Jump to content



Call of Duty: Modern Warfare III


Proteas

Recommended Posts

  • 1 month later...

καλησπέρα παίδες . Μόλις έπαιξα τη beta . Είχα μια ανησυχία εαν θα το παίζει η κάρτα μου . Έχω την 3060 . Παίζει . Χρησιμοποιώ v sync sta 60 . τα settings 1440 recomennded και έπαιζε στα 60 με 80/100 gpu usage χωρίς dlss . Ενεργοποίησα και το dlss και παίζει στα 60 γύρω στο 50 /100 usage η κάρτα . Μπορεί να παίζει και με μια αδύναμες κάρτες από τη δική μου . 

Κερδίσαμε ένα χρόνο ακόμα αντε δύο . Η κάρτα έχει επιδόσεις από το 2019 . 

 όσοι θέλετε ψάξτε στο youtube τον zwormz gaming . Κάνει ρεβιου κάρτες παλιές σε σύγχρονα παιχνίδια και την 4080 όποτε είναι . Έχει και βιντεάκι με την 3060 . 

Link to comment
Share on other sites

Βλεποντας το σε στριμ, σκεφτηκα οτι ειναι μια βλακεια και μιση. Παιζοντας το αλλαξα εντελως γνωμη. Μου αρεσε πολυ. Στα γρηγορα, αυτα που ξεχωριζω ειναι η αισθηση των οπλων, ο πιο ξεκαθαρος ρολος του καθε class, το κλώτσημα τους, η επιστροφη του slide cancel που ομως δεν γινεται καρκινιαρικο λογω abuse, και ο σχεδιασμος των νεων χαρτων καθως και η ποικιλομορφια τους. Δεν ξερω.... Μ αρεσει αρκετα εμενα... Δηλαδη νομιζω πως το περσυνο hype για το mw2 το αξιζει περισσοτερο το φετινο mw3.

Link to comment
Share on other sites

Ο μόνος λόγος που δεν έγινε (ακόμη) abuse το slide canceling, είναι επειδή ο κόσμος έχει συνηθίσει την άλλη γελοιότητα το dolphin dive και το ότι υπάρχει ένα μικρό delay όταν τελειώνει για το sprint. Μην ανησυχείς, θα ξαναγυρίσουν όλοι στην OG γελοιότητα, που χωρίς αυτό (και το aim assist φυσικά) οι περισσότεροι δεν μπορούν να παίξουν και ήταν η μεγαλύτερη γκρίνια για το MW2.
Μπαίνεις μέσα στα γραφικά; Τι να το κάνεις, δεν έχεις slide canceling.
Δεν ακούς τίποτα από βήματα κλπ; Μας πήραν το slide canceling.
Πολλά crashes σε πάρα πολλούς; They took our joooobs. Eeeeh, they took our slide canceling.

Link to comment
Share on other sites

Καλά, όντως μίλησα για το τι είδα και μου άρεσε στην beta. Τώρα, ότι κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν πράγματα και τα σκαλίζουν όλα, και συνήθως προς το χειρότερο είναι γνωστό. Αλλά προφήτης δεν είμαι, για οσα είδα έγραψα!

Link to comment
Share on other sites

Ηδη με 5 μερες gameplay καποιοι κανουν κινησεις που δεν μπορεις να τους κανεις track με ποντικι. Aρα καλη μας τυχη. Αν βαλεις και το σπασμενο aim assist εχουμε νεα μετασταση...

Χτες μπηκε στο στριμ μου ατομο με controller που ειναι ιδρωμενος και μου ελεγε χωρις πλακα οτι πρεπει να το νερφαρουν. Τον ρωτησα 3 φορες αν τρολλαρει επειδη εμεις βριζουμε μονιμα το aim assist και μου ειπε οχι. Ουτε το δευτερο μοχλο κατι μου ειπε δεν χρειαζεται πια να κινησει για να λοκαρει τον αλλον. Αρα παρτε και καταλαβετε...

Link to comment
Share on other sites

On 15/10/2023 at 4:13 ΜΜ, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

σχεδιασμος των νεων χαρτων

Ποιους νέους χάρτες, τους ίδιους από το 2009 έφεραν λόγω "νοσταλγίας" ως φθηνή επιλογή. Νέοι με την παραδοσιακή συνταγή είναι του Ground War αλλά στη πραγματικότητα μιλάμε για σημεία ενδιαφέροντος του νέου χάρτη από το Warzone (3).

