Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Επιτέλους, πήρα την απόφαση να βάλω linux στο (προσωπικό μου) laptop, και ένιωσε ξανά το μηχάνημα.

mint xfce, μερικές ώρες το σκ για να το φερω στα μέτρα μου, και πλέον είμαι άρχοντας.

Και δεν ήταν κανένα σαπάκι, i7 6ης γενιάς βέβαια, αλλά με 4c/8t 16gb, 1tb nvme

2025-08-04_10-10.png

Έγινε επεξεργασία από navaho7
  • Like 2

Εχουν μαζευτεί σίγουρα 3-4 αντίστοιχα μηχανήματα στο σπίτι και δεν μου πάει καρδιά να τα παροπλίσω... Από την άλλη, δεν υπάρχει και κόσμος πρόθυμος να τα δουλέψει με Linux, και η μεταπωλητική τους αξία πια είναι μικρή...

Μόνο κάτι σε server σκέφτομαι σα ρόλο, αλλά και πόσους να φτιάξω! 😂

• Like 1

θα πω τον πόνο μου στο ποθ και δεν θα καλησπερίσω...

vf 200αρα copper...δεν δικαιουσαι voucher σου λενε αρα τιθεσαι εκτος των προσφορών

τους ζητάς να σε ρίξουν ταχύτητα στα 100 αρχικά και μετά με το voucher να πας στα 300 ...δεν γίνεται...

προσφορά τους ζητάς ως χρονια συνεπέστατος πελάτης και σου δίνουν ότι έχεις..  τι να πεις; 

Κανονικά με την εταιρία που συνδιαλέγεσαι, έπρεπε να το βάλεις στα ανέκδοτα, όχι εδώ :hehe: 

2 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε:

θα πω τον πόνο μου στο ποθ και δεν θα καλησπερίσω...

vf 200αρα copper...δεν δικαιουσαι voucher σου λενε αρα τιθεσαι εκτος των προσφορών

τους ζητάς να σε ρίξουν ταχύτητα στα 100 αρχικά και μετά με το voucher να πας στα 300 ...δεν γίνεται...

προσφορά τους ζητάς ως χρονια συνεπέστατος πελάτης και σου δίνουν ότι έχεις..  τι να πεις; 

Τι 200 τι 300 :p

Εγώ δε βλέπω διαφορά πάντως. Ίσως φταίει που δεν έχω πισι της προκοπής. 

• Haha 1

Καλησπέρα.

2 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε:

Αυτό ξαναπές το! Αν όμως είσαι πελάτης άλλου παρόχου,  υπάρχουν καλύτερες προσφορές!

Όσο για γραμμή εδώ; Εως 24Mbps που πιάνει με το ζόρι 13 ..και κάτι fiber και τριψήφια Mbps "μονο στα όνειρα" που λέει και το γνωστό τραγούδι! 😋

1 ώρα πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Κανονικά με την εταιρία που συνδιαλέγεσαι, έπρεπε να το βάλεις στα ανέκδοτα, όχι εδώ :hehe: 

Λίγο-πολύ όλοι οι πάροχοι το ίδιο θα κάνουν (εγώ ξέρω δύο!).

15 λεπτά πριν, το μέλος Simon έγραψε:

Τι 200 τι 300 :p

Εγώ δε βλέπω διαφορά πάντως. Ίσως φταίει που δεν έχω πισι της προκοπής. 

10BASE5 ; :hehe: