Jump to content



Με ποιο πρόγραμμα video-editing μπορώ να φτιάξω multi-video slideshow;


Recommended Posts

Θέλω να φτιάξω κάτι παρόμοιο

 

 

 

To να βάλω τα "παράθυρα" των διάφορων videos στατικά μπορώ να το κάνω και με τα προγράμματα που έχω υπόψιν μου. Ξέρετε, όμως με ποιο πρόγραμμα θα μπορούσα να έχω και το εφέ slideshow, να κινούνται δηλαδή τα παράθυρα των διαφορετικών videoς?

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν το εχω κανει ποτε. Αλλα ενας τροπος ειναι σε δυο σταδια. Πρωτα θα κανεις ενα βιντεο 4Κ ή 8Κ με ολα τα pip. Και μετα το τελικο βιντεο με καποιο αλλο προγραμμα θα κανεις zoom και panning.

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Τα πιάσαμε τα λεφτά μας.... Είδα έχει και το powerdirector (σε πιο καινούργια έκδοση από αυτή που έχω) και το filmora X (δεν το έχω) και το adobe whatever (δεν παίζει να το πληρώσω ποτέ). Να δω το davinci αλλά αυτό θέλει τρελό learning curve, εκτός αν το περάσω μόνο για αυτό το feature και γίνεται εύκολα....

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, sdim said:

Υπάρχει και το OpenShot

 

 

Ναι με χειροκίνητη δουλειά και keyframes και 100 εργατοώρες μπορείς να το κάνεις σχεδόν σε οποιοδήποτε μοντέρνο video editing πρόγραμμα. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος wizard να γίνεται αυτόματα, κάτι που δυστυχώς μάλλον δεν υπάρχει σε δωρεάν λύσεις (πλην daninci). Το αρχικό video που ποστάρω μάλλον έχει γίνει με after effects που παίζει να είναι και το μοναδικό με τόσο advanced feature, αυτοματοποιημένο.

Έγινε επεξεργασία από gdp77
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.