On 15/10/2023 at 4:13 ΜΜ, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

αισθηση των οπλων

Η οποία ήταν.. πιο ψεύτικη και άχρωμη σε τόσο έντονο βαθμό που έβγαζε μάτι ακόμη αν το συγκρίνουμε και από το μέτριο περσινό παιχνίδι. 

 

Το Mw19 είχε πιο φωτορεαλιστικά γραφικά στα όπλα και πιο καλοσχεδιασμένο ήχο. 

Εδώ σχεδόν όλα μοιάζουν μεταξύ τους.

Για να δούμε τώρα με την εξαγορά που πέρασε αν ταρακουνήσει τα γεμάτα λαμόγια θεμέλια της Activision ο Σπένσερ και η Microsoft.

 

Asap πρέπει να ξηλωθούν πολλοί και πολλές εκ των "3000 devs" και υψηλόβαθμων στελεχών και να μείνουν όσοι αξίζουν πραγματικά. Εννοείται μαζί με τα παιδιά που ασχολούνται με τα animations (reloads κλπ) στα όπλα όπου όντως εκεί έχουν κάνει υποδειγματική δουλειά. (youtube γράψε Modern Warfare 2019 animations)

 

Αδιάφορη Beta, σχετικά αδιάφορο παιχνίδι ειδικότερα για 70/80€

 

Θέλετε να παίξετε το 4-5ωρο Campaign; 2024 βαθιά θα σκάσει Game Pass.

 

Θες multiplayer ; Περίμενε κάποια δωρεάν διάθεση ΠΣΚΔ που βγάζουν συνήθως λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα για να boostαρουν πωλήσεις.

 

Εξάλλου σε 3 μήνες μετά από τη κυκλοφορία το MP είναι καταδικασμένο να αποτύχει και η πλειοψηφία αυτών που παίζουν σε καθημερινή βάση είναι όσοι κάνουν (ευκολότερο) Grinding όπλων για το Warzone. 

Έγινε επεξεργασία από SpirosKGR
Link to comment
Share on other sites

Υ.Γ.

Το movement ναι είναι πιο snappy αλλά όλο μαζί μοιάζει σαν να το πήγαν στο τέρμα, στο 200%, σε σημείο ψευτιάς ορισμένες φορές. Ειδικότερα και όταν "ξεκλειδώσουν" τα abuse χαρακτηριστικά σε συνδιασμό με τα αλειμμένα βούτυρα εκ των γονάτων aka slide cancel cancer 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Εαν ποτε αναρωτηθειτε για τα λαθη που εχετε κανει στη ζωη σας κλπ, σκεφτειτε οτι υπαρχουμε κι εμεις που πληρωσαμε γι αυτο το παιχνιδι και θα αισθανθειτε αμεσως καλυτερα. Παιζει να ειναι οτι χειροτερο εχω παιξει στη ζωη μου....

  • Haha 4
Link to comment
Share on other sites

Μπα. Πιστευω ακριβως το αντιθετο. Πιστευω οτι το περσυνο ειναι κατα κρατος καλυτερο απο το φετινο. Κερδιζει σε ολους τους τομεις εκτος μονο απο τον τομεα της ταχυτητας. Ναι, στο περσυνο η κινηση ηταν αργη. Απο κει και περα, η διαφορα ειναι χαοτικη. Οπλα, matchmaking, ηχος, τα παντα. Το φετινο ειναι σκουπιδι. Ειδικα δε, το slide cancel ηταν που ηταν καρκινιαρικο σε γενικες γραμμες, στο φετινο ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρξει ποτε. Λυπαμαι τα λεφτα που εδωσα, αλλιως θα ειχε φαει uninstall ηδη. Και μαλακια εκανα τοτε που σκεφτομουν το refund αλλα ειπα "θα το συνηθισεις μωρε". Δεν παιζεται αυτο το παιχνιδι. Δεν ξερω, ισως με ενα συστημα sbmm καπως να κρυφτουν τα χαλια του αλλα και παλι δε νομιζω. Εχει τυχει απειρες φορες να παιζω σε ματς που οι δυο πρωτοι να εχουν 50kills ενω ολοι οι αλλοι εχουμε απο 10 ξερω γω. Δεν ειναι παιχνιδι αυτο, βασανιστηριο ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.