BloodMage 7 ώρες πριν #15081 7 ώρες πριν @Cyber_Cookieθελω σελφι με τον MISHA CHAROUDIN μεσα απο το yaris 1
Lakisss 6 ώρες πριν #15082 6 ώρες πριν 401 χιλ. προβολές · 5 χιλ. αντιδράσεις | Ελληνική Διαφήμιση της... WWW.FACEBOOK.COM Ελληνική Διαφήμιση της #TOYOTA με τον Κώστα Τσάκωνα (1984) 1 1
Cyber_Cookie 4 ώρες πριν #15084 4 ώρες πριν 2 hours ago, BloodMage said: @Cyber_Cookieθελω σελφι με τον MISHA CHAROUDIN μεσα απο το yaris Δε το κυκλοφοράω το τελευταίο διάστημα γιατί είναι για συνεργείο. Μόνο New Holland / Τransporter τώρα για να περνάω και απ τα μπλοκα ευκολα.
BloodMage 3 ώρες πριν #15085 3 ώρες πριν 10 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: γιατί είναι για συνεργείο. what? τι επαθε? εντομεταξυ εγω το εγραψα γιατι ειναι στην πιστα των Σερρων σημερα
Cyber_Cookie 3 ώρες πριν #15086 3 ώρες πριν 23 minutes ago, BloodMage said: εντομεταξυ εγω το εγραψα γιατι ειναι στην πιστα των Σερρων σημερα Ναι το ξέρω 23 minutes ago, BloodMage said: what? τι επαθε? Τypical toyota things. Επιασε τα 15κ και περιμένω να το παω για αλλαγή λαδιών. 2
Recommended Posts