Zarras Οκτώβριος 24, 2005 #1921 Οκτώβριος 24, 2005 To perform an emote type e.g. /silly Agree Amaze Angry Apologize Applaud Applause Beckon Beg Belch Bite Bleed Blink Blood Blow Blush Boggle Bonk Bored Bounce Bow BRB Burp Bye Cackle Calm Cat Catty Cheer Chew Chicken Chuckle Clap Cold Comfort Commend Confused Congrats Congratulate Cough Cower Crack Cringe Cry Cuddle Curious Curt Curtsey Dance Disappointed Doh Doom Drink Drool Duck Eat Eye Farewell Fart Fear Feast Fidget Flap Flex Food Frown Gasp Gaze Giggle Glad Glare Gloat Goodbye Greet Greetings Grin Groan Grovel Guffaw Hail Happy Hello Hi Hug Hungry Impatient Insult Introduce JK Kiss Kneel Knuckles Lavish Lay Laydown Lick Lie Liedown Listen Mad Massage Moan Mock Moon Mourn No Nod Nosepick Panic Peer Peon Pest Pick Plead Point Poke Ponder Pounce Praise Pray Purr Puzzled Question Raise Rdy Ready Rear Roar Rude Salute Scratch Sexy Shake Shimmy Shindig Shiv Shiver Shoo Shrug Shy Sigh Sit Slap Sleep Smell Smirk Snarl Snicker Sniff Snub Sob Soothe Sorry Spit Spoon Stare Stink Strong Strut Surprised Surrender Talk TalkEx TalkQ Tap Taunt Tease Thank Thanks Thirsty Threat Tickle Threaten Tired TY Veto Victory Volunteer Wave Weep Welcome Whine Whistle Wicked Wickedly Work Wrath Yawn Yay -- ENJOY --TO THOSE WHO STILL BELIEVE IN WOW....oρισμενες φορες ευχαριστω το θεο thrall που εφυγα απο την ελληνικη ρεμπελο-μιζερη κλαν
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 24, 2005 #1922 Οκτώβριος 24, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 13:32] To perform an emote type e.g. /silly oρισμενες φορες ευχαριστω το θεο thrall που εφυγα απο την ελληνικη ρεμπελο-μιζερη κλαν Την guild μεγάλε την κάνουν ο αρχηγός και τα στελέχη που την απαρτίζουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το 99% είναι μαζί σου στην καινούρια.Εκτός αν ενοας ότι γλίτωσες από μένα και τους άλλους δύο που μείναμε στην παλιά!!
Zarras Οκτώβριος 24, 2005 #1923 Οκτώβριος 24, 2005 εσενα και το pgm συγγεκριμενα θα σας ηθελα στην καινουργια με 1000...
Samael Οκτώβριος 25, 2005 #1924 Οκτώβριος 25, 2005 http://media.putfile.com/PurePwnage-WoWisafeeling Δε ξερω αν εχει ξαναποσταριστει αλλα ελιωσα! "World of worcraft is a felling....who needs a social life?" :rofl:
Chris2004 Οκτώβριος 25, 2005 #1925 Οκτώβριος 25, 2005 Ρε παιδιά να ρωτήσω, με το τελευταίο Patch είχατε τίποτε ψιλοcorruption στα Fonts όταν έχετε Anti-Aliasing? Η κάρτα μου είναι η 6600GT
Zarras Οκτώβριος 25, 2005 #1926 Οκτώβριος 25, 2005 αν το εχεις πανω απο x4 μπορει να στο κανει αυτο.στο κανει μονο οταν εχεις το aa ενεργοποιημενο?
