e-tic Ιανουάριος 8, 2019 #6801 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2019 Χαρίζεται η βιβλιοθήκη/γραφείο της φωτογραφίας σε μετριοκαλή κατάσταση. Αν δεν κάνω λάθος, σπάει σε 2 (τουλάχιστον) κομμάτια και δεν είναι ιδιαίτερα βαριά. Παραλαβή απο Καλλιθέα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Ιανουάριος 14, 2019 #6802 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2019 Mid tower χαρισμενο , βρηκα άλλο επομενως δεν μου χρειαζεται. Μητρικη 775soc χαρισμενη , αναβει ενδεικτικη λυχνια αλλα δεν εκκινει. Θα μπει και σε διπλανο φορουμ επομενως παει στον πρωτο που θα στειλει. πρωτα ποστ εδω και μετα πμ, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Ιανουάριος 21, 2019 #6803 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2019 (edited) Mid tower χαρισμενο , βρηκα άλλο επομενως δεν μου χρειαζεται. Mητρικη με cpu pentium 4 / ψυχτρα, μνημες 2χ512 - backplate - τροφοδοτικο - hdd seagate ide 40gb -enthernet card ( απο οτι ξερω ειναι λειτουργικο, δεν δοκιμαστηκε) Θα μπει και σε διπλανο φορουμ επομενως παει στον πρωτο που θα στειλει. πρωτα ποστ εδω και μετα πμ, Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 21, 2019 από kostas.karras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Ιανουάριος 21, 2019 #6804 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2019 Μία ώρα πριν, το μέλος kostas.karras έγραψε: Mid tower χαρισμενο , βρηκα άλλο επομενως δεν μου χρειαζεται KΡΑΤΗΜΕΝΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Ιανουάριος 28, 2019 Δημοφιλής Δημοσίευση #6805 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2019 Το αφηνω και εδω μιας και χαριζουμε παλι. Αυτη τη φορα στην αρχικη με ενα μικρο αντάλλαγμα https://www.thelab.gr/news/news/δημοπρασία-αλληλεγγύης-για-το-λύρειο-παιδικό-ίδρυμα-r5612/ 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 28, 2019 #6806 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2019 LENOVO M91 το case ταλαιπωρημενο με μητρική core 2 duo και επξεργαστή (ΛΕΙΤουργικό μέχρι να παροπλίστεί) παραλαβή από Μενίδι και μόνο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Ιανουάριος 28, 2019 #6807 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος dellman έγραψε: LENOVO M91 το case ταλαιπωρημενο με μητρική core 2 duo και επξεργαστή (ΛΕΙΤουργικό μέχρι να παροπλίστεί) παραλαβή από Μενίδι και μόνο Στελνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 29, 2019 #6808 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2019 Χαρίζεται το ακόλουθο wifi repeater, πλήρως λειτουργικό:Netgear wn2000rpt v2Για τα specs δείτε εδώ: https://www.netgear.com/support/product/WN2000RPTv2.aspxΠαραλαβή από Δουκίσσης ΠλακεντίαςΣε περίπτωση πολλαπλού ενδιαφέροντος, θα προτιμηθούν άτομα που δεν τους περισσεύουν χρήματα.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιανουάριος 29, 2019 #6809 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2019 Χαρίζεται το ακόλουθο wifi repeater, πλήρως λειτουργικό:Netgear wn2000rpt v2Για τα specs δείτε εδώ: https://www.netgear.com/support/product/WN2000RPTv2.aspxΠαραλαβή από Δουκίσσης ΠλακεντίαςΣε περίπτωση πολλαπλού ενδιαφέροντος, θα προτιμηθούν άτομα που δεν τους περισσεύουν χρήματα.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 29, 2019 #6810 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2019 4 hours ago, gdp77 said: Χαρίζεται το ακόλουθο wifi repeater, πλήρως λειτουργικό: Netgear wn2000rpt v2 Για τα specs δείτε εδώ: https://www.netgear.com/support/product/WN2000RPTv2.aspx Παραλαβή από Δουκίσσης Πλακεντίας Σε περίπτωση πολλαπλού ενδιαφέροντος, θα προτιμηθούν άτομα που δεν τους περισσεύουν χρήματα. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον εάν δεν τα βρείτε με τον ronin13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιανουάριος 31, 2019 #6811 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2019 On 1/29/2019 at 9:51 AM, gdp77 said: Χαρίζεται το ακόλουθο wifi repeater, πλήρως λειτουργικό: Netgear wn2000rpt v2 Για τα specs δείτε εδώ: https://www.netgear.com/support/product/WN2000RPTv2.aspx Παραλαβή από Δουκίσσης Πλακεντίας Σε περίπτωση πολλαπλού ενδιαφέροντος, θα προτιμηθούν άτομα που δεν τους περισσεύουν χρήματα. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν δωθεί σε ronin13 ή aligator21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 31, 2019 #6812 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2019 Ενδιαφέρομαι και εγώ αν δεν δωθεί σε ronin13 ή aligator21 [emoji1]Παίδες συνεννοηθήκα με ronin και θα έρθει να το παραλάβει σήμερα.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιανουάριος 31, 2019 #6813 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2019 Παίδες συνεννοηθήκα με ronin και θα έρθει να το παραλάβει σήμερα.Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΠαρέλαβα και ευχαριστώ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Φεβρουάριος 1, 2019 #6814 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2019 Χαρίζεται η παρακάτω Ενδοεπικοινωνία Μωρού Chicco : Παραλαβή από Αθήνα περιοχή Πατήσια ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 2, 2019 #6815 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2019 Χαρίζονται τα παρακάτω Mp3 Player μάρκας "Bench". Πρέπει να είναι λειτουργικό, θέλει μόνο καθάρισμα φαντάζομαι. Είχε μετασχηματιστή αλλά δεν υπάρχει. Ωστόσο, ανάβει με μπαταρίες. Spoiler Ανεμιστήρι 92mm βγαλμένο από ένα HP Compaq desktop. Spoiler HDD 3.5" enclosure, με το καλώδιό του, απουσιάζει ο μετασχηματιστής (δεν τον βρήκα). Δουλεύει αν καταφέρετε να φτιάξετε (ίσως απλά να θέλει σπρέι επαφών) το κουμπάκι που έχει για on & off (ένα κουμπί όχι διακόπτης). Με εξυπηρετούσε για αρκετά χρόνια αλλά πήρα usb 3.0 πλέον. Το καπάκι που φαίνεται στη φώτο κουμπώνει συρταρωτά, αφού μπει ο δίσκος φυσικά. Spoiler Το front i/o panel από το hp compaq παραπάνω. Δεν ξέρω που θα χρησίμευε, αλλά αν το θέλει κάποιος, so be it. Spoiler Τα βύσματα (τιπς) από κάποιον (άγνωστο) universal φορτιστή για λάπτοπ. Δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψουν σε κάποιον άλλον, ίσως θα πρέπει να έχετε τον ίδιο. Αν βοηθάει, το λάπτοπ που εξυπηρετούσε ο φορτιστής εκείνο τον καιρό, ήταν ένα fujitsu amilo PA κάτι. Αν θυμάμαι καλά έχει δοθεί στον @e-tic το συγκεκριμένο Spoiler Φορτιστής από κινητό samsung, παλιό , νομίζω samsung star ή κάπως έτσι, καθώς και τα ακουστικά του ίδιου. Spoiler Ένα ηχείο, αν θυμάμαι καλά τελευταία φορά λειτουργούσε αλλά δεν ήταν αρκετός ο ενισχυτάκος που το έβαζα. Είναι το μεσαίο ηχείο από κάποιο παλιό 5.1 home theater, μάρκας onmi. Δεν μπορώ να βρω πουθενά πληροφορίες για αυτό. Κάπου είχα τον δικό του ενισχυτή αλλά είχε πρόβλημα, έβγαζε ένα θόρυβο περίεργο αν το έβαζες στο ρεύμα (νομίζω έχει μείνει Θεσσαλονίκη anyway). Spoiler Παραλαβή από τον χώρο μου στην Καλλιθέα το Σαββατοκύριακο (ώρες κατόπιν συνεννόησης) και μετά τις 18:00 τις καθημερινές. Για πρωί καθημερινής μπορώ να πάρω κάτι μαζί μου και να περάσετε από τη δουλειά μου κατόπιν συνεννόησης για παραλαβή. Αποστολές δεν γίνονται. Αν τα θέλει κάποιος όλα, μπορεί να το δηλώσει και να τα μοιράσει όπου επιθυμεί. Θα παρακαλούσα, πρώτα να ποστάρει εδώ το ενδιαφέρον του κάποιος, για να μην υπάρχουν θέματα, καθώς και μέλη τα οποία έχουν δώσει κάτι ή είναι ενεργά στο Forum. Αν δεν δοθούν μέχρι