Simon Χθες στις 05:02 μμ #15261 Χθες στις 05:02 μμ 2 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Το βασικό με τα παλιά καλά μοτέρ είναι ότι δουλεύουν απροβλημάτιστα (hint: δείτε το βίντεο) Τι βλέπουμε στο βίντεο δηλαδή? 1 ώρα πριν, το μέλος JaguarOne έγραψε: αν έχεις πάρκινγκ στην εταιρεία και αν παρέχει φορτιστή (τον πληρώνει κιολας) ένα μικρό ηλεκτρικό (smart fortwo;) για το πηγαινε-ελα στην δουλειά, και μετά δευτερο αυτοκίνητο για όλα τα άλλα. Για εκτός πόλης χρήση και 150 χιλιόμετρα είναι λάθος το ηλεκτρικό.. 1 ώρα πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: Εμείς τουλάχιστον δεν οδηγάμε χειροκίνητο σαν εσάς azxy43b_460sv.mp4 Που τα βρίσκετε αυτά? 1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Τώρα θα κρίνουν όσοι έχουν οπελ αυτούς που έχουν αμάξια και τους φορντάκηδες; Γιατί δηλαδή τι έχουν τα οπελ? Γερμανική ποιότητα 1
slalom Χθες στις 05:05 μμ #15262 Χθες στις 05:05 μμ 11 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Πες ότι βραχυκυκλώνουν όλα. Τι κάνει το αυτόματο? Βραχυκυκλωνει 2
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Χθες στις 05:33 μμ Δημοφιλής Δημοσίευση #15264 Χθες στις 05:33 μμ 10 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: @sotiris Περίμενε μπας και κερδίσεις το S3 που κληρώνει ο @jax7480 Αν δεν ξανω λαθος καπου Απριλιο?? 3 Μαιου, στο ΟΑΚΑ. @sotiris Αερανάρτηση και our balls κουνιούνται. και τα δύο τελευταία αυτοκίνητα που είχα ήταν/είναι με αερανάρτηση. Γίνε αντρας, πάρε την τρίαινα κα γράψε χλμ να γουστάρεις. Παιρνετε αυτοκίνητα και δεν γράφετε χλμ. Σα να μην πηδάτε για να την βρει ο επόμενος σφιχτή… 1 9
sotiris Χθες στις 06:44 μμ #15265 Χθες στις 06:44 μμ (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος Simon έγραψε: Τι βλέπουμε στο βίντεο δηλαδή? Το έβαλα να ακούσω v6 και ακούω τα check engine 1 ώρα πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: 3 Μαιου, στο ΟΑΚΑ. @sotiris Αερανάρτηση και our balls κουνιούνται. και τα δύο τελευταία αυτοκίνητα που είχα ήταν/είναι με αερανάρτηση. Γίνε αντρας, πάρε την τρίαινα κα γράψε χλμ να γουστάρεις. Παιρνετε αυτοκίνητα και δεν γράφετε χλμ. Σα να μην πηδάτε για να την βρει ο επόμενος σφιχτή… Ε αυτό λέω, άλλο αερανάρτηση, άλλο η θεά! Τώρα τα περί ξεζουμίσματος εγώ δεν μιλάω, κουβέντα δεν λέω Χιλιόμετρα δεν κάνω λόγω περπατήματος, είναι τρόπος ζωής πλέον η καθημερινή μου άσκηση εδώ και 5 χρόνια Στα 5κ βρίσκω θεές, στα 10-15κ βρίσκω ξεζουμισμένα τύπου RSQ3 (δεν είναι κακό ένα πεντακιλυνδράκι να μου θυμίζει το stilo) και στα 20-25κ ξεκινάνε οι σοβαρές τρίαινες. Είμαι αναποφάσιστος, ίσως πάρω πρώτα το τηλέφωνο και μετά το αμάξι Έγινε επεξεργασία Χθες στις 06:47 μμ από sotiris 5
jax7480 Χθες στις 06:57 μμ #15266 Χθες στις 06:57 μμ Καλά βρε ντροπή των Άλπεων, ακόμα τηλέφωνο δεν πήρες; 8
TopCLR Χθες στις 07:01 μμ #15267 Χθες στις 07:01 μμ 15 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Στα 5κ βρίσκω θεές, Τυχερέεε... Αν ήσουν Ελλάδα στα 5Κ θα έβρισκες το πολύ κανένα Saxo!!! 3