Chris2004 Οκτώβριος 25, 2005 #1927 Οκτώβριος 25, 2005 μου το κάνει και στο x2 και στο x4. Όταν το έχω απενεργοποιημένο είκαι ο.κ...αλλά δε λέει
Nickman Οκτώβριος 25, 2005 #1928 Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [20-10-2005 16:40] 2 πραματα μονο... 1. Ο Bistekka (leader) απλα ειναι επαγγελματιας το παιδι... Leader με @@ και οχι @@ Leader (ουτε φιλιες και ιnvite μονο στα κολληταρια ουτε τπτ... ψυχρος επαγγελματιας λεμε 2. Τελικα για το οτι ειμαστε αχρηστοι σαν ελληνες σε οτι αφορα τις clan/guilds σε ολα τα παιχνιδια, δεν ισχυει στο 100%...αποδειξη: Τα ιδια ελληνοπουλα που πριν αδυνατουσαν να μαζευτουν για να κανουν εστω ενα ubrs... τωρα μαζευονται με απιστευτη πειθαρχια για ZG MC k.a. τα συμπερασματα δικα σας... πραγματικα αισ8ανομαι πολυ τυχερος που τρυπωσα σε αυτο το guild... Χωρίς να ξέρω τα παιδία και χωρίς να είμαι στον ίδιο server η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι οτι έχει κρυώσει ο καιρός και βάλανε τα κεφάλια μέσα
Zarras Οκτώβριος 25, 2005 #1929 Οκτώβριος 25, 2005 εγω πιστευω πως απλα ειναι η νοοτροπια του ελληνα...
Trooper Οκτώβριος 25, 2005 #1930 Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από LL_NEO εγώ ήδη τα παράτησα. Το παιχνίδι είχε καταντήσει (όταν δεν είχε το lag του πούστη) να χρειάζεται κάθε λίγο και λιγάκι συντήρηση. Βγήκε το τάδε update, βάλε αυτό το mod βγάλει εκείνο και κάνε edit στο παράλο. Αει στο διάβολο με τους αστοιχείωτους. Αλλά τι να περιμένεις απο κάτι ρετάλια που έχουν να βγάλουν νέο starcraft απο το 1998. Αντε να μην αρχίσω τους καρκίνους... Οταν ενα παιχνίδι εξελίσεται τόσο πολύ λογικό ειναι να υπάρχουν αυτές οι αλλαγές. Οταν εμείς ξεκινήσαμε, δεν υπήρχαν τοσα mod, και δεν ειχαμε τοσα προβλήματα. Αλλα καλομάθαμε τωρα και θελουμε και το damage meter, και το auctioneer, και τις καινούριες μπάρες κλπ. Εμενα μου αρέσουν τα mod και τα ψάχνω οποτε δε με πολυ αγχώνουν οι αλλαγές. Η λύση ειναι μία, μαθαίνεις να παίζεις με το απλό interface του wow χωρίς πολλα πολλά mod, και τα προβλήματα εξαφανίζονται. Οσο για το lag, δε νομίζω οτι ειναι τοσο τραγικό, συμφωνω οτι υπήρχαν περίοδοι που ηταν πολύ εντονο και κουραστικό, αλλα τοσους μήνες που παίζουμε δεν καθομαι να ασχολούμε με το lag.Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Χθες, στις 14:12] Την guild μεγάλε την κάνουν ο αρχηγός και τα στελέχη που την απαρτίζουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το 99% είναι μαζί σου στην καινούρια.Εκτός αν ενοας ότι γλίτωσες από μένα και τους άλλους δύο που μείναμε στην παλιά!! Γιαγκο οποτε θέλεις μπορείς να έρθεις στο νεο guild που πήγαμε ολοι ή τελος πάντων οι περισσότεροι. Εαν σε ενοχλεί η γλώσσα, μπορούμε ανετα να τα λέμε και στα Ελληνικά, και οι Ιταλοί αυτό κάνουν, τα λενε στα Αγγλικά και μετα στα Ιταλικά για τους δικούς τους. Οσο για το οτι εχετε αρχίσει και βαριέστε, λογικό ειναι οταν κανεις το ιδιο και το ιδιο καθε μερα και δεν προσπαθείς να κανεις κατι άλλο να βαρεθείς. Ισως κι εγω μετα απο καιρό που θα κάνουμε Molten Core να βαρεθώ, αλλα προς το παρόν περνάμε πολύ καλά, εχει αγωνία και ομαδική προσπάθεια. Καθε μερα BG και AB, απορω πως αντέχετε... Οσοι εχετε ενα χαρακτήρα, φτιάξτε κι άλλον, σε αλλο σερβερ ισως, να δειτε και την άλλη πλευρά, να δείτε κι άλλα πράγματα. Το παιχνίδι δεν ειναι μονο ενας χαρακτήρας, τον πήγαμε 60, παμε σε 5-10 instances, AB ολη μέρα και μετα παπαλα...Τουλάχιστον αυτή ειναι η γνώμη μου..
