Jump to content



Κάθε πρόταση δεκτή σε νέοπα με nforce2.ASUS A7N8X-E DELUXE


schumifer1442169067

Recommended Posts

Tο eshop μου αντικατέστησε επί τόπου (!!!) την A7V880 με την A7N8X-E DELUXE και βρέθηκα στα γεράματα να πρέπει να μάθω νέα μητρική με νέο τσίπσετ. Μεταξύ των εξεταστικών δεν παίζει καθόλου χρόνος οπότε οποιαδήποτε εμπειρία σας σχετικά με οτιδήποτε νομίζετε θα είναι καλοδεχούμενη.

BIOSes , drivers, mods και ό,τι άλλο τρέχει με τη μητρική αυτή. Πάνω της θα κάτσει ένας ξεκλείδωτος 2400+ , 2Χ256 τουίνμος, και κάποια άλλα λιγότερο σημαντικά.

Επίσης δε μου δώσανε παρά μόνο τη μητρική οότε αν κάποιος από Αθήνα έχει πρόχειρα cd και manual ας το πει να βρεθούμε κάποια στιγμή αν δεν καταφέρω να τα κατεβάσω.

Θενξ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Tα εργαλεία του διαβόλου δεν έχουν θέση στο ταπεινό μου μηχάνημα με την απίστευτη pstn ταχύτητα σύνδεσης. Δε θα το ζητούσα γιατί μου αρέσει να αναζητώ μόνος μου κάτι τέτοια νέα πράγματα αλλά έχω ήδη μείνει αρκετά πίσω στο διάβασμα.

Ό,τι έχει ο καθένας ευχαρίστηση θα είναι καλοδεχούμενο. (αν μάλιστα υπάρχει κάνας εύκολος τρόπος για vcore>1.75 ....!!!!)

Link to comment
Share on other sites

Ως τώρα όπου έχω διαβάσει 1.75 λένε. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό στο πολύμετρο, ελπίζω να έκαναν κάποιο λάθος και να κάνει Overvolting σαν την προηγούμενη με το ΚΤ880 που έδινε 2,15 (χαρές και πανηγύρια)

Link to comment
Share on other sites

Είμαι στο φορητό όπου λίνουξ δεν υπάρχει. Εξάλλου για λιγα λεπτά θα μπαίνω μόνο αυτές τις μέρες. Αν κάνει τόσο overvolting καλά θα τα πάμε. Πάω να συνεχίσω. Ευχαριστώ ως τώρα , αν έχετε οι παλαιοί χρήστες της μητρικής τίποτα συμβουλές για ταχύτερη και πληρέστερη εκμετάλλευση της μητρικής ελπίζω να τα διαβάσω αύριο.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ειδικος επι της συγκεκριμενης μητρικης ειναι ο outlaw.Εχω την ιδια και αν μπορω θα βοηθησω και εγω.Σχετικα με αυτα που ρωτας μερικες πληροφοριες θα βρεις εδω οπως και προβληματα που αντιμετωπισε ενας αλλος κατοχος την μητρικης.

Γενικα πολυ σταθερη μητρικη,καμια σχεση με την MSI που ειχα,υπερπληρης.Αν ειναι να κανεις o/c περα του νορμαλ θα χρειαστεις μονταρισματα=>outlaw που εισαι???? :082:

Link to comment
Share on other sites

μνημες: απο το ψαξιμο που εχω ριξει για το nforce2 εχουμε και λεμε. διαιρειτης 1:1 και μονο αν θελεις να μην εχεις προβληματα. οι twinmos δεν νομιζω οτι εχουν την καλυτερη συμβατοτητα και αν σου κανουν κοτσανες κατεβασε τες στα 333 (δεν γραφεις ταχυτητα). Ξερω παντως οτι οι kingston δεν παιζουν καθολου.

απο κει και υστερα σαν asus δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα στο oc.

Link to comment
Share on other sites

Μιας και δε σε βλέπω να έρχεσε αύριο εν συντομία :

Βάλε το trats1013cpcon modded bios για αρχή να πάρεις την επιλογή 2.9v στις μνήμες

Αγνόησε τα vdd strings....το windbond απλά δεν υπακούει

Ψύξε τα 4 vcore mosfets

Βγάλε την ρόζ μπούρδα κάτω απο το NB hs και βάλε τζατζίκι..και ένα φανάκι δεν βλάπτει

Vcore σε Barton μέχρι 1.85v για desktop και 1.82v για mobile...φαντάζομαι 1.85v σ εσένα

Απο εκεί και πέρα τα vdimm/vcore/vdd mods είναι της πλάκας (pin->trimer->grd). Για vdimm μέτρα μέσα απο dimm slot, για vcore το MBM είναι πιστό, το vdd απο μια αντιστασούλα (τα βρίσκεις όλα στο google πανεύκολα). Στην δικιά μου το vdimm είναι ovp free και βάραγες όσο ήθελες με πιστό vtt tracking.

Να ξέρεις οτι το default του vdd είναι ~1.62v και με το που πατήσεις τα 2MΩ θα σε πάει ~1.75v. Το vdd θα ακούσει απο 1.8v και πάνω και θέλει λίγο burn για να ακούσει τα 2v. Αν τραβάνε οι μνήμες σου, μέχρι 240 2-2-2-11 πάει. Να βάλεις και το NF2tweaker να χαλαρώσεις λιγάκι μερικά timings (δεν θυμάμαι ακριβώς ποια..1-2 είναι) που τα έχει σφίξει η Asus και θα σου δώσουν κανα 2 mhz επάνω. Πόσταρε τα default να σου πω.

Τα 220 για πρωινό με defult vdd 225+ (εμένα 228) θ αρχίσει να ζητάει. Έχε υπ όψην σου οτι και το vcore και το vdimm τα τραβάει απο την 5άρα οπότε φρόντισε άμα ρίξεις ρεύματα το PSU να έχει βαρβάτη 5άρα.....το Tagan πάντως (όταν ήταν στα καλά του) το λύγισε (βαρβατίλα 5άρα myass).

Αυτά τα ολίγα...μεγιές και το soundstorm ;)

Link to comment
Share on other sites

γεγονος ειναι οτι πηγαινε για πλακα 222 το vcore

αλλα αν θυμαμαι καλα εδινε 1,85 ρευμα στον επεξ

Κατα τα αλλα,πολυ καλη μητρικη,βραχος,και επαιζε ανετα και με kingstone value

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ σε πρώτη φάση ρε παίδες. Άουτλο μάλλον άργησα να ξυπνήσω!!! Κάπου μέσα στη βδομάδα θα ξεκινήσω το μοντάρισμα. Πρέπει να πάρω και το chieftec του Tάσου για να έχω τροφοδοσία. Και πάλι πολλά ευχαριστώ. Outlaw θα επικοινωνήσω

Link to comment
Share on other sites

Οντως μαχ fsb Που ειχα σε αυτη τη μητρικη ηταν 220-222...

Και με παραπανω ταση στο chipset με Mod αντε 230-235 να ειχα παει οχι πολλα πολλα...

Παλι καλα εχεις ξεκλειδωτο :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.