panosdimp Φεβρουάριος 7, 2017 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Γεράματα φίλε μου γεράματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 7, 2017 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2017 Γεράματα φίλε μου γεράματα.Άστα αυτά . Όταν πιάνεις τιμόνι αφηνιαζεις. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 8, 2017 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2017 Συμπληρώστε την φόρμα μάγκεsh ! Οι δικοί μου που βρίσκονται να αποφασίσουμε %!@#% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 9, 2017 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 Μήπως θέλετε να postarw εδώ τις επιλογές του κάθε team? (μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 9, 2017 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 Νομίζω είναι καλύτερα να μην αποκαλυφθούν μέχρι κάποια στιγμή και μάλιστα να κλειδώσουν.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Φεβρουάριος 9, 2017 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Νομίζω είναι καλύτερα να μην αποκαλυφθούν μέχρι κάποια στιγμή και μάλιστα να κλειδώσουν. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοείς να μην αποκαλυφθούν; αφού ο Στέλιος λέει πως μπορούμε να τα δούμε και από μόνοι μας... Εγώ θα ήθελα να αποκαλυφθούν πάντως... Θα προτιμούσα να ξέρω πως θα συναγωνίζομαι π.χ. τον @fatalara που έχουμε και highlights από το προηγούμενο WAMTA, παρά να καταλήξω να τρέχω μόνος μου, επειδή θα βρεθώ ανάμεσα σε aliens και θα είμαι τελευταίος στην κατηγορία μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 9, 2017 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 Ναι, αν κρατήσετε το link στο τέλος της φόρμας, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα. Θα τα ποστάρω και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 9, 2017 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 Μόνοι μας πως?Θα ήταν στρατηγική η επιλογή .Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 9, 2017 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος Anthemius έγραψε: Τι εννοείς να μην αποκαλυφθούν; αφού ο Στέλιος λέει πως μπορούμε να τα δούμε και από μόνοι μας... Εγώ θα ήθελα να αποκαλυφθούν πάντως... Θα προτιμούσα να ξέρω πως θα συναγωνίζομαι π.χ. τον @fatalara που έχουμε και highlights από το προηγούμενο WAMTA, παρά να καταλήξω να τρέχω μόνος μου, επειδή θα βρεθώ ανάμεσα σε aliens και θα είμαι τελευταίος στην κατηγορία μου. Παιξε μπαλα στη μεσαια κατηγορια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Φεβρουάριος 9, 2017 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Μόνοι μας πως? Θα ήταν στρατηγική η επιλογή . Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, οκ, καταλαβαίνω αυτό που λες, απλά έχω διαφορετική άποψη. Λέω ότι προσωπικά θα προτιμούσα να ξέρω ότι τρέχω με οδηγούς που μπορώ να συναγωνιστώ, γιατί θα το ευχαριστηθώ περισσότερο, λόγω του ανταγωνισμού. Αν βάλεις ένα alien να τρέχει στην ίδια κατηγορία με κανονικούς ανθρώπους, τότε το alien θα βαρεθεί, γιατί θα είναι συνέχεια μπροστά με μεγάλη διαφορά, οπότε δε θα το ευχαριστηθεί. Το ίδιο ισχύει αν βάλεις έναν αργό οδηγό σε γκρουπ με aliens. O αργός θα βρίσκεται μονίμως τελευταίος και μετά από 1-2 αγώνες μπορεί και να ψάχνει για δικαιολογίες για να μη συμμετάσχει στους επόμενους αγώνες... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 10, 2017 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 Team 1 Akis Fatalara Tasosmich Ομάδα: TDK Porsche 919 2016 Thodoris Corvette C7R GTE Dimitris Pappas Porsche Cayman GT4 akosmas Ομάδα: TBD Porsche 919 2016 Lylankor Ferrari 458 GT2 Poloman Porsche Cayman GT4 Khr1s Ομάδα: Intel Racing Porsche 919 2016 Sosna Ferrari 458 GT2 Arkoudadis Porsche Cayman GT4 Angelnick Team 5 Stelios Wargasm Anthemius Ομάδα: Golden Oldies Porsche 919 2016 Faust Ferrari 458 GT2 Rapidfast Porsche Cayman GT4 Geof1 Team 7 Liakjim Aristeidis bill123 Smells Like Team Spirit Corvette C7R GTE Oxide Porsche 919 2016 Johnny GTR Porsche Cayman GT4 SotirisM Team 9 Uhu Manos Papangleou Mr. Rous 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Φεβρουάριος 10, 2017 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 16 minutes ago, Stelios F. said: Ομάδα: Intel Racing Τι όνομα είναι αυτό ρε μακάκες @sosna και @angeln1ck ?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 10, 2017 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος Georgiadis Giorgos έγραψε: Τι όνομα είναι αυτό ρε μακάκες @sosna και @angeln1ck ?????? Που να δεις το δικο μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Φεβρουάριος 11, 2017 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 Α, το δικό μας είναι To Be Decided λέτε να το αφήσουμε όντως έτσι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Φεβρουάριος 11, 2017 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 Ελληνική Αγωνιστική Υπηρεσία - Hellenic Racing Agency. @fatalara με Corvette, @tasosmich με Cayman GT4 και εγώ με 919. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 11, 2017 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 (edited) Και ναι, ο διοργανωτής κατάφερε να καταχωρίσει την ίδια ομάδα 3 φορές Χάρηκα και εγώ πως δηλώσατε όλοι Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 11, 2017 από Stelios F. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 11, 2017 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος Stelios F. έγραψε: Και ναι, ο διοργανωτής κατάφερε να καταχωρίσει την ίδια ομάδα 3 φορές Χάρηκα και εγώ πως δηλώσατε όλοι Εγω την εκανα τη μακακια... ενθουσιαστηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikolas Sar Drs Φεβρουάριος 11, 2017 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 Καλησπερα παιδια. Μηπως προλαβαινω να μπω ακομα στο πρωταθλημα?? Αν οχι δεν πειραζει εχει ο θεος.... Ευχαριστω...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 11, 2017 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 (edited) Νομίζω έχουμε 2 άτομα stand-by με εσένα γίνονται 3 = 1 team @sosna 42 minutes ago, Nikolas Sar Drs said: Καλησπερα παιδια. Μηπως προλαβαινω να μπω ακομα στο πρωταθλημα?? Αν οχι δεν πειραζει εχει ο θεος.... Ευχαριστω...!! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 11, 2017 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 11, 2017 Author #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2017 (edited) @uhu & @liakjim , μόνο εσείς δεν δώσατε team name και αμάξια. Σας περιμένουμε κύριοι... Edit: Έχουμε δημιουργήσει τόσο traffic στο thelab που σέρνεται το σύμπαν. Να ζητήσουμε ποσοστά από τις διαφημίσεις... @karmen1983 Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 11, 2017 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts