Jump to content



World of Warcraft


stamatas

Recommended Posts

Ποιο ακριβώς είναι το παραπάνω ''content'' που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι? γτ αν συγκρίνουμε το wow του τώρα με το wow του τότε θα βάλουμε τα γέλια, απο που να ξεκινήσω? απο τα ανύπαρκτα talent? το απίστευτο rush που γίνεται στο lvling και καθιστά άχρηστο όλο αυτό το content που έχει φτιαχτεί? Τα Panta? Με βάση του πως είναι το παιχνίδι τώρα φίλε και μετά ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ένα HD makeover + οτι άλλο προσθέσουν στο παιχνίδι για να μας πουν οτι το άλλαξαν.

Πλάκα κάνεις.

Content γενικά. Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει μερικοί (x2!) αλλά με το 5.4 τελείωσε το ΜοP.

Ένα ολόκληρο expansion που σαν ποσότητα content είχε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πιο πριν (είτε μας αρέσει είτε όχι).

Μέσα σε 1 χρόνο ε.

1 Raid Tier / 4 μήνες με υλικό ύψους Ulduar σε περισσότερα difficulties + zones + tech + solo content και ότι θες. Εδώ τους παρακαλούσαν να τα καθυστερούν λίγο γιατί δεν προλάβαιναν τα πιο αργα guilds να καθαρίσουν όλο το content*

Στα προηγούμενα expansions σε 1 χρόνο παίρναμε: είτε α) 1 raid tier (TBC) είτε β) 2 raid tiers μέσα στο χρόνο και μετά αναμονή άλλον 1 χρόνο χωρίς τίποτα για το νέο expansion (Cata). Tώρα ακόμα και το νέο expansion είναι μήνες μακριά.

Ποιο ακριβώς είναι το παραπάνω ''content'' που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι? γτ αν συγκρίνουμε το wow του τώρα με το wow του τότε θα βάλουμε τα γέλια

Nοσταλγία λέγεται. Θυμόμαστε μόνο τα καλά και όχι τα άσχημα. Ούτε εμένα με τρελαίνει το MoP αλλά αφότου κάθομαι και θυμάμαι τι γινόταν ανα κάθε εποχή, μπορώ να πω πως το παιχνίδι βρίσκεται στη καλύτερη του στους τομείς που αναφέρεις.

το απίστευτο rush που γίνεται στο lvling και καθιστά άχρηστο όλο αυτό το content που έχει φτιαχτεί?

Κανεις λάθος, κανένα rush. Για την ακρίβεια το MoP είχε επίτηδες πιο αργό leveling, κάτι για το οποίο όλοι γκρινιάξανε και έφαγε 30% xp nerf, post-release.

απο τα ανύπαρκτα talent?

Κι εμένα μου άρεσε να έχω περισσότερα levelling rewards (γιατί αυτό ήταν το παλιό talent system παρε ένα κουτάκι να κάνεις κλικ επειδή πήρες level) αλλά αντικειμενικά το τωρινό είναι καλύτερο. Κάθε tier έχεις 1 προσωπική επιλογή που παίζει μεγάλο ρόλο στο class σου ενώ αν δεις τα class guides είναι πιο συχνό να σου λένε τα + και τα - του κάθε talent και να λένε πάρε όποιο σε βολεύει. Σε σχέση με τα παλιά του βάλε 3 πόντους να πάρεις λίγο crit είναι απείρως καλύτερα.

Με βάση του πως είναι το παιχνίδι τώρα φίλε και μετά ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ ένα HD makeover + οτι άλλο προσθέσουν στο παιχνίδι για να μας πουν οτι το άλλαξαν.

Τι θα κέρδιζες; Ξαφνικά θα σου άρεσαν τα talents επειδή είναι HD; Το content; Αφού δεν σου αρέσει. Ή επειδή αυτό θες εσύ πάει να πει πως είναι και αυτό που θέλουν όλοι; Το παιχνίδι έχει πάνω από 7 εκατομμύρια άτομα, δεν χρειάζεται να αλλάξει. Για την ακρίβεια αν αλλάξει μπορεί να χάσει τους περισσότερους από αυτούς. Το ίδιο και στα γραφικά. Αυτοί με τους i7 και τις 680/7970 είναι συντριπτική μειονότητα.

Γενικά πόσοι από εδώ παίζετε ακόμα με raids και όλα; Γιατί σε 25-man με τα high-res textures που έχουν τα νέα armors + τα νέα, καλύτερα particles στο Ultra το παιχνίδι τα έχει τα FPS drops του. Με ένα full makeover θα το γυρίσουμε στα low settings. :p

Έγινε επεξεργασία από Andeus
Link to comment
Share on other sites

Μια και φτάνω λίγο καθυστερημένα στην τελευταία συζήτηση, δε θα σταθώ πολύ σε αυτό, αλλά γιατί ρε παιδιά τόσο μένος από μερικούς? 'Οποιος θέλει παίζει, όποιος δεν θέλει προσπερνάει.

