Jump to content


Recommended Posts

Αρκετοί ζήλεψαν τη δόξα του Oculus Rift και της επιτυχημένης εξαγοράς του από το Faceboook για 2 δις δολλάρια και σπεύδουν να παρουσιάσουν τη δική του συσκευή εικονικής πραγματικότητας.

 

Η νέα προσθήκη ονομάζεται StarVR και μας έρχεται από την Starbreeze, μια εταιρεία που μας είναι ήδη γνωστή από τα Payday 2 και Brothers: A Tale of Two Sons.

 

img-dualdisplay.png

 

 

Η ιδιαιτερότητα της νέας συσκευής έγκειται στη χρήση δύο οθονών QHD 5.5" που συνδυάζονται για να προσφέρουν γωνία θέασης 210°, αντίστοιχη μιας οθόνης IMAX και υπερδιπλάσια του ανταγωνιστικού Oculus Rift.

 

Εκτός των δύο οθονών, θα ενσωματώνει και γυροσκόπια, επιταχυνσιόμετρα και μαγνητόμετρα για να επιτρέπει την ανίχνευση της κίνησης του χρήστη στο χώρο.

 

Δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα η ιδέα ότι θα χρειάζεται μια κάρτα γραφικών ικανή να οδηγεί δύο οθόνες 2560x1440, αλλά υποθέτω ότι το καλό VR τουλάχιστον στην αρχή θα απαιτεί και επιδέξιες τσέπες. Πάντως, η παρακάτω εικόνα είναι ενδεικτική της φιλοδοξίας των δημιουργών του StarVR. Για να δούμε αν θα τα καταφέρουν!

 

techspec-slider2alt.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.