Jump to content




psyber

Recommended Posts

Έχω περάσει από διάφορες λύσεις για την d5, είτε με ξεχωριστά τοπ και ρεζερβουάρ είτε με ενοποιημένα σε ένα. Αν και παραδέχομαι ότι ένα μεγάλο κυλινδρικό ρεζερβουάρ με ένα κρυμμένο τοπάκι δίνουν το καλύτερο οπτικά αποτέλεσμα, ωστόσο ένα κομμάτι μέσα μου κοιτάει τη λειτουργικότητα και θέλει τα πραγματα πιο απλά. Αυτό που θα ήθελα είναι ένα μικρό ρεζερβουαράκι στον οποίο επάνω να μπαίνει η d5, ωστε να συνδυάζω οικονομία χώρου με πολύ καλή απόδοση. 

Ουσιαστικά ψάχνω κάτι σαν και αυτό: http://www.xs-pc.com/reservoirs/d5-tank-reservoir-v3 σε διαστάσεις αλλά δεν θα ήθελα να είναι όλο πλεξι μιας και παλιότερο revision του προιόντος αυτού που είχε περάσει από τα χέρια μου ήταν γεμάτο ρωγμές. Άλλη ωραία λύση είναι και αυτό: https://www.alphacool.com/shop/reservoirs/pump-top-reservoirs/20214/alphacool-eisdecke-ddc/d5-ausgleichsbehaelter-einzeln-fuer-alphacool-eisdecke, που σε συνδυασμό με το αντίστοιχο τοπ φτιάχνουν μία compact λυση, μια χαρά για το μικρό κουτί μου. Ωστόσο εδω περα το τρώει ένα σχετικό θάψιμο για την απόδοση του τοπ. Θα μου πείτε πόσο κακό είναι ένα τοπ αλλά με το δεδομένο ότι δουλεύω τη d5 στις ελάχιστες στροφές μπορεί να έχω θέμα. Anyway, υπάρχουν άλλες αντίστοιχες προτάσεις στην αγορά;

 

Να ενημερώσω ότι δεν ψάχνω κάτι σαν το ek x-res 100 revo, αφενός γιατί το έχω ήδη , αφετέρου γιατί θα ήθελα κάτι ακόμα πιο compact. Και εννοείται ότι με ενδιαφέρουν μόνο λύσεις που αφορούν αντλία d5.

 

Πάμε! Κουβέντα να γίνεται!...

Link to comment
Share on other sites

μονος δεν θα πει τιποτα.....................................

τελικα λιακο μου ειμαστε μονοι μας

εσυ εδω εγω σε λιγο σε διπλανο θεμα που θα ανοιξω για τον 6700κ

.................................

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.