Jump to content



Άσχημη μυρωδιά δωματίου


noxp56

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω τι κάνετε για την άσχημη μυρωδιά του δωματίου εξαιτίας του τσιγάρου; Πέρα από καθαρισμό με χλωρίνη και λοιπά το τσιγάρο είναι μια μυρωδιά που δεν ''ξεκολλάει'' με τίποτα από το χώρο. Έχω ακούσει από άλλους ότι συσκευές που παράγουν όζον είναι αποτελεσματικές, ξέρει κανείς κάτι πάνω σε αυτό; Έχει χρησιμοποιήσει κανείς;

Link to comment
Share on other sites

Ειναι σαλονι ;
Αν ναι, πλενεις καλυματα του καναπε και κουρτινες(must), κανεις εναν γαματο καθαρισμο και οπως ειπε ο φιλος παραπανω, οχι τσιγαρο σε εσωτερικο χωρο. Η τουλαχιστον να εισαι κοντα σε ανοιχτο παραθυρο.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Απλα σταματάς να καπνίζεις σε αυτους τους χώρους και αφήνεις τον χρόνο να κανει την δουλειά του.

 

Διαμερισμα, ενα υπνοδωματιο με ξυλινο πατωμα, το υπολοιπο μωσαικο, παντου ταπετσαρίες (οτι χειροτερο δηλαδη). Πριν καν κοψω το καπνισμα επρεπε να αλλαξω ταπετσαρία στο υπνοδωματιο και απο τοτε δεν ξανακαπνισα ποτε εκει πέρα μέσα. Δεν μυριζει πλέον (πηρε αρκετους μηνες να ξεβρωμισει τελειως μην πω χρόνο), καπνιζα στους υπολοιπους χώρους.

 

Το 2017 σταματησα οριστικα το κάπνισμα, ολοκληρο το σπίτι έχει ξεβρωμίσει εδω και χρόνια.

 

Το μεγαλύτερο προβλημα ηταν το αυτοκίνητο. Απο μυρωδιά ξεβρώμισε γρήγορα απο την στιγμή που σταματησα το καπνισμα (σε 4-5 μηνες) αλλα ακόμα τρώω στην μάπα ολη την πίσα και τα υπολειματα του τσιγάρου που έχουν μολύνει το αυτοκινητο. Και μιλάμε σε σημείο η ζώνη ασφαλείας να αφήνει σημάδια στα ρουχα (την επλυνα με μιγμα σαπουνιου-ξυδιου-νερου πριν απο καμια 10αρια ημερες, ΟΚ φαινεται αλλα επειδή αυτη την εποχή φοράω ασπρα T-shirts για καλο και για κακο εχω και μαξιλαρακια στις ζωνες). Κάποια στιγμη θα πρεπει να το παω για εναν βιολογικο καθαρισμο.

Έγινε επεξεργασία από Freedom
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Τα βιβλια μπορω να εγγυηθώ οτι εχουν "μνημη" στις μυρωδιες.

Το καλυτερο βεβαια ειναι να κόψεις το ρημάδι :)

 

Μια αλλη λυση ειναι η αποσμινη. Οτι και να εχει συμβει στο χώρο θα το καλυψει μετα απο 2 σφουγγαρισματα για να μη πω απο το πρώτο. Στα 2 καλυψε σε αποθηκη μυρωδια απο ψοφιμι.

 

 

WWW.TAI.GR

H Αποσμίνη είναι υγρό, αποσμητικό και καθαριστικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, στη λεκάνη, στο...

 

Αμα εισαι κ μερακλης κ περασεις κ τις επιφάνειες θα εισαι οκ :)

 

  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Κάνω μεγάλο αγώνα να το κόψω και όσοι καπνίζατε και το κόψατε ξέρετε πολύ καλά τι εννοώ ''αγώνα''. Για αυτό το λόγο δεν θέλω ούτε να το μυρίζω πλέον το έχω ελαττώσει  αισθητά και δεν έχω ξανά καπνίσει μέσα. Ναι έχω πολλές ξύλινες επιφάνειες και αυτό βοηθάει στο ''πότισμα'' της τσιγαρίλας. Επειδή και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και με το αυτοκίνητο παρήγγειλα την συσκευή όζοντος για να την χρησιμοποιήσω και στο σπίτι και στο αυτοκίνητο. Απ' ότι διάβασα κάνει δουλειά και στα δυο. Θα σας πω εντυπώσεις. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.