GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2005 Που μπορω να βρω καλο κολλητιρι....??? εχω ενα τεραστιο κ χοντρο το οποιο ειναι με πολυ χοντρη μυτη κ πρεπει να πατας μια σκανδαλη για να ζεστενεται κ δεν ειναι καθολου βολικο κ αλλο ενα πολυ μιλρο το οποιο δεν ζεστενεται αρκετα....... ακουω προτασεις...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 σε όποιο σοβαρό κατάστημα ηλεκτρονικών κοιτάξεις θα βρεις πολλές επιλογές:πχhttp://www.katoumas.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 την μυτη την αγοραζεις οσο λεπτη θες.Νομιζω οι καλες ειναι νικελιου-καδμιου επειδη δεν θελουν καθαρισμαΤωρα απλα κοιτα να μην εχει χοντρο καλωδιο η συσκευη γιατι δεν ειναι βολικη στο χερι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Επίσης πολύ σημαντικό πιστεύω είναι το κολλητήρι να έχει καλά επενδυμένη με πλαστικό λαβή για να μην καίγεσαι. Δυο φορές έχω καεί με τη %*(%%(* που έχω επειδή έχει ένα μέταλλο μπροστά από τη λαβή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 8, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Εκτός κι αν έχεις σκοπό να κολλάς τσιπάκια σε ντιμμάκια μνήμης πάρε ένα με 10 ευρώ να ησυχάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 8, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Εκτός κι αν έχεις σκοπό να κολλάς τσιπάκια σε ντιμμάκια μνήμης πάρε ένα με 10 ευρώ να ησυχάσεις πως?τι?Εχω ηδη 2 λεμε...αλλα θελω ενα καλο...για mod πανω σε μητρικες,PSU κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 γενικά ένα 18Watto που να παίρνει χοντρές λεπτές μύτες θα σου κάνει την δουλεία που θες, να ξες όμως δεν είναι μόνο για mods αν θες π.χ. να ξυλώσεις τίποτα διαμπερές από το PCB πρέπει να πας σε 30W ίσως και παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 8, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell γενικά ένα 18Watto που να παίρνει χοντρές λεπτές μύτες θα σου κάνει την δουλεία που θες, να ξες όμως δεν είναι μόνο για mods αν θες π.χ. να ξυλώσεις τίποτα διαμπερές από το PCB πρέπει να πας σε 30W ίσως και παραπάνω. κατι τετοιο θελω...και για pcb κ για ολα....!Θα παω την δευτερα να ρωτησω....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιληςεχω ενα τεραστιο κ χοντρο το οποιο ειναι με πολυ χοντρη μυτη κ πρεπει να πατας μια σκανδαλη για να ζεστενεται κ δεν ειναι καθολου βολικο εχω ακριβώς το ιδιο... εχει και λαμπάκι ... :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 8, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings εχω ακριβώς το ιδιο... εχει και λαμπάκι ... :T: :T: ΝΑΙΑΙΑΙΑ....!Ηταν...του πατερα μου....!λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιανουάριος 8, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης ΝΑΙΑΙΑΙΑ....!Ηταν...του πατερα μου....!λολ και εμενα του πατέρα μου ειναι .. Εχω και ενα απο τα ψεύτικα με 3 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Βαθιές οι ρίζες του modding στο σώι...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Ιανουάριος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 προσεχε τα watt μην πας για μαλλι και βρεις κουρεμενος(πας να κολλησεις κατι και λογο πολλων watt καψεις την πλακετα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Ιανουάριος 8, 2005 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Πολύ καλή μάρκα θεωρήτε η JBC. Εγώ έχω ενα JBC των 30W και δύο μήτες, μια μικρη και μια μέτρια και κάνω την δουλεία μου. Το κολλητίρι το έιχε ο πατέρας μου και μετά εγώ αρα είναι κάτι χρόνια που το έχουμε και έιναι αψογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 8, 2005 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Πώς πάνε έτσι τα κολλητήρια από γενιά σε γενιά!@JohnnyBoy: Δεν ενωείς ελπίζω αυτό που είχες κατεβάσει το καλοκαίρι στη Κρήτη, έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 8, 2005 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης ΝΑΙΑΙΑΙΑ....!Ηταν...του πατερα μου....!λολ α, έχω κι εγώ τέτοια. το ένα παραείναι χοντρό, είναι με 2 σύρματα και όχι με μύτη, και το άλλο είναι μικρότερο. προφανώς της προηγούμενης γενιάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Ιανουάριος 8, 2005 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Πάρε ANTEX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 8, 2005 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2005 Οποτε εως ποσα watt πρεπει να ειναι ενα κολλητηρι για γινονται τα mods και τι μυτη πρπει να εχει, να υποθεσω πολυ λεπτη...?Θαναση antex απο που και ποσο περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 9, 2005 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από fotme Οποτε εως ποσα watt πρεπει να ειναι ενα κολλητηρι για γινονται τα mods και τι μυτη πρπει να εχει, να υποθεσω πολυ λεπτη...?Θαναση antex απο που και ποσο περιπου? Antex και Weller που ειναι τα προτεινομενα υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ. Απλα το κολλητηρι καλο θα ειναι να ειναι 18Watt, για μικροδουλειες και να μπορει να αλλαζει μυτες.Υπολογιζε περι τα 40+ μαζι με τις ανταλλακτικες μυτες. Αν θελεις και καποιο αλλο για χοντροδουλειες παρε ακομα ενα της πλακας με 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSJ5 Ιανουάριος 9, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης πως?τι?Εχω ηδη 2 λεμε...αλλα θελω ενα καλο...για mod πανω σε μητρικες,PSU κτλ... LOL! Τί mod θα κάνεις σε μητρικές, PSU κτλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.