Jump to content



KOTSOS.NET τι έγινε?


lambra1

Recommended Posts

Μαλλον εκλεισε το μαγαζι. Με ολη αυτη τη βαβουρα που εγινε στις ειδησεις/εφημεριδες φαινεται το πηραν χαμπαρι τιποτα αρχες προστασιας προσωπικων δεδομενων. (Οι περισσοτερες φωτο που εδειχναν στην τηλεοραση και ελεγαν ντροπη/αισχος κτλ ηταν απο το kotso)

Link to comment
Share on other sites

Ναι, ναι, ναι...Να ξέρεις όμως οτι ο tasosmos ήταν ο καταδότης.Μου το εμπιστεύτηκε χθες, και εγώ σα γνήσιος καταδότης, τον προδίδω σε εσένα,που πιστεύω οτι έχουμε τα ίδια πιστεύω...(λογομπαίγνιο...)

Link to comment
Share on other sites

Ναι, τουλαχιστον σε Star/Alter ειδα κατι ρεπορταζ με τις γνωστες φωτο που υπηρχαν στο kotso να δειχνονται ξανα και ξανα και κατι σχολια του στυλ: που εχει φτασει η κοινωνια μας/ η τεχνολογια χρησιμοποιειται για παραβιαση προσωπικων δεδομενων κτλ

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνά απόλυτα. Μεγάλη παραπληροφόρηση. Το μόνο μεμπτό ίσως στοιχείο είναι ότι δεν γνωρίζουμε με απόλυτη σιγουριά αν όλες οι φωτογραφίες που υπήρχαν στο site ήταν από ενήλικα άτομα και επίσης ότι πολλές από αυτές τις φωτογραφίες δημοσιεύονταν χωρίς τη συγκατάθεσή των ατόμων που απεικόνιζαν..

Link to comment
Share on other sites

Ο Κοτσος "ενοχλουσε" γιατι αυτο που εκανε το εκανε απο χομπι κυριως και ζητουσε πολυ λιγα, ισαι-ισα για να συντηρει το site. Ενω κατι αλλα "παλικαρια", γνωστα προσωπα στον ελληνικο λαο, που εχουν και site, ζητανε την "αμοιβη"....οποτε go figure...Τα λεφτα ειναι παλι στην μεση...τι πρωτοτυπο !!!

Link to comment
Share on other sites

Την ******* ο κότσος , αν του απαγγλθεί κατηγορία για παιδικη πορνογραφία , καληνύχτα.

Δεν με πολυνοιάζει μια φορα ειχα μπει στο σιτε γιατι το ειχα δει στο δελαβ ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.