BloodMage 10 ώρες πριν #15161 10 ώρες πριν Αφου βρηκα τα PS5 που εψαχνα (τον Δεκεμμβρη ηταν sold out), και αφου μου ζαλησε τα ουμπαλα ο πωλητης με την ημερομηνια παραγωγης.......σημερα με πηρε τηλ και λεει οτι εχουν ημερομηνια παραγωγης 12/25 οποτε παω να τα φορεσω. Επιτελους δεν θα "φοβαμαι" να οδηγήσω "κανονικα" Εντομεταξυ ολοι οι λαστιχαδες την ιδια μπαρουφα, "δεν ειναι σωστο να βαλεις ενα τοσο φρεσκο λαστιχο θα φθαρει πιο γρηγορα, τα καινουρια λαστιχα πρεπει να κατσουν να δεσουν τα υλικα" τι ειναι ρε φιλε? γλυκο? να μεινει στο ψυγειο μια μερα να τραβηξει τα υγρα? Οχι τιποτα αλλο υποτιμουν την νοημοσύνη μας 5
minast 10 ώρες πριν #15162 10 ώρες πριν Πρέπει να κοιτάω πρώτα σε ποιο θέμα είμαστε. Αναρωτιόμουν στην αρχή τι έχει αλλάξει πρόσφατα στο Playstation και σε καίει τόσο 6
BloodMage 10 ώρες πριν #15163 10 ώρες πριν 14 λεπτά πριν, το μέλος minast έγραψε: Πρέπει να κοιτάω πρώτα σε ποιο θέμα είμαστε. Αναρωτιόμουν στην αρχή τι έχει αλλάξει πρόσφατα στο Playstation και σε καίει τόσο Αν πηγαινε σε εμενα δεν το επιασα
HotPeanut 9 ώρες πριν #15164 9 ώρες πριν 2 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Αν πηγαινε σε εμενα δεν το επιασα 1
f117 9 ώρες πριν #15166 9 ώρες πριν Και εγώ νόμιζα ότι εψαχνες playstation 5 ...και ότι αυτό λόγω Χριστουγέννων είχε εξαντληθεί..... 1 2
BloodMage 9 ώρες πριν #15167 9 ώρες πριν 35 λεπτά πριν, το μέλος f117 έγραψε: Και εγώ νόμιζα ότι εψαχνες playstation 5 ...και ότι αυτό λόγω Χριστουγέννων είχε εξαντληθεί..... Spoiler 2
akilleas 7 ώρες πριν #15168 7 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Και εγώ νόμιζα ότι εψαχνες playstation 5 ...και ότι αυτό λόγω Χριστουγέννων είχε εξαντληθεί..... Το ίδιο ακριβώς και γω! 3
acct 7 ώρες πριν #15169 7 ώρες πριν Μην το κουράζουμε, μόνο ένας μίλαγε για λάστιχα, όλοι οι υπόλοιποι αναρωτιόντουσαν σε πόσο καιρό μπαγιατεύει μια κονσόλα. 5
Simon 4 ώρες πριν #15170 4 ώρες πριν Έχει κανείς ιδέα για το που μπορεί να βρεθεί τσιμουχα/φουσκα για τον επιλογέα ταχυτήτων? Δεν αναφέρομαι στο κάλυμμα αλλά για τα πλαστικά που κρατάνε το λεβιέ στη σωστή θέση. Before Spoiler After Spoiler
f117 4 ώρες πριν #15171 4 ώρες πριν Πιστεύω άμα το βάλεις ai την φώτο μαζί με περιγραφή και μοντέλο αυτοκινήτου....θα το βρει...
sotiris 4 ώρες πριν #15172 4 ώρες πριν 6 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Αφου βρηκα τα PS5 που εψαχνα (τον Δεκεμμβρη ηταν sold out), και αφου μου ζαλησε τα ουμπαλα ο πωλητης με την ημερομηνια παραγωγης.......σημερα με πηρε τηλ και λεει οτι εχουν ημερομηνια παραγωγης 12/25 οποτε παω να τα φορεσω. Επιτελους δεν θα "φοβαμαι" να οδηγήσω "κανονικα" Εντομεταξυ ολοι οι λαστιχαδες την ιδια μπαρουφα, "δεν ειναι σωστο να βαλεις ενα τοσο φρεσκο λαστιχο θα φθαρει πιο γρηγορα, τα καινουρια λαστιχα πρεπει να κατσουν να δεσουν τα υλικα" τι ειναι ρε φιλε? γλυκο? να μεινει στο ψυγειο μια μερα να τραβηξει τα υγρα? Οχι τιποτα αλλο υποτιμουν την νοημοσύνη μας Παλιά δεν είναι 12 / 25? Γιατί αν είναι εβδομάδες είναι από πέρυσι το Μάρτιο (στα λάστιχα το 12 / 25 είναι εβδομάδες / έτος - οι εβδομάδες τερματίζουν στο 52). Πάντα τα πιο φρέσκα, ό,τι άλλο λένε είναι μπούρδα πωλητών. 27 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε: Έχει κανείς ιδέα για το που μπορεί να βρεθεί τσιμουχα/φουσκα για τον επιλογέα ταχυτήτων? Δεν αναφέρομαι στο κάλυμμα αλλά για τα πλαστικά που κρατάνε το λεβιέ στη σωστή θέση. Before Hide contents After Hide contents Στην αντιπροσωπεία. Τι αυτοκίνητο είναι? 1
Cyber_Cookie 4 ώρες πριν #15173 4 ώρες πριν 8 minutes ago, sotiris said: Τι αυτοκίνητο είναι? Smells like GM abomination. 8 minutes ago, sotiris said: Παλιά δεν είναι 12 / 25? Eνός έτους σχεδόν. Μόνο με γενναία έκπτωση παλιό στοκ imho.
slalom 3 ώρες πριν #15174 3 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος Simon έγραψε: Έχει κανείς ιδέα για το που μπορεί να βρεθεί τσιμουχα/φουσκα για τον επιλογέα ταχυτήτων? Δεν αναφέρομαι στο κάλυμμα αλλά για τα πλαστικά που κρατάνε το λεβιέ στη σωστή θέση. Απο τα λιγα πραγματα που χρησιμευει το ΑΙ 8 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: δεν υπάρχουν οι τιμές που ζητούν για μεταχειρισμένο yaris ...eleos Ε παρε κατι αλλο Έγινε επεξεργασία 3 ώρες πριν από slalom
slalom 3 ώρες πριν #15177 3 ώρες πριν 7 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Αφου βρηκα τα PS5 που εψαχνα Μπηκα τεταρτο χρονο, ακομα κρατανε 1
Simon 2 ώρες πριν #15178 2 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Στην αντιπροσωπεία. Τι αυτοκίνητο είναι? Δεν νομίζω να ασχοληθούν για τόσο παλιό αυτοκίνητο. Κατά 99% δεν θα υπάρχει πλέον. 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Smells like GM abomination. Λοιπόν θα βοηθήσεις? 1 ώρα πριν, το μέλος slalom έγραψε: Απο τα λιγα πραγματα που χρησιμευει το ΑΙ Δεν βγάζει κάτι..
slalom 1 ώρα πριν #15179 1 ώρα πριν 18 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε: Δεν βγάζει κάτι.. Διατυπωσε το σωστα, απο τι αμαξι ειναι?
sotiris 1 ώρα πριν #15180 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Είναι dot 49/25 Καλό λιώσιμο!! Μια χαρά είναι 51 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε: Δεν νομίζω να ασχοληθούν για τόσο παλιό αυτοκίνητο. Κατά 99% δεν θα υπάρχει πλέον. Γενικά υπάρχουν διάφορα site με εξαρτήματα αλλά πάει ανάλογα τη μάρκα / μοντέλο. Π.χ. σε Fiat/AlfaRomeo/Lancia ξέρω αρκετά. Σε Citroen/Peugeot είναι πιο δύσκολο αλλά πάλι ξέρω δυο πράγματα. Οι αντιπροσωπίες έχουν ψιλολοΐδια, στη χειρότερη θα παραγγείλεις 5-10 από εξωτερικό αν δεν τό 'χουν Ελλάδα και το θες τόσο πολύ. 2
Recommended Posts