Συμφωνώ ότι η Blizzard έχει εισπράξει μυθικά ποσά από το WoW, αλλά δεν το έχει αφήσει και στη μοίρα του... Επίσης, ότι ξεκίνησε να κάνει σε άλλα IP το πέτυχε - άσχετα εάν δεν συμφωνώ με τους στόχους που έθεσε (πχ στο Diablo 3). Και μην ξεχνάμε ότι έχει βάλει καιρό μπροστά το νέο της παιχνίδι - με λεφτά του WoW δουλεύουν όλοι αυτοί. Πόσοι developers μπορούν να έχουν 3 χρόνια ανάπτυξη χωρίς να τρέχουν να κυκλοφορήσουν κάτι στην αγόρα?

Full disclaimer: Έχω χρόνια να παίξω WoW και δε βλέπω να αλλάζει σύντομα.

Παρεμπιπτόντως, ανησυχώ ότι το item squish θα δυσκολέψει τα solo low level raids :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Καλα δε ειναι και θεοι το υπεροχο 3D με 3D vision που ειχαν στο Wotlk με το πραγματικα WoW popout effect καλυτερο 3D σε popout ακομα και απο τα Batman το χαλασαν με το που βγηκε το 64bit patch στο preCata και μετα κανανε τον αλεκο αλληλοκατηγοροντας η nvidia και η blizzard η μια την αλλη.Τωρα δε το χω δοκιμασει γιατι ξενερωσα αλλα καποιος γνωστος μου ειπε οτι λειτουργει.

Με τόσα λεφτά που έχουν βγάλει και τον launcher να κάνει κωλο-τούμπες αν θες το φτιάχνουν :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Δεν παιζει κανεις πλεον? Εχω να μπω απο το 2011 και ελεγα τωρα τα χριστουγεννα να εμπαινα για 17 μερες δωρεαν... (10 με ενα scroll of resurection και αλλες 7 με pandaria trial) και βλεπουμε...διαβασα οτι αμα μπεις με scroll παιρνεις και εναν free 80αρη οποτε θα πιασουν και τοπο οι 17 μερες...

Αν παιζει κανεις, ψηνεται να μου στειλει scroll?

Link to comment
Share on other sites

Δεν παιζει κανεις πλεον? Εχω να μπω απο το 2011 και ελεγα τωρα τα χριστουγεννα να εμπαινα για 17 μερες δωρεαν... (10 με ενα scroll of resurection και αλλες 7 με pandaria trial) και βλεπουμε...διαβασα οτι αμα μπεις με scroll παιρνεις και εναν free 80αρη οποτε θα πιασουν και τοπο οι 17 μερες...

Αν παιζει κανεις, ψηνεται να μου στειλει scroll?

Μπορώ να σου στείλω εγώ :-)

Στείλε μου τα στοιχεία σου με π.μ.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

ξαναξεκινησα σημερα υστερα απο ενα χρονο

κλασσικα πηγα timeless isle εβγαλα ενα decent gear και μπαινω χαμηλα raids τωρα.

το θεμα μου ειναι ο server. παιζω στον mazrigos και καποιες εποχες ειμασταν γεματοι,τωρα ειναι dead ιδιως στον alliance.ειναι κανεις απο κει να μπουμε εστω?

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
ποσα λεφτα ειναι καθε μηνα ρε παιδια??

Από μαγαζιά με cd Keys μπορείς να βρεις και χαμηλότερα από τα 13.

Αρχίζουν κάπου στα 22, με τα19.90 για την 2μηνη κάρτα να είναι το καλύτερο που έχω πετύχει.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

διαβασα τις πρωτες 10 σελιδες του thread, και γεμισα συγκινηση...

το pandaria το δοκιμασα σε 7 day trial, αλλα δε σε αφηνει να πας τον χαρακτηρα πανω απο

81... ξενερα, δηλαδη με τοσο rest που ειχε ο χαρακτηρας μου (1 μηνα μετα το release του cataclysm, μετα επρεπε να παω στα 28 μου στρατο...) επαιξα δηλαδη 1 μερα και δεν ανεβαινε.. τωρα που στο σκρουτζ το βρισκω για 15 ευρω, λεω να το χτηπησω να ειναι up2date για οταν βγει το WoD.

εχω περασει εκτοτε τοσα mmo για να να ξεκολλησω απο wow, αλλα ολα.. ΜΑ ΟΛΑ ειναι σα να παιζω με αυτοκινητακια στο σαλονι, ενω εχω φεραρι στο γκαραζ...

voμιζω οτι η κατασταση των εθισμενων με αυτο γο game, καλυπτεται απο το ονομα ενος guild που ειχα δει σε καποιον σερβερ "Blizzard stole our Lives"

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.