Jump to content



World of Warcraft


stamatas

Recommended Posts

Αυτά τα σενάρια ένας με έναν σπάνια συμβαίνουν. Το σύνηθες είναι να εμπλέκονται ομάδες, και εκεί μετράει η ΤΥΧΗ και η ψυχραιμία.

ΠΧ: rogue μεγάλου lvl κάνει τα κόλπα του στον μάγο που ήμασταν μαζί. Κάνω καλά τον μάγο και παίρνει δρόμο με την ζωή του σε κλωστή!!

Πάμε να φάμε έναν στα μέτρα μας, τσιμπάνε κάτι τέρατα και μας τρώνε όλοι μαζί!!

Αν έχω 2-5 αντικείμενα πακέτο, πως γίνεται να δώσω μόνο το ένα σε κάποιον;

Link to comment
Share on other sites

Το μόνο που δεν κατάλαβα είναι πως θα μπαίνεις με τους φίλους σου ή άτομα που έχεις διαλέξει τελοσπάντων. Θα κάνουμε group και θα μπαίνουμε ως group ή θα μπαίνουμε ένας ένας και θα βρισκόμαστε μέσα? Αν είναι έτσι πως θα ξέρουμε οτι δεν θα σκάσει κανενας άσχετος?

Link to comment
Share on other sites

καλα μας πεισανε οι φωτος. πρωτον δεν βλεπω σε ποιον server εγινε. και δευτερον δεν μας ειπαν και τη ωρα εγινε. 42 lvl raid στο orgimmar Οκ μας πεισανε. και εμεις θα κανονισουμε κανα σαβατο κατα της 6 με 7 η ωρα το πρωι να ερθουμε να ειμαστε εμεις και τα npc να χαρουμε. αντε ρε ελατε να κανετε κανα σοβαρο raid σε κανα σοβαρο server και οχι ξημερωματε εσεις και ο κουκος και μετα να βαζουμε φωτος.

ασε που σκοτονανε και τρελα high lvl 33 27 κτλ ωρε αφηστε τα σαπια

Link to comment
Share on other sites

μόλις βγήκε το καινούργιο "μπάλωμα" . Είναι κοντά 50mb. Αν έχετε ρούτερ ανοίξτε τις πόρτες 3724 ή 6112 αλλιώς για να το κατεβάσετε θα ξημερωθείτε με τα χαμηλά downloads . Αναβαθμίστε και τους οδηγούς της κάρτας δικτύου , αν έχετε και είναι πολύ παλιοί .

Link to comment
Share on other sites

To raid έγινε 10 ώρα ελλάδος χτες στον Maelstorm και τα screen που είναι εδω είναι απλά από ένα άτομο σε σύνολο 2 full raid.. νταξει για την σοβαρότητα του server απλά θα πω ότι είναι καινούργιος αλλά 60αριδες υπάρχουν αρκετοί.. πολλοί από τους οποίους συμμετείχανσ το raid

Link to comment
Share on other sites

κιομως κανεις λαθος για την ωρα φιλε το εικονιδιο δειχνη φεγγαρακι. αρα ειναι βραδυ. ασε που ειναι σκοτεινα. ελεος δεν ειμαστε μικρα παιδια. το φεσι το ιδιο. φανταζομε κ τι αναλογια θα εχει ο server 4 ali vs 1 horde. ωρε ελεος. ειδαμε που ηρθαν και στον server μας στο orgri πωε φυγανε. απλα ελεος

Link to comment
Share on other sites

λοιπον ακουστε ενα κουλο προβλημα που εχω στο wow.

το πισι ειναι σταθερο..και απο πλευρας cpu και ram και vga....

ειμαι στο thousand needles κοντα στο outpost των hordes. εε κρεμαει συνεχεια! κανω logout login... τπτ...παλι κολλαει! κατεβαζω συχνοτητες def...κολλαει. καθομαι ακινητος κολλαει περπαταω κολλαει.....

και παντα δειχνει να χτυπαει ενα αρχειο textures.mpq (δε θυμαμαι ακριβως την καταληξη). Μπαινω με τον 2ο χαρακτηρα μου που βρισκεται orgri...ολα οκ!!!!!

προφανως καποιο texture απο το παραπανω αρχειο χτυπαει...

...τι να κανω? λολ

ουτε να κουνηθω δε μπορω....

το μονο που σκεφτηκα ειναι το teleport στο inn μπας και ξεκολλησει...

καμια ιδεα?

(περα απο το να ξαναπερασω τα cd που ειναι η ευκολη λυση)

αυτο εγινε χ8εσ το βραδυ, λετε το 1.5 να το διορ8ωσει (αν και αμφιβαλλω)

ΥΓ¨στο wow παιζουν δυτες 'η αστροναυτες? σοβαρα μιλαω, εχω printscreen απο ατομο με κρανος αστροναυτη 'η δυτη....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.