Jump to content



Watch_Dogs 2


virus777

Recommended Posts

watchdogs2

 

Ανακοινώθηκε στην Ε3 το sequel του Watch_Dogs, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις  15/11 από την Ubisoft, για pc/ps4/xbox1. Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στο San Fransisco.

Ακολουθούν μερικές εικόνες:

A hacked billboard in Watch Dogs 2.

Hacking in Watch Dogs 2.

San Francisco's Golden Gate Bridge in Watch Dogs 2.

The Watch Dogs 2 version of San Francisco's famous Lombard Street.

 

To Trailer:

 

Marcus introduction (ο νέος πρωταγωνιστής):

 

Watch_Dogs 2 world premiere:

 

Kαι ένα gameplay trailer:

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Χα! Το high-res texture pack μοιράζει πόνο:

 

1080.png

 

1440.png

 

vram.png

 

Και όλα αυτά με τους τελευταίους drivers. 4K δεν έχει νόημα να βάλω πιστεύω, τα από πάνω τσούζουν αρκετά από μόνα τους :D

https://www.techpowerup.com/reviews/Performance_Analysis/Watch_Dogs_2/4.html

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

μόλις το αγόρασα από τη στεαμ. και μου έκανε εντύπωση πόσο βαρύ είναι . έψαχνα μια ώρα για το θέμα -στην αναζήτηση δεν το βγάζει -. ήθελα να ρωτήσω εαν σέρνεται και σε εσάς . αλλά και με τα γραφήματα μου λύθηκε η απορία .η 1080 56 φραμες στο ούλτρα στην ανάλυση μου . καθόλου κίνηση πάντως . 

αυτό το παιχνίδι και κάτι άλλα ήταν ο λόγος που στην αναβάθμιση δεν επέλεξα τον εξαπύρηνο 8700κ αλλά πήγα στον threadripper . έβλεπα σε βίντεο στο youtube κάτι 90 /100 χρήση στον έξαπύρηνο και έλεγα ότι μάλλον σε δύο χρόνια θα θες αναβάθμιση . επίσης δεν υπολόγισα ότι μπορεί να έφταιγε το  recording software του χρήστη. σε άλλους με ι9 είχα δει μέχρι και 45/100 χρήση. δηλαδή σχεδόν όλοι οι πυρήνες χωρίς το hyperthreadding. 

το έβαλα σε εμένα και το πολύ πήγε 24 /100 χρήση ο 1920x και τα φράμες παίζανε από 60 μέχρι και 34 με την 390χ . το έχω στον σκληρό και φορτώνει γρήγορα. μια χαρά. εαν πήγαινε ο threadrippper 45/100 με το hyperthreadding αλλά χωρίς να μετράει τους έξτρα πυρήνες θα ανησυχούσα .

γιατί τόσα λίγα πόστ ? δεν είναι τόσο καλό παιχνίδι ?  

Link to comment
Share on other sites

100/100 χρήση με το hyper threading ενεργοποιημένο λίγο δύσκολο να γίνει . δεν υποστηρίζουν όλα τα παιχνίδια το hyper threading. 

εαν έχεις 100/100 χρήση στο ν επεξεργαστή πιθανώς και να κολλάει . πράγμα που σημαίνει ότι πλησίασε καιρός για αναβάθμιση .

με τον παλιο μου επεξεργαστή τον 3550 ι5 είχα χρήση το πολύ 75/100 σε όλα τα παιχνίδια. μόλις εγκατέστησα το bf1 χτύπησε 100/100 και ξεκίνησαν τα frame dropes . από 60 πήγαιναν 40. πράγμα που σημαίνει ότι ήθελα αναβάθμιση . μόνο για το βφ1 και για τα επόμενα που θα ήταν τόσο βαριά . τώρα στον 1920χ στην sinai desert που είναι ελαφρια πίστα χτυπάει 19/100 με το hyper threading on . νομίζω όμως ότι το bf1 χρησιμοποιεί το hyper threading άρα είμαστε καλά .

με τον 3550 ι5 και στην 2560 ανάλυση πέρασα 6 χρόνια πριν κάνω αναβάθμιση. τώρα στον 1920χ ελπίζω να αντέξει περισότερα.  

Link to comment
Share on other sites

Θες διαβασμα.

Το ποσοστο χρησης του επεξεργαστη δεν εχει να κανει με το αν θα κολλαει το παιχνιδι η οχι. Το παιχνιδι σου κολαγε γιατι ειναι cpu bound και ο 3550κ ηταν αργος. Παιζει ρολο και ποσα thread χρισιμοποιει το καθε παιχνιδι και αν αυτα τα τερματιζει η οχι.

Αν βαλεις κατι με 100% χρηση cpu σημαινει οτι θες αναβαθμιση? Οχι βεβαια, η ταχυτητα και τι βγαζει ειναι αυτο που παιζει ρολο. Και εμενα εχει 90-95% χρηση αλλα ειναι στα 110 fps θελω αναβαθμιση?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.