pasjohn Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24, 2015 Προσφορά στο e-shop με 10 € λιγότερο από skroutz. Edit: έβαλα παραπάνω 1 ευρώ . Το σωστό είναι 94.90 €. Ας το διορθώσει κάποιος υπεύθυνος Το Link το έβαλε ο Lakiss ας το βάλω και εδώ http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-75e250b-eu-850-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306098?gclid=CKyVqYeJ3MgCFUgTwwod_fMCgQ
Lakisss Οκτώβριος 24, 2015 #3 Οκτώβριος 24, 2015 http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-75e250b-eu-850-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306098?gclid=CKyVqYeJ3MgCFUgTwwod_fMCgQ
das Οκτώβριος 26, 2015 #4 Οκτώβριος 26, 2015 Παπαλα παλι .Το ότι ξαναμπήκε το eshop στο σκρουτζ ειναι ελπιδοφόρο .Να πω ότι ψωνισα κατι πρόσφατα από εκεί ( εις γνώση μου τι θα γίνει σε περίπτωση ,βλάβης ,rma κτλ ) ,τους παραπονέθηκα για τη συμπεριφορά υπαλλήλου ( με εκραξε γιατι δεν ήμουν παρόν τις ώρες που θα ήθελε να είμαι ,Lel ) και ασχολήθηκε έστω κάποιος .Better than nothing.
pasjohn Οκτώβριος 26, 2015 Author #5 Οκτώβριος 26, 2015 Παπαλα παλι . Το ότι ξαναμπήκε το eshop στο σκρουτζ ειναι ελπιδοφόρο . Να πω ότι ψωνισα κατι πρόσφατα από εκεί ( εις γνώση μου τι θα γίνει σε περίπτωση ,βλάβης ,rma κτλ ) ,τους παραπονέθηκα για τη συμπεριφορά υπαλλήλου ( με εκραξε γιατι δεν ήμουν παρόν τις ώρες που θα ήθελε να είμαι ,Lel ) και ασχολήθηκε έστω κάποιος . Better than nothing. Μου φαίνεται ότι ξαναβγήκε ξανά
anikologr Οκτώβριος 26, 2015 #7 Οκτώβριος 26, 2015 Παράγγειλα τον δίσκο αλλά με αυτά που διαβάζω για το κίτρινο μαγαζί έχω μπει σε σκέψεις. Σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση έχω να κάνω με το Eshop ή την Samsung? Για η το μεγαλύτερο δέλεαρ είναι τα 5 χρόνια εγγύησης. Αν λόγο eshop δεν διασφαλίζονται τότε να ακυρώσω..
SpirosKGR Οκτώβριος 26, 2015 #8 Οκτώβριος 26, 2015 Χίλιες φορές με τη samsung . Γενικά σε οτιδήποτε αμα έχεις πρόβλημα μιλάς με την εταιρεία. Δεν μπλέκεις με τα καταστήματα γιατί δε ξεμπλέκεις άλλο
anikologr Οκτώβριος 27, 2015 #9 Οκτώβριος 27, 2015 Χίλιες φορές με τη samsung . Γενικά σε οτιδήποτε αμα έχεις πρόβλημα μιλάς με την εταιρεία. Δεν μπλέκεις με τα καταστήματα γιατί δε ξεμπλέκεις άλλοΣωστά τα λες αλλά η Samsung θα δεχθεί να μιλήσω απευθείας μαζί της η θα με στέλνει στο eshop?
rastaman Οκτώβριος 28, 2015 #10 Οκτώβριος 28, 2015 Αν και δεν μου περισσεύει το κατοστάρικο αυτήν την εποχή το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. . .Από την άλλη υποψιάζομαι πως στις γιορτές θα βγουν και άλλες προσφορές. . .
das Οκτώβριος 28, 2015 #11 Οκτώβριος 28, 2015 Αν και δεν μου περισσεύει το κατοστάρικο αυτήν την εποχή το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. . .Από την άλλη υποψιάζομαι πως στις γιορτές θα βγουν και άλλες προσφορές. . .Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα μπαίνοντας σε πειρασμό με την προσφορά ,αλλα μετά από εσωτερικό διάλογο 30 δευτερολέπτων ,κατέληξα ,πως αφού στην ουσία δεν "καίγομαι " για αλλαγή ssd , θα περιμένω λίγο .Έτσι κι αλλιώς οι τιμές πέφτουν σχετικά γρήγορα .Θα περιμένω να γίνουν οι 500αρηδες το sweet spot ,να μη κοιτάζω για ssd παλι του χρόνου που θα έχει κάποιος προσφορά κάποιο καλό 500αρη...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.