Jump to content



Κι όμως.... έζησε!!!!...


Maximvs

Recommended Posts

Μετα απο αυτο το βραχυκυκλωμα του floppy την ωρα που ανοιξα το pc και αφου ντουμανιασε το δωματιο απο το καπνο και εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου...εβαλα το μηχανημα παλι να κανει boot και ειδα οτι δεν ειχε παθει τιποτα αλλο ζημια εκτος απο το καμμενο καλοδιο και το floppy που μας αφησε χρονους.

Και επειδη το πρωτο που σας ερθει στο μυαλο ειναι ''...ποιο τροφοδοτικο αντεξε ολο αυτο το ολοκαυτωμα??''...θα σας απαντησω.

ANTEC 550W True Control.....με αποδειξεις πλεον..μετα απο αυτα το χαος!!!

post-750-1442174285,9257_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Soulriver σε μια αναλογη περιπτωση με πτωση τασης της ΔΕΗ εχασα ολοκληρο μηχανημα..κανενα εξαρτημα δεν ειχε εγγυηση...Με SCSI CD-R τοτε μιλαμε κ.τ.λ...αστα...δραμα!!

Link to comment
Share on other sites

Το εχω παθει και εγω αλλα εκανα κατι κολπα με ledakia στο μηχανημα και καπου βραχυκυκλωσε και ελιωσε ολο το καλωδιο. Ντουμανι ο τοπος απο τον καπνο , αλλα το μηχανημα επεζησε.

Link to comment
Share on other sites

Εγω μια φορα πηγα να βγαλω το καλωδιο απο την πριζα για να δοκιμασω μια μνημη ενος φιλου μου η οποια νομιζε ειχε προβλημα.Μολις εβγαλα το φις της πριζας ( κλειστο ενοειται το μηχανιμα ) καηκε η μητρικη........ και μια φορα οταν αλλαξα καρτα γραφικων και ξαναστησα το μηχανημα , με το που βαζω το καλωδιο στο τροφοδοτικο καηκε DVD / Zip drive / PSU :D

Link to comment
Share on other sites

Tελικα βλεπω οτι πολλοι την εχουμε πατησει με το καλωδιο του floppy.Κ γω το εχω παθει κ καηκε κ σε μενα μονο το καλωδιο.Βγαιναν καπνοι απο τις χαραμαδες του κουτιου, χαμος!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

εμενα παλι καπνιζε ο σκληρος....ουτε καλωδια ουτε τιποτα..μονο ο σκληρος εβγαζε ενα ροζ καπνο...βεβεαια τςςρα δεν τον αναγνςριζει καν....υπαρχει καμια λυση να τον συνεφερουμε?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.