Jump to content




Wizard!

Recommended Posts

Mα και οι  admins παικτες δεν ειναι ? ειναι αναγκη ο απλος παικτης να ξερει το procon και τι κανει στον server ? οχι.

Ο παικτης θα πληρωσει απο 50 μεχρι 130 ευρω θα μπει να παιξει και θα αντιμετωπισει ενα περιβαλλον με ολα τα παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

Δεν εννοούσα ότι δεν είναι παίκτες, απλά μια συγκεκριμένη μειοψηφική ομάδα ανάμεσα στο σύνολο των παικτών, που όλως τυχαίως χρησιμοποιεί το procon που δε θα υπάρχει πια. Δε θα τους έλεγα και αντιπροσωπευτικό δείγμα. 

 

Εν πάση περιπτώσει, δεν έχει τόσο σημασία αν διαμαρτύρονται κάποιοι, όσο το τι άλλες δυνατότητες θα δίνονται από το UI control που θα συνοδεύει τους server. Και οι τιμές βεβαίως, βεβαίως.

Link to comment
Share on other sites

Τι σχεση μπορει να εχει το procon και αυτη η "μειοψηφική ομάδα" οπως λες με αυτο που ερχεται. Το procon ειναι δωρεαν προγραμμα

οποτε δεν υπαρχει θεμα οτι χανει λεφτα απο την υποθεση. Αυτοι που θα χασουν ειναι καθαρα οι παικτες και η ποιοτητα του παιχνιδιου.

 

Θα δουμε το UI control και ποσο αποτελεσματικα (αργο) ημιτελες και με καμια σχεση με τις δυνατοτητες του procon θα ειναι...

θα δουμε και την πλειοψηφικη ομαδα τι θα λεει οταν βγει το παιχνιδι και θα δουμε και τις υπηρεσιες απο εναν και μοναδικο provider.

Για τις τιμες κατα την αποψη μου οτι πληρωνεις πρεπει να παιρνεις.

 

Με προλαβε ο @Lazy Dog την ωρα που εγραφα αυτο το κειμενο. Πες μας ρε φιλε μιας και εισαι στην πλειοψηφικη ομαδα :p

γιατι δεν βλεπεις να το αγοραζεις ειναι θεμα οικονομικο να τσονταρουμε κατι δεν σου αρεσε κατι γιατι βλεπω κοσμο ξαφνικα

να εχει αγαπησει την ΕΑ και οτι γινεται ειναι προς την σωστη κατευθυνση...

Link to comment
Share on other sites

Το δρόμο τον κακό τον έχει ξεκινήσει το franchise από το BF:Bad Company 2 από το 2010 δηλαδή. Το BF2 είχε dedicated server που μπορούσες να τον κάνεις host ακόμα και σε δικό σου κουτί. Με πολλές περισσότερες δυνατότητες από αυτές που έδινε το RCon της Frostbite.

 

Δεν είπα για σωστή κατεύθυνση, αλλά πάρτε το χαμπάρι αυτοί που γκρινιάζουν είναι η μειοψηφία. Και θα γίνουν ακομα μεγαλύτερη μειοψηφία στο BF1, γιατί οι πωλήσεις στο PC θα μειωθούν.

 

Αντιθέτως, η πλειοψηφία δηλαδή οι κάτοχοι consoles, είναι ευχαριστημένοι γιατί το νέο σύστημα θα τους δίνει πολλές περισσότερες δυνατότητες από αυτό που είχαν για το BF4.

Έγινε επεξεργασία από dfk_7677
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγω μιλαω για τους παικτες που παιζουν αποκλειστηκα και μονο σε υπολογιστη.

Οταν αναφερεσαι στην πλειοψηφια δηλαδη εσυ βαζεις μεσα και τους παικτες που παιζουν σε consoles. οκ

 

Φυσικα και στις consoles το BF1 θα ειναι παιχνιδαρα εκει ομως οι παικτες δεν εχουν να αντιμετωπισουν cheaters

ετσι δεν ειναι ? Και αν καποιος εχει εμπειρια απο τετοιου ειδου παιχνιδιου παρακαλω ας δωσει τα φωτα του στο

τι συμβαινει εκει με το balance και το ping limiter γιατι απο consoles ξερω μονο αυτη του αυτοκινητου μου.

Link to comment
Share on other sites

Τους βάζω διότι είναι και αυτοί πελάτες της EA, καθώς και gamers. Το να μην υπολογίζουμε τους παίκτες στις κονσόλες στο BF franchise είναι σαν να λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.

 

Και ξαναλέω, η σημερινή ανακοίνωση τους χαροποιεί γιατί είναι σημαντική βελτίωση από αυτό που είχαν μέχρι τώρα. Να φανταστείτε ότι δε μπορούσαν ούτε να διαλέξουν πόσα slots είχε ο server, νοίκιαζαν μόνο με 70 υποχρεωτικά.

 

Γνωρίζω επίσης ότι είχαν προβλήματα με παίκτες από άλλες περιοχές, γι' αυτό θα τολμήσω να κάνω πρόβλεψη ότι θα υπάρχει επιλογή να μην δέχεται στο server παίκτες από άλλη region στο BF1. Οπότε αυτό θα αντικαταστήσει το ping checker.

 

Κατά τα άλλα όπως τα λες, στις κονσόλες το cheating είναι αρκετά πιο δύσκολο, αλλά υπάρχει και βέβαια εκεί δε μπορεί να σε πιάσει κανείς. Επίσης έχουν δικαιώματα kick/ban αν αυτό σε ενδιαφέρει, άρα θα υπάρχουν και στο bf1.

Link to comment
Share on other sites

Εσυ μπορει να τους βαζεις και αυτοι μπορει να ειναι Gamers και πελατες της EA αλλα εδω ειμαστε και μιλαμε στο

Gaming/PC Gaming/Battlefield 1 του forum. Και ολα αυτο προκαλει και μια μικρη συγχυση κατα την αποψη μου.

 

H ενοτητα για τους φιλους που παιζουν σε consoles και μιλουν για αυτες ειναι εδω. Console & Handheld Gaming

Σου προτεινω να ανοιξεις νεο θεμα εκει αν θες γιατι εδω μιλαμε για παιχνιδια σε υπολογιστες.

Link to comment
Share on other sites

Ας με διορθώσει κάποιος από τους moderators, αλλά δε νομίζω ότι είναι καθόλου off topic η αναφορές μου στις αλλαγές που γίνονται για τις κονσόλες στο BF1. Και αυτό γιατί αφορούν το λόγο για τον οποίο έχουμε τις αλλαγές και στο PC.

Έγινε επεξεργασία από acct
Οι προσωπικές αναφορές περιττεύουν
Link to comment
Share on other sites

Εδω μιλαμε για την PC κοινοτητα Βattlefield 1. Δεν υπαρχει καμια κατασταση αρκει να γινεται και διευκρινιση σε ορισμενα πραγματα για να μην υπαρχουν

παρεξηγησεις επανω στο θεμα. Επρεπε να γινει το post 885 για να καταλαβω οτι εκει που διαφωνουμε τελικα ειναι οτι συζηταμε για διαφορετικα πραγματα. 

 

Και θα σε παρακαλουσα να μην πηγαινει η συζητηση σε προσωπικο επιπεδο. Ευχαριστω.

 

Έγινε επεξεργασία από Proteas
Link to comment
Share on other sites

Μια εύκολη διαπίστωση έκανα διαβάζοντας τα λεγόμενά σου @Proteas, ότι είσαι το λιγότερο δυσαρεστημένος με τις αλλαγές που έγιναν στη διαχείριση των server. Εαν αυτό ήταν τόσο προσωπικό, θα αναφέρομαι από εδώ και πέρα στην ομάδα των server admin στην οποία ανήκεις. Νομίζω ότι συζητάμε ακριβώς το ίδιο θέμα, τους rentable servers.

 

Ουδέποτε με ενδιέφερε στην ουσία τι γίνεται στις κονσόλες, ούτε είχα ποτέ, ούτε και θα πάρω. Θέλω όμως να έχω μια σφαιρική άποψη για το ποιοι είναι οι λόγοι που γίνονται οι αλλαγές στην πλατφόρμα για την οποία συζητάμε εδώ, το PC.

