Jump to content



Recommended Posts

ειναι το amd Z5075 [ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/153418-lenovo-z5075] Nαι, πειραξα εκει στο bios τελικα αλλα δεν εκανε τιποτα ως προς τη δεσμευση ραμ...

 

απλα σκεφτομαι πως ααααν ποτε τη χρειαστω,δε θα ειναι διαθεσιμη...

Έγινε επεξεργασία από panos1com
Link to comment
Share on other sites

Είχα θέμα με τα 10, όπου ξεκινούσε ο ss μόνος του, ενώ έκανα δουλειά και λέγοντας δουλειά, εννοώ, να γράφω, να surfάρω, κλπ.

Ξαφνικά πέρασε μόνο του, ώσπου σήμερα εμφανίστηκε πάλι!

Κι όχι απλά εμφανίστηκε, έπαιζα BF4 και ξαφνικά μπαίνει στο screensaver! Δε μιλάμε για το αν ήταν ή όχι idle φυσικά...!

Καμιά ιδέα;

Windows 10 Pro x64 με clean install.

Link to comment
Share on other sites

αυτη τη στιγμη αξιζουν τα 10αρια η να περιμενω να τα βαλω μολις βγουν τα πρωτα dx12 παιχνιδια τελικα ? :Ρ οι μισοι ειναι χαρουμενοι και οι αλλοι μισοι τα βριζουν

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά απ' την στιγμή που έκανα upgrade και καθαρή εγκατάσταση μετά, δεν αντιμετώπισα κανένα είδους πρόβλημα. Πιστεύω πως όποιος δεν τα έχει βάλει ακόμη και αναρωτιέται αν θα πρέπει...δεν υπάρχει κάποιος φόβος, μόνο αν κάτι δεν καθίσει καλά με το hardware που έχει.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εμένα πολύ συχνά πετάνε σφάλμα ότι δεν μπόρεσαν να εγκαταστήσουν updates κλπ κλπ. Θα το ξανά προσπαθήσω σήμερα μιας κ λέτε ότι βγήκαν κάποια updates.

Μου το έκανε για ένα συγκεκριμένο update. Μετά από μερικές ημέρες το έβαλε τελικά. Δεν ξέρω αν άλλαξαν κάτι στα Win ή στο update.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Τα πανέξυπνα Windows, αφού έκαναν τα updates, μου προτείνουν να προγραμματίσουν το restart αύριο στις 22:00, επειδή λέει είναι ώρα που συνήθως δε χρησιμοποιώ το μηχάνημα.

(τις καθημερινές το ανοίγω 20:00 και το κλείνω κατά τις 23:30-24:00....)

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Εγω παρατηρησα το event log και τα errors πεφτουν βροχη απο τοτε που εβαλα να μη κανει μονο του update, καθως αφαιρεσα και τα "Features" που δεν ηθελα. Οχι οτι με ενοχλουν , απλα το αναφερω.. Καντε ενα τσεκ στα administrative events σας . Αν υπαρχει καποιος τροπος να μειωθουν ολα αυτα... Καλο θα ηταν.. Ρωταω και παραδιπλα για το ιδιο θεμα..

Link to comment
Share on other sites

Καλο μεσημερι , αντιμετωπιζω το εξης προβλημα αφου κατεβασα την ενημερωση την μεγαλη σημερα , δεν εχω ιντερνετ στον υπολογιστη μου , μου βγαζει το εξης μυνημα για την συνδεση , Απο τον υπολογιστη σας λοιπουν καποια προτοκολα , τι εννοει πριν την αναβαθμιση ειχα κανονικα ιντερνετ , και αναβαθμιση εννοω που θα γινοταν 12 του μηνος

Έγινε επεξεργασία από def
Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς πότε θα βγει σε ISO αυτό; Είχαν πει ότι με αυτό θα μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση με SN από 7/8/8.1 και θέλω να τα εγκαταστήσω στο pc της γυναίκας μου.

Έχει βγεί το ISO "και" απευθείας απο την MS.

Link to comment
Share on other sites

On MSDN απο τις 29/10...

 

So ?

 

Για τους τολμηρους ... > http://microsoft-news.com

 

As usual, the official ISOs for this build isn’t available just yet. However, you can download the unofficial ISOs for Build 10586 using the download links below:

 

---

Έγινε επεξεργασία από atiman
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.