Borg Οκτώβριος 25, 2005 #1931 Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 12:16] http://media.putfile.com/PurePwnage-WoWisafeeling Δε ξερω αν εχει ξαναποσταριστει αλλα ελιωσα! "World of worcraft is a felling....who needs a social life?" :rofl: xaxaxaxaxaxa :rofl: :rofl: nice lyrics :clap:
nikos Οκτώβριος 26, 2005 #1932 Οκτώβριος 26, 2005 ρε παιδιά , για ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω λίνκ , και πέστε μας τι άκρη βγάζετε εσείς ¨:http://www.tgdaily.com/2005/10/24/world_of_warcraft_warden_is_it_spyware/index.htmlspyware στο WoW?
Samael Οκτώβριος 26, 2005 #1933 Οκτώβριος 26, 2005 Μιλαει για καποιο add-on μαλλον με ονομα The Warden,κ αυτο κανει "collects information about all running processes in Windows, and reports back about those processes to the server of the game's publisher, Blizzard."Ακομα κ αν το κανει δεν ειναι επικινδυνο,απλα βλεπει αν τρεχεις καποιο bot ή παρανομο add-on
Zarras Οκτώβριος 26, 2005 #1934 Οκτώβριος 26, 2005 παιδια εχω 2 ερωτησεις...1. αν καποιος πχ παρει rank "general" και παει και αγορασει items του general, αλλα την επομενη εβδομαδα πεσει σε κατι μικροτερο του general, θα μπορει ακομα να τα φοραει? τι γινεται σε αυτη την περιπτωση..?2. εχω καπου 3000+ lifetime killlings... ειμαι 1st sergeant, γιατι ακομα δεν εμφανιζομαι στις λιστες τις blizd? (ενω αλλοι με μολις 1000 killings εμφανιζονται κανονικα)?
Trooper Οκτώβριος 26, 2005 #1935 Οκτώβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras παιδια εχω 2 ερωτησεις...1. αν καποιος πχ παρει rank "general" και παει και αγορασει items του general, αλλα την επομενη εβδομαδα πεσει σε κατι μικροτερο του general, θα μπορει ακομα να τα φοραει? τι γινεται σε αυτη την περιπτωση..?2. εχω καπου 3000+ lifetime killlings... ειμαι 1st sergeant, γιατι ακομα δεν εμφανιζομαι στις λιστες τις blizd? (ενω αλλοι με μολις 1000 killings εμφανιζονται κανονικα)? 1. Ναι μπορεις να τα φοράς κανονικά.2. Δεν εχει σημασία τα killings, αλλα το standing σου στο server. Στο site της Blizz, φαινονται οι 1000 πρώτοι μόνο.
Zarras Οκτώβριος 26, 2005 #1936 Οκτώβριος 26, 2005 standing μου λεει 540 στο Honor tab..και βλεπω και στο σιτε και απλα δεν υπαρχω!και αλλοι με μονο 1κ kills ειναι μεσα εστω και στις τελευταιες θεσεις
spc Οκτώβριος 26, 2005 #1937 Οκτώβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras standing μου λεει 540 στο Honor tab.. και βλεπω και στο σιτε και απλα δεν υπαρχω! και αλλοι με μονο 1κ kills ειναι μεσα εστω και στις τελευταιες θεσεις χμμμμμμ περίεργο αυτό.... ....τι πληκτρολόγιο έχεις;
Zarras Οκτώβριος 26, 2005 #1938 Οκτώβριος 26, 2005 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 26, 2005 #1939 Οκτώβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras [Σήμερα, στις 17:04] standing μου λεει 540 στο Honor tab..και βλεπω και στο σιτε και απλα δεν υπαρχω!και αλλοι με μονο 1κ kills ειναι μεσα εστω και στις τελευταιες θεσεις Αργούν να το ενημερώσουν, υπομονή!!
Samael Οκτώβριος 26, 2005 #1940 Οκτώβριος 26, 2005 Για αλλη μια φορα δεν μπορω να πατσαρω....Με το που κλεινει το wow κ υποτιθετε πρεπει να τρεξει το downloader, δε γινετε τπτ...
Recommended Posts