 

Από ότι διαβάζω λοιπόν στο επίσημο forum, οι server admins δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τις αλλαγές. Ένας μάλιστα ρώτησε αν θα μπορεί πλέον να banάρει τον πολύ καλό ελικοπτερά με 2K ώρες που μπαίνει στον server του και σπέρνει πανικό. Αυτό ειλικρινώς μου θύμισε αυτό:

Δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι δυνατότητες kick και ban και πρέπει να υπάρχουν. Ελπίζω όμως να υποβάλλονται πλέον σε μεγαλύτερο έλεγχο όσων αφορά το αν παραβιάζουν τα Terms of Service και τα Rules of Conduct. Δυστυχώς αρκετοί από τους server admins νομίζουν ότι ο server είναι το 'μαγαζάκι' τους και ότι μπορούν να φέρονται όπως θέλουν σε όποιον θέλουν. Κατά τη γνώμη μου ήταν και ένας από τους λόγους η EA διαφοροποίησε την τακτική της, για να μην έχει τόσα παράπονα και να είναι περισσότερα διαχειρίσημα, από την πλειοψηφία των παικτών του PC που δεν είναι server admin.

 

Όπως έγραψα και παραπάνω θεωρώ ότι ο λόγος που ήταν άδειοι οι Official Server ήταν γεμάτοι cheater ή unadmined, είναι κατά βάση μύθος, καθώς αν δεν γινόταν seeding στους admined server θα ήταν περισσότερο τυχαίο ποιοι server θα ήταν γεμάτοι.

 

Όλα αυτά θα τα διαπιστώσουμε στις πρώτες 10 μέρες του BF1, καθώς η δυνατότητα ενοικίασης server δεν αναμένεται πριν την 1η Νοεμβρίου.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, dfk_7677 said:

Όλα αυτά θα τα διαπιστώσουμε στις πρώτες 10 μέρες του BF1, καθώς η δυνατότητα ενοικίασης server δεν αναμένεται πριν την 1η Νοεμβρίου.

Προσπερνώντας όλα τα υπόλοιπα, ας μείνουμε σε αυτό παρακαλώ. Οι περισσότεροι από εμάς που διαβάζουμε το θέμα μπορούμε να κάνουμε 1-2 εικασίες για την αντίκτυπο που θα έχει η νέα πολιτική για τους private servers, αλλά δεν έχουμε επενδύσει οικονομικά ή συναισθηματικά στο παιχνίδι τόσο που να δικαιολογεί όλη αυτή την παραφιλολογία.

 

Λίγη υπομονή και θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Και όσοι ενδιαφέρονται αρκετά, θα πράξουν ανάλογα. Εφόσον οι δύο πιο επίμονοι διαπιστώσατε εν τέλει ότι ουσιαστικά συμφωνείτε, διερευνήστε τις λίγες διαφωνίες σας σε πμ παρακαλώ. Το θέμα των private servers για την ώρα το καλύψαμε.

Link to comment
Share on other sites

πριν 2 ώρες, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Ένας μάλιστα ρώτησε αν θα μπορεί πλέον να banάρει τον πολύ καλό ελικοπτερά με 2K ώρες που μπαίνει στον server του και σπέρνει πανικό.

 Eτσι δημιουργούσαν "ποιοτικό περιβάλλον" για τους παίχτες αποκλείοντας αυτούς που επένδυσαν ωρες ώστε να γίνουν καλύτεροι και στην ουσία τιμωρώντας τους κατι που έρχεται σε αντίθεση με το ΤΟS οπως προανέφερε @dfk_7677. Στοιχηματίζω οτι ελάχιστοι μπήκαν ποτε στον κοπο να διαβάσουν τις υποχρεώσεις ενός admin και γιατι να το κάνουν άλλωστε αφου η ίδια η ΕΑ δεν έκανε ποτέ τίποτα για τα report που δεχόταν. Παραθέτω την υπόθεση του 1stVirus γνωστού παίχτη της 8v8 κοινότητας, η απάντηση του αντιπροσώπου της ΕΑ  τύπου "βρείτε τα μεταξύ σας"είναι σχεδόν αστεία. Direct report και κλείσιμο server για να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν είναι σερίφηδες στην άγρια δύση.

#Ηοrse_rider_hype λέμε και κλαίμε :hehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστουμε @acct για την επισημανση οντως αρχιζουμε και βγαζουμε ενα νοημα σε ολη αυτην την συζητηση. Και γω ειμαι τις ιδιας

αποψης να περιμενουμε πλεον να βγει το παιχνιδι γιατι απο δω και περα μονο εικασιες οπως σωστα ανεφερες μπορουμε να κανουμε.

 

@dfk_7677 Aν μονο ενας admin ρωτησε αν θα μπορει να banάρει τον καλο ελικοπτερα τοτε η κοινοτητα των admin ειναι σε καλο δρομο :p

Η δικη γνωμη πανω στο θεμα εισερχεται σε ποιο συνωμοσιολογικα σεναρια και οχι για μερικους κακους admins η παραπονα παικτων αλλα

ας το αφησουμε αυτο ειναι μεγαλη ιστορια που θα πρεπει να την αναλυσουμε οταν βγει το παιχνιδι και μετα.

 

Για τους Official servers εδω κανεις ενα λαθος, μπορει να ειναι αδειοι λογω cheaters αλλα κατα βαση ολοι οσοι εμπαιναν να παιξουν απο το

"Play Now" συστημα το λεγομενο "Queue" η ΕΑ εστελνε αυτους τους παικτες μονο σε official servers. Καταλαβαινεις οτι κατι τετοιο και αδικο

ειναι για καποιους που πληρωνουν και τους αναγκαζει  να κανουν πλεον seeding ωστε να παρει μπρος ο server τους.

 

@alyx78 Οι ελαχιστοι που δεν εχουν διαβασει το TOS ναι μεν ειναι μερικοι κακοι admins αλλα οι πλεον ανενημερωτοι σε αυτο ειναι οι πλειοψηφια των παικτων.

Το TOS λεει ξεκαθαρα και αφηνει παραθυρο για πολλες ερμηνιες αυτο " The player being banned must be in violation of the TOS (which may include violation of

the particular server's rules, provided these rules are in accordance with the TOS). Μπηκα λοιπον να διαβασω την περιπτωση του 1stVirus αλλα αλλος μιλαει για

αλλον και περα οτι διαβαζουμε την μια πλευρα το link που υπαρχει για να δουμε τι εγινε επι του θεματος δυστυχως ειναι νεκρο...

Link to comment
Share on other sites

Anyway enough said σχετικα με admining και σερβερς. Ας περιμένουμε να δούμε πως θα ειναι το game απο άποψη gameplay αν και θα εκφράσω τις  προσωπικες μου αμφιβολίες μου για τα τόσο απλουστευμένα game mechanics που υιοθέτησε η DICE για το bf1.

 

See you on the battlefield peace out.

.giphy.gif

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα...

Αγοράζω το παιχνίδι.

Νοικιάζω έναν δικό ΜΟΥ server.

Με ποιό σκεπτικό η ΕΑ μπορεί να μου επιβάλει πως θα παίξω ΕΓΩ;

Θέλω να μην έχω ελικόπτερα; Δικαίωμά μου.

Δε θέλω Claymores & C4 ή grenade spam; Δικαίωμά μου.

Θέλω να πετάω έξω κάποιον που δε μου αρέσει; Δικαίωμά μου.

Θέλω να βάζω κανόνες στο παιχνίδι; Δικαίωμά μου.

Αν δεν είναι δικαίωμά μου, τότε γιατί να πληρώνω;

Πληρώνω για να μπω με την παρέα μου να παίξω, όπως θέλουμε κι όπως μας ευχαριστεί.

Αν εμείς είμαστε casual παίκτες και δε θέλουμε "PROs" γιατί μπαίνουν και μας κάνουν σάκους του μποξ, δικαίωμά μας να μην τους βάζουμε στο server.

Διαφορετικά, ας πληρώνει η ΕΑ τους servers από την τσέπη της κι ας καθορίζει τους κανόνες.

Να πληρώνω όμως και να μου λέει πως και τι, όχι. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ενταξει προφανως ο σεβερ ειναι δικος σου, αλλα αυτο που παιζεται μεσα στο σερβερ ειναι κατι δικο της. Το να θετει καποια στανταρ λοιπον για το δικο της προιον δεν ειναι παραλογο. Και τα κινητα δικα μας ειναι αφου τα πληρωνουμε για να τα αγορασουμε ,αλλα τα χρησιμοποιουμε με τα λογισμικα που "επιβαλλουν" οι εταιριες. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.