acct Χθες στις 08:55 πμ #15761 Χθες στις 08:55 πμ 2 hours ago, sstav said: Ευχαριστώ Για τους αισθητήρες πίεσης; καλύτερα να τους αγοράσω από αλλού (που;) και να τους βάλουν /ρυθμίσουν στην αλλαγή που θα κάνω... μα ειναι δυνατόν να έχουν απλές μπαταρίες που μπορούν να αλλαχθούν και να δουλεύουν κανονικά και να σε αναγκάζουν να τον αγοράζεις ολοκληρο (ρητορικό)... Έχουν σταματήσει να δουλεύουν οι παλιοί σου; Γιατί είθισται να προτείνουν να τους αλλάξεις προληπτικά, αλλά πολλοί αντέχουν άνετα καμιά δεκαετία. Αν δουλεύουν, κρατάς τους παλιούς.
sstav Χθες στις 09:07 πμ #15762 Χθες στις 09:07 πμ (edited) εχουν χαλάσει 2 από τους 4 αισθητήρες....και πανω στην βραση που χρειαζονται αλλαγή τα λαστιχα θελω να αλλάξω και τους 4....απλά 60 ευρώ ο ένας (!!) όπως είπε ο "λαστιχάς" και 440 τα λάστιχα τα Contiinental Premium contact 7...απλά ειμαι υπο σκέψη και για αυτά καθώς κάποιοι αναφέρουν οτι ειναι μαλακά /φθείρονται γρήγορα...δεν ξερω... Έγινε επεξεργασία Χθες στις 09:18 πμ από sstav
slalom 21 ώρες πριν #15763 21 ώρες πριν 10 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: μα ειναι δυνατόν να έχουν απλές μπαταρίες που μπορούν να αλλαχθούν και να δουλεύουν κανονικά και να σε αναγκάζουν να τον αγοράζεις ολοκληρο (ρητορικό)... Αλλαξε τις μπαταριες
acct 20 ώρες πριν #15764 20 ώρες πριν 23 minutes ago, slalom said: Αλλαξε τις μπαταριες Θα πάει με Dremel και ανταλλακτικές μπαταρίες στο βουλκανιζατέρ για να τους κόβει, να τους φτιάχνει και να τους στεγανώνει όσο αλλάζουν τα λάστιχα; 1
acct 18 ώρες πριν #15766 18 ώρες πριν 30 minutes ago, slalom said: Μονο με κοψιμο ανοιγουν? Οι εργοστασιακοί είναι συνήθως σφραγισμένοι ή κολλημένοι και συχνά η μπαταρία είναι εγκλωβισμένη μέσα σε ρητίνη. Υπερβάλλοντας λίγο μίλησα για Dremel, αλλά γενικά δε διαφέρει από το να ανοίγεις σφραγισμένο κινητό. Θες χώρο, χρόνο και εργαλεία. Δεν είναι κάτι που το κάνεις εύκολα στο πόδι.
jax7480 9 ώρες πριν #15768 9 ώρες πριν 19 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε: εχουν χαλάσει 2 από τους 4 αισθητήρες....και πανω στην βραση που χρειαζονται αλλαγή τα λαστιχα θελω να αλλάξω και τους 4....απλά 60 ευρώ ο ένας (!!) όπως είπε ο "λαστιχάς" και 440 τα λάστιχα τα Contiinental Premium contact 7...απλά ειμαι υπο σκέψη και για αυτά καθώς κάποιοι αναφέρουν οτι ειναι μαλακά /φθείρονται γρήγορα...δεν ξερω... Επειδή έχω φίλους που έχουν δοκιμάσει και τα δύο και οι δύο είναι ευχαριστημένοι με τις επιλογές αλλά δεν έχω πληροφόρηση χρήσης σε βάθος χρόνου. Για τα Continental, επειδή έχω δοκιμάσει αντίστοιχα τα SportContact 7, ξέρω ότι όντως είναι μαλακά και φθείρονται γρήγορα χωρίς όμως να χάνουν ιδιαίτερα τις ιδιότητες τους. Προσωπικά αν άλλαζα τώρα θα πήγαινα για τα Good Year έτσι για την εμπειρία και αλλαγή. Έχω δοκιμάσει τα Good Year Eagle F1 Supersport και σχετικά με τα Continental, νομίζω ότι κρατάνε αρκετά καλύτερα σε βάθος χρόνου. 1
trib 7 ώρες πριν #15769 7 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Έχω δοκιμάσει τα Good Year Eagle F1 Supersport και σχετικά με τα Continental, νομίζω ότι κρατάνε αρκετά καλύτερα σε βάθος χρόνου. Εγώ με τα Goodyear Performance 2 παρατήρησα ότι δεν ζεσταίνονται εύκολα. Όντως, δεν φθίρονται εύκολα και πολύ. Ωστόσο, έχω χάσει σε φρένα, δεν γατζώνουν.
PetrosD 3 ώρες πριν #15770 3 ώρες πριν On 22/7/2026 at 2:42 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε: Δεν εχεις οδηγησει σοβαρο τρικυλινδρο τυπου Daihatsu Charade Gtti. 1
Cyber_Cookie 1 ώρα πριν #15771 1 ώρα πριν On 8/31/2026 at 12:39 PM, HotPeanut said: Τελικά είναι ασφαλή τα τογιοτα; Ηράκλειο: Σοκαριστικό τροχαίο στην Παντάνασσα - Βουτιά στο κενό από ύψος 15 μέτρων, σώοι δύο 20χρονοι | in.gr WWW.IN.GR Ο ένας από τους δύο νεαρούς είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο μετά το τροχαίο στο Ηράκλειο Ψεύτικα είναι ρε δε κάνουνε. 1
BloodMage 1 ώρα πριν #15772 1 ώρα πριν 1 ώρα πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Daihatsu Charade Gtti. Δεν ειχα ιδεα οτι υπηρχε τετοιο διαολακι. Διαβαζοντας το αρθρο αυτο επαθα πλακα
Recommended Posts