Jump to content



Recommended Posts

 

Αργησα λιγο, αλλα νομιζω ειναι μονο για σημερα και για λιγες ωρες ακομη.

http://www.eshopspecials.gr/

 

http://www.e-shop.gr/pliktrologio-genesis-nkg-0708-rx75-mechanical-gaming-p-PER.572964

Τσιμπησα ενα, οταν το παραλαβω θα πω εντυπωσεις! 

 

Συνηθως η τιμη του ειναι πανω απο 50. Στο σκρουτζ δε το βρηκα! 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Δε ξερω ρε συ. Υπαρχει το motospeed ck108 αν δε κανω λαθος απο εξωτερικο με λαμπακια και κοκοκοψαρα (με outemu διακοπτες και εκεινο), που ειναι στα 42-50, αλλα απο Ελλαδα δε ξερω αν εχει κατι παρεμφερες σε αυτα τα λεφτα. Τωρα επειδη ειχα νατεκ ενα απλο πληκτρολογιο των 20€ για πολυ καιρο , ηταν αρκετα αξιοπιστο, και ενα προβλημα που παρουσιασε, μου το κανανε αμεσως rma! Το εχω ακομη εκεινο και ειναι απροβληματιστο. 

Βασει καποιων ριβιου στα πολωνικα που ειδα φαινεται οτι αξιζει τα 40€ (σιγουρα οχι τα 70€ που λεει το e-shop οτι κοστιζει).

 

Μεχρι να παραλαβω και να εχω μια πρωτη αποψη θα εχει τελειωσει η προσφορα παντως. Το βγαζει και σε τρελοκυριακες στα 49.90 πολλες φορες, αλλα τωρα που το ειδα στα 39.90 δεν αντισταθηκα :p 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
Link to comment
Share on other sites

Σε μια πρωτη επαφη με το keyboard, βλεπω οτι ειναι καπως σκληρουτσικα τα πληκτρα. Οι μαυροι διακοπτες δεν εχουν σε καμμια περιπτωση το φιντμπακ των καφε (που εχω στο cm), ουτε ειναι το ιδιο ευκολοι να τους συνηθισεις, ειδικα κατα την πληκτρολογηση. Εχει ποδαρακια οπως ολα. Το ανασηκωνουν σε ικανοποιητικο υψος. Δεν εχει wrist rest.

 

Το πληκτρολογιο απο θεμα ποιοτητας κατασκευης, ειναι σιγουρα ανω του μετριου. Εχει μια ωραια υφη , σαν "ψευτοδερματινη" θα ελεγα , ειναι εξ'ολοκληρου απο πλαστικο (οχι ομως ψευτικο), τα πληκτρα φαινονται γερα και δε φαινεται οτι θα "σκορπισει" μετα απο λιγο καιρο χρησης.  

 

Το καλωδιο του ειναι επενδυμενο (braided), και μη αφαιρουμενο. Εχει ενα velcro για να το πιανεις αν δε θες να το'χεις στο φουλ μηκος του (1.8μ ). Θετικο για μενα αυτο.

Στα θετικα του ειναι και το γεγονος οτι συγκριτικα ακομη και με τους καφε, ειναι τελειως αθορυβο! 

 

Αρκετα βαρυ (πρεπει να πλησιαζει τα 900 ισως και 1000gr). 

 

104 πληκτρα και με πολυ πολυ (παρα πολυ) βασικα multimedia (play/stop κλπ, εντασεως και κλειδωμα του winkey - με λαμπακι στα δεξια για να ξερεις οτι το κλειδωσες).

Αναφερονται 12 πληκτρα πολυμεσων, εγω βλεπω μονο 8 (τα αλλα 4 δε ξερω ποια ειναι και δε το εψαξα ακομη). 

 

Συνολικα αξιζει τα 40€. Δε βλεπω και αλλες παρομοιες λυσεις σε μηχανικο απο Ελλαδα. Απο εξω υπαρχει το Ck107 απο motospeed που εχει και τα λαμπακια του και ισως να ειναι καλυτερο συνολικα, δεν το'χω δει/δοκιμασει ομως. 

 

Τωρα στα 50€ που το εχει απο σημερα το e-shop, δε ξερω... Ισως επελεγα το motospeed, αυτα τα 10€ κανουν τη διαφορά κατα την γνωμη μου! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.