f117 Χθες στις 07:25 μμ #15268 Χθες στις 07:25 μμ 6 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Τον συγκεκριμενο συναγερμο δεν τον ξερω αλλα αποτι καταλαβα εχει ιδια φιλοσοφια με τον pandora. Γιατι να μην βαλεις κατι πιο επωνυμο και δοκιμασμενο? Είναι πολύ πιο compact και διάβαζα ότι δεν κόβει καλώδια ο εγκαταστάτης σε αντίθεση με τον pandora 2
sstav 13 ώρες πριν #15270 13 ώρες πριν 11 ώρες πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Καλά βρε ντροπή των Άλπεων, ακόμα τηλέφωνο δεν πήρες; η ντροπή των Αλπεων είναι σα να λέμε "αισχος του Κουτσοπυργου" από Μακρυκωστέους-κοντογιώργηδες ... επειδή έχω χάσει επεισόδια ..αν δωσεις το audi...τι έχεις τώρα ; εχω οπελ....θα βγάλει καδένα...αρχισε σιγά σιγά όταν είναι "κρύο" με ειπε ο τεχνικός...αλλά η τιμή που ΄ρωτηξα (1500?!!!)
jax7480 13 ώρες πριν #15271 13 ώρες πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος sstav έγραψε: η ντροπή των Αλπεων είναι σα να λέμε "αισχος του Κουτσοπυργου" από Μακρυκωστέους-κοντογιώργηδες ... επειδή έχω χάσει επεισόδια ..αν δωσεις το audi...τι έχεις τώρα ; Γίνε συγκεκριμένος. Ποιο Audi;
BloodMage 13 ώρες πριν #15272 13 ώρες πριν 4 λεπτά πριν, το μέλος sstav έγραψε: θα βγάλει καδένα...αρχισε σιγά σιγά όταν είναι "κρύο" με ειπε ο τεχνικός...αλλά η τιμή που ΄ρωτηξα (1500?!!!) WTF? Χρυση ειναι? 24Καράτια?? 1 3
minast 7 ώρες πριν #15273 7 ώρες πριν Επιτέλους απομακρυνόμαστε από το "όλα ψηφιακά": China to ban hidden car door handles made popular by Tesla in world first WWW.YAHOO.COM China is banning hidden door handles on all cars sold in the country, becoming the first country in the world to target the feature –... Και το EURO NCAP αρχίζει να ζητάει φυσικά χειριστήρια για βασικές λειτουργίες του οχήματος. 3 1
Cyber_Cookie 5 ώρες πριν #15274 5 ώρες πριν 7 hours ago, sstav said: εχω οπελ....θα βγάλει καδένα...αρχισε σιγά σιγά όταν είναι "κρύο" με ειπε ο τεχνικός...αλλά η τιμή που ΄ρωτηξα (1500?!!!) To μοτέρ 1500, η καδένα μόνη της πόσο; Tσέκαρε μια και εδώ για πιο φτηνά ανταλλακτικά -->EΔΩ Spoiler sorry ρε. 4
PetrosD 2 ώρες πριν #15275 2 ώρες πριν Σωτήρη, στην Ελβετία είσαι. Δεν έχεις σκεφτεί να πάρεις κανένα κανονικό αυτοκίνητο; (BMW, Mercedes) 1
sotiris 1 ώρα πριν #15276 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Σωτήρη, στην Ελβετία είσαι. Δεν έχεις σκεφτεί να πάρεις κανένα κανονικό αυτοκίνητο; (BMW, Mercedes) Φυσικά, 330 x-drive, e250 4matic και φυσικά το αγαπημένο μου και φυσικά w124 τετρακίνητο να μου θυμίζει πόσο άχρηστοι είναι οι γερμανοί όταν σχεδιάζουν αυτοκίνητα: 'It's not stupid if it works': The wacky Mercedes 124 4Matic front suspension WWW.CAREXPERT.COM.AU Uncovering the weirdly ingenious suspension system of Mercedes-Benz's 124 Series: How AWD Forced engineers to get creative ( )
Recommended Posts