dubber Ιανουάριος 2, 2009 #3841 Ιανουάριος 2, 2009 Σαν w/b είναι ζεστή, απλά έχει γίνει desaturate, την ήθελα με λιγότερο χρώμα. Flash έχει, εμπρός αριστερά όντως.Οι μαρκίζες δεν είναι πειραγμένες, είναι μεγάλη η διαφορά της φωτεινότητας του εμπρός με το πίσω, κάτι θα θυσιαζόταν.Οι σκιές γενικά όντως δεν είναι πάντα κακές, στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια δεν κολακεύουν.Γενικά η φωτογραφία δεν είναι και κανένα great success.
hayabusa Ιανουάριος 2, 2009 #3842 Ιανουάριος 2, 2009 Αφού μου κάνει σκιά σημαίνει ότι δεν το χρησιμοποιώ σωστά, γιατί να κάνεις κι εσύ το ίδιο? από τα λάθη μαθαίνουμε Χαίρομαι που βγάλαμε άκρη επιτέλους
angel_f Ιανουάριος 2, 2009 #3843 Ιανουάριος 2, 2009 http://i474.photobucket.com/albums/rr104/angel_fot/_MG_0139.jpg
Guest Ιανουάριος 2, 2009 #3844 Ιανουάριος 2, 2009 Πολύ καλή φωτό, angel_f! Όσο και να την κοιτάξω, δε βλέπω ψεγάδι, μου αρέσει πολύ!
dubber Ιανουάριος 2, 2009 #3845 Ιανουάριος 2, 2009 Το τοιχάκι και το τα κάγκελα δεν σε ενοχλούν στο μάτι?
Teodor_ch Ιανουάριος 2, 2009 #3846 Ιανουάριος 2, 2009 Και εμένα μ'αρέσει πολύ Σε ζηλεύω...βόλτες με τη μηχανή και την μικρότερη μηχανή στη τσάντα @dubber ίσα ίσα που αυτά το κάνουν διαφορετικό το τοπίο απο όλα τα υπόλοιπα.
dubber Ιανουάριος 2, 2009 #3847 Ιανουάριος 2, 2009 Εγώ πιστεύω ότι χωρίς αυτά και το έντονο halo στο βουνό θα ήταν καλύτερα.
Maximus Ιανουάριος 2, 2009 #3848 Ιανουάριος 2, 2009 Εγώ πιστεύω ότι χωρίς αυτά και το έντονο halo στο βουνό θα ήταν καλύτερα.Κι εγώ αυτό ακριβώς σκεφτόμουν
angel_f Ιανουάριος 2, 2009 #3850 Ιανουάριος 2, 2009 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λογια Έχει λιγο halo στο βουνο αλλά το περισσότερο άσπρο προέρχεται απο την ομίχλη, λόγο του αέρα που μετέφερε σταγονίδια νερού απο τα αφρισμένα κύματα. Για αυτο βγήκε και το τοιχίο στο κάδρο, διότι τράβηξα τις φώτο κριμένος πίσω απο το αμάξι ώστε να μην γεμίσει η μηχανή με αλατια απο τα κύματα
DarkSaga Ιανουάριος 2, 2009 #3851 Ιανουάριος 2, 2009 μήπως έχεις όλα τα "δυνατά" στοιχεία δεξιά και είναι ανισόρροπη η φωτό γεωμετρικά αλλά και φωτιστικά?
VIL Ιανουάριος 2, 2009 #3852 Ιανουάριος 2, 2009 Θα συμφωνήσω με τον dubber. Η φωτό βέβαια είναι πολύ καλή. Εάν είχε παρθεί από άλλη γωνία και μπροστά από τα κάγκελα (για να κάνεις και το χατήρι του DarkSaga) πιστεύω ότι θα ήταν ακόμα καλύτερη.
deninho Ιανουάριος 2, 2009 #3853 Ιανουάριος 2, 2009 Μερικές φωτογραφίες από τις λίγες πουπρόλαβα να τραβήξω στις διακοπές μου. Δύο από πριν να φύγει το αεροσκάφος Ένα γλυπτό στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ζυρίχης και το (αρκετα ψηλό) δέντρο που βρίσκεται εκεί μέσα μαζί με τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, και είναι στολισμένο με μπιχλιμπίδια Swarovsky Και ορισμένες φωτογραφίες από τη Χριστουγεννιάτικη βόλτα, που τα πάντα,σχεδόν, ήταν κλειστά και δεν είχα τι να κάνω (^^Στο βάθος φαινεται το μεγαλύτερο ρολόι της ευρώπης στο καμπαναριό του St. Peterkirchen) μετά από αυτή τη βόλτα καπούτ το μηχάνημα, και συνέχισα τις διακοπές με την Canon Ixus 80is
angel_f Ιανουάριος 2, 2009 #3855 Ιανουάριος 2, 2009 deninho:T: Αν και θα προτιμούσα ποιο ανοιχτά πλάνα.Τι έπαθε η μηχανή??Ευχαριστώ VIL , DarkSaga στον επόμενο πειραματισμό με το συγκεκριμένο τοπίο θα εχω στο μυαλό μου την παρατήρηση σου.
deninho Ιανουάριος 2, 2009 #3856 Ιανουάριος 2, 2009 @hayabusa: Ευχαριστώ Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στον πειρασμό να τη βάλω στις καλύτερες, αλλά τελικά αποφάσισα να μπουν όλες μαζί @angel_f: Ναι, η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα είναι πολύ σφιχτά κάδρα, μιας και προέκυψαν από crop (ίσιωμα ορίζοντα, κλπ) Αλλά ούτως ή άλλως η συγκεκριμένη βόλτα είχε τη λογική του πειραματισμού, να δω τι περίπου παίζει με φωτισμούς κλπ και να ξαναπήγαινα. Μετά από την τελευταία φωτογραφία που έβαλα εδώ, γύρισα σπίτι, άδειασα την κάρτα μνήμης, έβαλα τη μπαταρία να φορτίσει. το επόμενο πρωί στο ζωολογικό κήπο, πάω να βγάλω φωτογραφία τους πιγκουίνους, αλλά δεν άνοιγε με τπτ. Τι cpr, τι τεχνητές αναπνοές, τι ηλεκτροσόκ, αυτή νεκρή :X:
GoMaR Ιανουάριος 4, 2009 #3858 Ιανουάριος 4, 2009 ασε τις φωτογραφιες και δωσε κανα videaki edit : χα ! ειδα...ατιμο ESP
dubber Ιανουάριος 4, 2009 #3859 Ιανουάριος 4, 2009 2 πανοραμικές λήψεις από το παρατηρητήριο στο αστρονομικό ρολόι της Πράγας:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.