SpirosKGR Posted June 8, 2015 #1 Share Posted June 8, 2015 Μιας και μετα απο αγανάκτηση της σημερινης καταστασης του BF4 καποιοι σκεφτομαστε να επιστρεψουμε πισω στο Bad Company 2, οσοι θέλετε γράψτε το game tag σας να μαζευτούμε να παιξουμε οργανωμένα σαν παρέα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Posted June 8, 2015 #2 Share Posted June 8, 2015 (edited) lI_Simo_Hayha_Il Ελπίζω να είναι αυτό δηλαδή, γιατί έχω μήνες να μπω... Edited June 8, 2015 by Wizard! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Posted June 8, 2015 Author #3 Share Posted June 8, 2015 (edited) lI_Simo_Hayha_Il Ελπίζω να είναι αυτό δηλαδή, γιατί έχω μήνες να μπω... χαχαχ και γω ούτε που το θυμάμαι , κάνει ένα μικρό update και μπαίνω να δω αν όλα καλα και δουλευει το παιχνιδι ( να δω και το id ) WolfoxGR ( μεχχ το παλιό μου acc :/ ) @Wizard ( πώς γίνεται το mention ) αν μπορείς κάνε με εσύ μία γιατί δε σε βρίσκω Edited June 8, 2015 by SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Posted June 8, 2015 #4 Share Posted June 8, 2015 όταν πάω σπίτι θα το βάλω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Posted June 8, 2015 #5 Share Posted June 8, 2015 BLACK66.GR το δικό μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Posted June 8, 2015 #6 Share Posted June 8, 2015 Μπήκα και έπαιξα δυο rounds.Μετά από αρκετό χρόνο απραξίας στο BFBC2 μου φάνηκε πολύ αργό (σε σχέση με το BF4),στην κίνηση,στο τρέξιμο στο ζουμάρισμα και στο gameplay γενικώς.Ίσως είναι θέμα συνήθειας.Το ξεσυνήθισα φαίνεται......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Posted June 8, 2015 Author #7 Share Posted June 8, 2015 (edited) Ναι και γω τα ίδια, μου φάνηκε περίεργο και τα deaths ήταν απανωτά σε ανοιχτούς χάρτες Edited June 8, 2015 by SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Posted June 9, 2015 #8 Share Posted June 9, 2015 Εμένα πάντως το nickname μου τελικά είναι Billy_Sing_13 και από ότι βλέπω δε μπορώ να το αλλάξω. Από σήμερα θα μπω, μακάρι να μαζευτούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Posted June 9, 2015 #9 Share Posted June 9, 2015 (edited) Εμένα πάντως το nickname μου τελικά είναι Billy_Sing_13 και από ότι βλέπω δε μπορώ να το αλλάξω. Από σήμερα θα μπω, μακάρι να μαζευτούμε Στο BFBC2 δεν αλλάζει το nick,αλλά μπορείς να φτιάξεις και άλλα.Μπορείς να έχεις ένα μόνο accound (βάση του mail σου) αλλά όσα ingame nicknames και soldiers θες με το ίδιο cd key,αλλά το καθένα θα έχει το δικό του rank.Μπορείς να φτιάξεις το Simo Hayha πχ αλλά θα ξεκινήσεις το rank system από την αρχή,από το 0. Edited June 9, 2015 by black66.gr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Posted June 9, 2015 #10 Share Posted June 9, 2015 (edited) raporting for duty ονομα δεν θυμάμαι (θα κάνω εντιτ αργότερα ή double post) (νομίζω shattered_gr)αλλά ξέρω πως το έχω steam οποτε δεν ξέρω αν friend list κλπ θα δουλεύουν (γενικά ήταν πάντα η friend list buggy...) Edited June 9, 2015 by shattered Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Posted June 9, 2015 #11 Share Posted June 9, 2015 Στο BFBC2 δεν αλλάζει το nick,αλλά μπορείς να φτιάξεις και άλλα.Μπορείς να έχεις ένα μόνο accound (βάση του mail σου) αλλά όσα ingame nicknames και soldiers θες με το ίδιο cd key,αλλά το καθένα θα έχει το δικό του rank.Μπορείς να φτιάξεις το Simo Hayha πχ αλλά θα ξεκινήσεις το rank system από την αρχή,από το 0. Ναι, αυτό διάβασα, για αυτό είπα ότι δεν αλλάζει raporting for duty ονομα δεν θυμάμαι (θα κάνω εντιτ αργότερα ή double post) (νομίζω shattered_gr) αλλά ξέρω πως το έχω steam οποτε δεν ξέρω αν friend list κλπ θα δουλεύουν (γενικά ήταν πάντα η friend list buggy...) To BFBC2 έχει δικό του friends list, οπότε έτσι κι αλλιώς δε διαβάζει του steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Posted June 9, 2015 #12 Share Posted June 9, 2015 το ξερω οτι δεν διαβαζει απο steamαλλα θυμαμαι πριν 1-2 μηνες που εκανα ενα add ειχε θεμαοπως και να εχει η friend list ηταν buggy απο day 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Posted June 9, 2015 #13 Share Posted June 9, 2015 steam? origin εννοείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Posted June 9, 2015 #14 Share Posted June 9, 2015 (edited) steam εννοώ δεν έχω στον υπολογιστη origin (ενα φεγγαρι πριν το origin η ea ειχε τα games της στο steam)για bc2 το αγόρασα σε summer sale 10 euro (με τα dlc ) Edited June 9, 2015 by shattered 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Posted June 9, 2015 #15 Share Posted June 9, 2015 (edited) Εγώ το έχω στο origin.Στην αρχή όταν το αγόρασα το είχα δηλωμένο σκέτο χωρίς origin(αν θυμάμαι καλά),με το παλιό μου mail.Όταν μετά βγήκαν τα ΜΟΗ και BF3 στο origin εκεί είχα δώσει το νέο μου mail. Μίλησα με ΕΑ στο chat και κάποιο εξυπηρετικό παλικάρι μου το είχε γυρίσει στο νέο μου και από τότε μου το εμφανίζει και στο origin με το νέο μου mail βέβαια. Edited June 9, 2015 by black66.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Posted June 9, 2015 #16 Share Posted June 9, 2015 τελικά όντως είμαι shattered_grαν μπει κάποιος ας γράψει και εδώ (wizard και black εκανα friend req και στο battlefield) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Posted June 10, 2015 #17 Share Posted June 10, 2015 Εγώ μπήκα λίγο εχθές, ήταν ο Σπύρος μέσα και έπαιξα 2 γύρους Rush. Με ξενίζει φυσικά, αλλά θα το συνηθίσω πάλι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Posted June 10, 2015 Author #18 Share Posted June 10, 2015 Μπήκα εχθές το βράδυ για λίγο πέφτει πολύ death ακόμα αλλά πήγαμε καλά σε 1-2 ματσάκια με καλά killis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Posted June 10, 2015 #19 Share Posted June 10, 2015 Απο Παρασκευη και μετα που θα ηρεμησω με το μαγαζι θα ειμαι και γω μεσα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Posted June 10, 2015 #20 Share Posted June 10, 2015 Τι έγινε με το μαγαζί, έχετε τίποτα εξελίξεις εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts