαζεις μπροστά να πας σε μια εκτακτη δουλειά ή στην ράμπα του πλοίου στο πήγαινε και απλά κατανοώ πως είναι φαυλος κύκλος που αν θες να ξεφύγεις πρέπει να τον σπάσεις και κάνω υπομονή. :hehe: 

image.png.c624089624c8f755c8411b495072e0b3.thumb.png.c812efb5122b918074b1f6faaf4df0c3.png

• Haha 5
35 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε:

@sotiris έτσι πάνε τα γαλλικά στη βροχή?

Μπα, έτσι πάνε όσοι υποτιμούν την κατάσταση του δρόμου (καιρικές συνθήκες) ή και υπερεκτιμούν τις δυνατότητες του οχήματος που οδηγούν!

• Like 2
  • meow 1

Νόμιζε ότι είναι αλήθεια αυτό που γράφει το σήμα, που να ήξερε ότι δεν είναι και είναι μάρκετινγκ και την τελευταία θεά την έχω καβατζώσει εγώ όπου εκεί θα έπαιζα φώτα με 210 :p

Η υδρολίσθηση είναι δύσκολη στο δρόμο, ό,τι και να οδηγείς αν σου τύχει σε στροφή με χιλιόμετρα είναι δύσκολο.

Τώρα με τα τέρατα αυτά (DS7 το κόβω) που όλη η φυσική είναι λάθος και πας με τα ηλεκτρονικά, αν τα μουλιάσεις κι αυτά τι περιμένεις να σου κάνουν :hehe:

Σε γενικές γραμμές όντας πρώην αύρτον (βασιλιάς της βροχής) πάντα μου έκανε εντύπωση πόσο ηλίθιοι οδηγοί υπάρχουν που σε δρόμους με νερά πάνε με όσα και σηκώνουν κύμα. Προφανώς δεν κατέχουν το πώς δουλεύει τίποτα από το αυτοκίνητο (π.χ. πόσο καλά φρενάρει ένας βρεγμένος δίσκος) και απλά ανήκουν στην κατηγορία "πάρτε μου το δίπλωμα γιατί θα σκοτώσω κόζμο". 

Physics is a b*tch :p 

• Like 2
  • Haha 6
18 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Ή απλα φόραγε λαθος λαστιχα, φθαρμενα κλπ

ελα παραδεξου το πηγαινε ταπα και το χασε.και κρινοντας απο την ποσοτητα νερου που ηταν μεγαλη και ερπυστριες να ειχε παλι θα το εχανε με αυτη την ταχυτητα και σε ελληνικο δρομο.

Προχθες εβαλα εβαλα καινουργια λαστιχα και περναω καθε μερα εδω και 30 χρονια απο τον ιδιο δρομο (Μουδανιων) και καθε φορα βρισκω σε αλλο μερος μαζεμενο νερο.Και με περναει ο αλλος ταπα...μπραβο του τοση εμπιστοσυνη στο αμαξι και στο δρομο.

• Like 1

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς οδηγείτε μηχανή, αλλά εγώ μέχρι και την υγρασία στο οδόστρωμα υπολογίζω. Είναι μεγάλο σχολείο οι δύο τροχοί, νιώθεις την ανάποδη κλίση, την ποιότητα της ασφάλτου, το χωματάκι, το πετραδάκι, τα πάντα. Το συνηθέστερο λάθος που κάνουν πολλοί και αγνοούν στη βροχή, είναι η απόσταση ακινητοποίησης. 

• Like 4
1 ώρα πριν, το μέλος 2cpu έγραψε:

ελα παραδεξου το πηγαινε ταπα και το χασε.και κρινοντας απο την ποσοτητα νερου που ηταν μεγαλη και ερπυστριες να ειχε παλι θα το εχανε με αυτη την ταχυτητα και σε ελληνικο δρομο.

Εχω παει με πολυ περισσοτερα στη βροχη, αστο

2 ώρες πριν, το μέλος 2cpu έγραψε:

Προχθες εβαλα εβαλα καινουργια λαστιχα και περναω καθε μερα εδω και 30 χρονια απο τον ιδιο δρομο (Μουδανιων) και καθε φορα βρισκω σε αλλο μερος μαζεμενο νερο.Και με περναει ο αλλος ταπα...μπραβο του τοση εμπιστοσυνη στο αμαξι και στο δρομο.

τι λένε τα uni??

(edited)
1 ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Εχω παει με πολυ περισσοτερα στη βροχη, αστο

εσυ πηγες και πολυ καλα κανεις.εκεινος προφανως οχι :hehe:

@Lakisss οι μηχανες το "βασικοτερο" θεμα που εχουν με την βροχη ειναι οι διαγραμμισειςΕιναι σαν το χ@σιμο πριν το σκεφτεις επεσες.

@sotiris καλα ειναι φιλε.Απο τοτε που εχω το συγκεκριμενο καρο μονο αυτα βαζω.Με τα προτεινει ο λαστιχας μου (παω σε ενα μονο) και δεν με απογοητευσαν ποτε.

Και δεν το κανει για θεμα πωλησεων δηλ. δεν τους βαζει ολους τετοια .Το μονο κακο που εχουν ειναι επειδη η αυλη μου εχει χαλικια τα ρουφανε σαν σκουπα :D

και ξες μετα τα ακους που χτυπαν το αμαξωμα.

Έγινε επεξεργασία από 2cpu