Jump to content



UFC - Ultimate Fighting Championship


KTM

Recommended Posts

+1 Khabib

 

Δεν υποτιμάται ο McGregor, συμπεριφέρεται σαν κωλόπαιδο, αλλά νομίζω είναι όλο για το σόου, αλά WWE... Όμως ο Khabib είναι πεινασμένος κι ανερχόμενος για μένα.

 

Θα ήθελα να τον δω να παλεύει με Georges St Pierre, και τον έναν και τον άλλον. Πολυτεχνίτες όλοι.

Link to comment
Share on other sites

Τον ήπιε τελικά ο McGregor με πολλά τραγικά μετά τον αγώνα... Πάντως ανησύχησα στο weigh-in, o Khabib έδειχνε πολύ σκελετός και κομμένος, αλλά όλα καλά. Κρίμα πάντως που τους αφήνουν να κάνουν τόσο δραστικές αλλαγές στο βάρος τους, ας χτυπήσει ο καθένας στην πραγματική του κατηγορία.

Έγινε επεξεργασία από konnos
Link to comment
Share on other sites

Τραγικος ο McGregor από την αρχη που μπηκε στο octagon μεχρι το τελος.

Δεν ειχε καμια απαντηση στην τελεια τεχνικη του Chabib γιαυτο και εφαγε το ξυλο της αρκούδας, δεν ειχε καν τη φυσικη κατασταση να ανταπεξελθει.

Ολο το thrash talk τις προηγούμενες μερες του McGregor του γυρισε μπούμερανγκ (υποτίθεται το εκανε για να "παρει" την ψυχολογια του chabib αλλα εγω νομιζω ότι είναι λιγο - εως πολυ "ψυχακιας")

Αντίθετα ο chabib και στο ορθιο και στο ξαπλωτο οπου είναι και expert ηταν εξαιρετικος και με τρελη φυσικη κατασταση. Ανετα μετα τον αγωνα με ένα διαλειμα μισης ωρας επαιζε άλλον ένα αγωνα με άλλο αντιπαλο.

Διατηρησε και το αητητο όχι μονο σε αγωνες αλλα και σε γυρους! και φυσικα την ζωνη.

Έγινε επεξεργασία από KTM
Link to comment
Share on other sites

συμφωνώ ότι ο κόνορ δεν είχε φυσική κατάσταση . αυτό είναι γνωστό από παλιά . από τους αγώνες με το diaz το είχα παρατηρήσει. εαν ο αγώνας έχει αντίσταση και πάει πάνω από τον τρίτο γύρο δεν τραβάει . 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

αυτός ο άνθρωπος είναι υπερεκτιμημένος . έβγαλε τόσα λεφτά τόσο γρήγορα και θα βγάλει κι άλλα. 200 μύρια σε δύο αγώνες με πολύ χάλια απόδοση . στο αγώνα με τον mayweather σερνότανε από κάποιο γύρο και έπειτα. έπαιξε και με τον καλύτερο και δεν τον σέβοταν . 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, iseeklife said:

αυτός ο άνθρωπος είναι υπερεκτιμημένος . έβγαλε τόσα λεφτά τόσο γρήγορα και θα βγάλει κι άλλα. 200 μύρια σε δύο αγώνες με πολύ χάλια απόδοση . στο αγώνα με τον mayweather σερνότανε από κάποιο γύρο και έπειτα. έπαιξε και με τον καλύτερο και δεν τον σέβοταν . 

 

Πρόσεχε τι λες εδώ για θα στην πέσουν από παντού...όταν τα έλεγα εγώ αυτό συνέβη...όσο για τον αγώνα απορώ πως μερικοί νόμιζαν ότι θα κερδίσει ο Ιρλανδός...εκτός ότι έχει να αγωνισθεί 2+ χρόνια, αν δεν κάνω λάθος, ο τύπος είναι φωνές, showman, φρου φρου κ αρώματα...απ΄ την άλλη ο "ρώσσος" πάλευε με αρκούδες από μικρό παιδί, παίζει να είναι ο πιο επαγγελματίας από όλους και είναι και μικρότερος σε ηλικία, αν και το τελευταίο δεν παίζει κ μεγάλο ρόλο τελευταία...

Link to comment
Share on other sites

Απο τα λίγα που παρακολουθώ , ο Conor έχει δεκάδες νίκες και λίγες ήττες, άρα είναι πραγματικά καλός.

Είδα το μάτς με τον Ντίαζ , δεν πρόσεχε καθόλου το επικίνδυνο αριστερό του Ιρλανδού.

 

Με τον Floyd, εντάξει, πήγε και αντιμετώπισε τον καλύτερο σε ΑΛΛΟ είδος και ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα πόδια του.

Μιλάμε σαν να παίζει στα 4/10 ήταν και πάλι άντεξε 10 γύρους απέναντι στον κορυφαίο μποξέρ τότε σε αυτά τα κιλά.

Στο τέλος έδωσε και οδηγίες στο ρεφ , ότι έκοψε το ματς πιο νωρίς, του έλεγε  " Let the man put me down!"  :hehe:

Ήταν ένα show με πολλά λεφτά και για τους 2, τίποτα παραπάνω.

 

Ο Ρώσος νίκησε , fair and square , τα όσα ακολούθησαν μετά δείχνουν οτι θέλει να κάνει αίσθηση , ίσως είναι χειρότερος απο τον ΜακΓκρέγκορ 

σε αυτό το κομμάτι.

Ο βοηθός του επιτελείου που επιτέθηκε στον ΜακΓκρέγκορ απο πίσω , ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, ναι δεν ήταν σωστό που επιτέθηκε στην ομάδα του McGregor, αλλά σ όλο τον αγώνα του φώναζαν για τη θρησκεία του, για τον πατέρα και τη μάνα του κτλ για να τον τσατίσουν, διότι νόμιζαν οτι δε θα γίνει μανούρα, όμως εκεί προς Ρωσία δε μασάνε σε τέτοια.

 

Ο McGregor είναι πολύ καλός, εξ άλλου δε θα έφτανε εκεί που είναι διαφορετικά, όμως παίζει το παιχνίδι του hype με τον Dana, να δημιουργεί drama k show και προστριβές με σκοπό να ανεβάσει την προσμονή του κόσμου για τον αγώνα (live και από pay-per-view) όπως κάνανε παλιά ο Hulk Hogan, Undertaker και οι λοιποί. Όχι οτι και ο Khabib δε γουστάρει λιγάκι hype και εχθρότητα... Αλλά βρίζεις έναν αθλητή όλο τον αγώνα, η αδρεναλίνη έχει πάει τέρμα, έχεις τρελαθεί μετά απ τη νίκη σου και έχεις και το τσουτσέκι να σου κουνιέται έξω απ το ρινγκ. Βγαίνεις έξω και τον σαπίζεις ρε φίλε, έτσι πάει in mother Russia.

 

Βέβαια να δούμε αν θα υπάρξουν και κυρώσεις τώρα... Πάντως τα λεφτά έτσι βγαίνουν, φανατίζεις και διχάζεις τον κόσμο ώστε να έρθει να σε δει. Εγώ δε θυμάμαι ξανά να παίζουν ξύλο οι θεατές υποστηρικτές των μαχητών μετά τον αγώνα, έξω από το στάδιο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει έτσι πάει , είναι μέρος του deal να παίζεις απερίσπαστος απο τέτοια και τα αθλήματα γενικότερα τα έχουν αυτά.

 

Ο Ρώσος που λες , ακόμη και να γλυτώσει με μικρή ποινή , έχει ήδη σημειωθεί , σε υποτροπή ή αντίστοιχα επεισόδια στο μέλλον

το μοναδικό ελαφρυντικό που ίσως θα έχει , είναι το πόσο κόσμο φέρνει αυτός στο σπορ...

 

Επίσης, δεν έχω καμιά απολύτως αμφιβολία οτι τέτοια ακούγονται απο όλες τις πλευρές, σιγά μην τα άκουγαν οι Ρώσοι και δεν ανταπαντούσαν.

Στο πηγάδι κατούρησαν ή είναι οι αμόλυντες παρθένες του σπορ? 

Link to comment
Share on other sites

Ο McGregor ηταν πολύ καλος γιαυτο  και οι 2 ζωνες, το fighting style που εχει του εβγαινε τις περισσοτερες φορες και ειχε εξαιρετικα αντανακλαστικα φοβερο αριστερο και πολύ γρηγορος. Όλα αυτά μεχρι πριν 2 χρονια.

Με 2 χρονια αποχη  και βλέποντας έναν ρωσο με τις ικανότητες του chabib επρεπε να βρει τροπο να μπορει να απαντησει αλλιως ηταν καταδικασμένος πριν μπει στο ring.

Εγω δεν μπορουσαν να προβλέψω γιατι ακουγα την ομαδα του και τον προπονητη να λεει ότι εχουμε προσαρμοστει και βρει τροπο να αντιμετωπίσουμε τον chabib.

Οποτε σκεφτομουν ok δεν μπορει να παει ξεβράκωτος στα αγγουρια, όχι τιποτε άλλο, για να δουμε ωραιο αγωνα, για το fun.

Τελικα νομιζω από υπεροψια δεν εκανε τιποτα και το πληρωσε, σιγουρα παντως το eye of the tiger το ειχε ο chabib και όχι ο connor.

Αυτά που εγιναν μετα τον αγωνα δεν με απασχολουν τα εχω για θεαση με pop-corn, μες το πρόγραμμα είναι, αν δεν τους ξεφευγε ο chabib να πηδηξει απεξω θα ειχαν την ιδια διασταση όπως με πολλους αλλους αγωνες του είδους. :)

Από ότι ειπε o Dana προχθες, ο connor πληρωθηκε ο chabib όχι, σε αναμονη απόφασης της πολιτειας.

Παιζει και να του αφαιρεσουν την visa.Από την άλλη ομως… τον χρειαζονται και για το rematch.... είναι πολλα τα λεφτα Αρη. :) Θα δειξει.

Έγινε επεξεργασία από KTM
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχανε ο McGregor επαναληπτικά λεφτά δεν θα υπήρχαν…

Το ερώτημα είναι αν θέλει να σηνεχίσει οπότε θα αναγκαστεί να προπονηθεί πραγματικά ή θέλει να τα αρπάξει και να φύγει, οπότε θα έρθει να δήξει το μπόι του πάλι

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.