Τετάρτη θα μπουν και αλλού. Αν και πάλι δεν υπάρξει ενδιαφέρον, ανακύκλωση. Ευχαριστώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Φεβρουάριος 3, 2019 #6816 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2019 πριν 7 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Χαρίζονται τα παρακάτω Mp3 Player μάρκας "Bench". Πρέπει να είναι λειτουργικό, θέλει μόνο καθάρισμα φαντάζομαι. Είχε μετασχηματιστή αλλά δεν υπάρχει. Ωστόσο, ανάβει με μπαταρίες. Reveal hidden contents Ανεμιστήρι 92mm βγαλμένο από ένα HP Compaq desktop. Reveal hidden contents HDD 3.5" enclosure, με το καλώδιό του, απουσιάζει ο μετασχηματιστής (δεν τον βρήκα). Δουλεύει αν καταφέρετε να φτιάξετε (ίσως απλά να θέλει σπρέι επαφών) το κουμπάκι που έχει για on & off (ένα κουμπί όχι διακόπτης). Με εξυπηρετούσε για αρκετά χρόνια αλλά πήρα usb 3.0 πλέον. Το καπάκι που φαίνεται στη φώτο κουμπώνει συρταρωτά, αφού μπει ο δίσκος φυσικά. Reveal hidden contents Το front i/o panel από το hp compaq παραπάνω. Δεν ξέρω που θα χρησίμευε, αλλά αν το θέλει κάποιος, so be it. Reveal hidden contents Τα βύσματα (τιπς) από κάποιον (άγνωστο) universal φορτιστή για λάπτοπ. Δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψουν σε κάποιον άλλον, ίσως θα πρέπει να έχετε τον ίδιο. Αν βοηθάει, το λάπτοπ που εξυπηρετούσε ο φορτιστής εκείνο τον καιρό, ήταν ένα fujitsu amilo PA κάτι. Αν θυμάμαι καλά έχει δοθεί στον @e-tic το συγκεκριμένο Hide contents Φορτιστής από κινητό samsung, παλιό , νομίζω samsung star ή κάπως έτσι, καθώς και τα ακουστικά του ίδιου. Hide contents Ένα ηχείο, αν θυμάμαι καλά τελευταία φορά λειτουργούσε αλλά δεν ήταν αρκετός ο ενισχυτάκος που το έβαζα. Είναι το μεσαίο ηχείο από κάποιο παλιό 5.1 home theater, μάρκας onmi. Δεν μπορώ να βρω πουθενά πληροφορίες για αυτό. Κάπου είχα τον δικό του ενισχυτή αλλά είχε πρόβλημα, έβγαζε ένα θόρυβο περίεργο αν το έβαζες στο ρεύμα (νομίζω έχει μείνει Θεσσαλονίκη anyway). Hide contents Παραλαβή από τον χώρο μου στην Καλλιθέα το Σαββατοκύριακο (ώρες κατόπιν συνεννόησης) και μετά τις 18:00 τις καθημερινές. Για πρωί καθημερινής μπορώ να πάρω κάτι μαζί μου και να περάσετε από τη δουλειά μου κατόπιν συνεννόησης για παραλαβή. Αποστολές δεν γίνονται. Αν τα θέλει κάποιος όλα, μπορεί να το δηλώσει και να τα μοιράσει όπου επιθυμεί. Θα παρακαλούσα, πρώτα να ποστάρει εδώ το ενδιαφέρον του κάποιος, για να μην υπάρχουν θέματα, καθώς και μέλη τα οποία έχουν δώσει κάτι ή είναι ενεργά στο Forum. Αν δεν δοθούν μέχρι Τετάρτη θα μπουν και αλλού. Αν και πάλι δεν υπάρξει ενδιαφέρον, ανακύκλωση. Ευχαριστώ Με ενδιαφέρουν κάποια, στέλνω πμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magnum Φεβρουάριος 3, 2019 #6817 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2019 Χαρίζεται το παρακάτω κουτί Η/Υ : Παραλαβή από Αθήνα περιοχή Πατήσια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Φεβρουάριος 3, 2019 #6818 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος Magnum έγραψε: Χαρίζεται το παρακάτω κουτί Η/Υ : Παραλαβή από Αθήνα περιοχή Πατήσια ... Atx μητρική χωραει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 3, 2019 #6819 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2019 tips, hdd enclosure, front panel, ηχείο, κρατημένα μέχρι νεοτέρας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Φεβρουάριος 3, 2019 #6820 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2019 14 hours ago, tommybertsen said: Mp3 Player μάρκας "Bench" απο παλια εκανες bench μεχρι και σε mp3 player............και μετα κραζεις τους αλλους για τα uv..........σα δε ντρεπεσαι λεω εγω...... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts