Jump to content

Recommended Posts

6 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Ουαααα ουααα

sexy girl GIF

Μωρό...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

• Like 1
  • horni 3

MANOULA.gif.b19798fa66f1ce756bce46a952d105fa.gif

Καλημέρα και ξανά καλημέρα και άντε και καλή εβδομάδα.

• Like 2

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Τι του κάνατε του f117 και κλαίει;

• Like 1
On 24/10/2025 at 1:56 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε:

26 bytes per second μεταφορά αρχείων από ένα μηχάνημα της εταιρείας σε άλλο. το ένα Κίνα το άλλο Γαλλία. Να χαρώ που κάνανε ανεξάρτητη εταιρεία το ΙΤ μας για να δουλεύουν όλα καλύτερα

μιλάμε για άλλα επίπεδα ηλιθιότητας. Ανοίγω τικετ για non-personal identity user (aka είναι για να τρέχουν εφαρμογές και δεν αντιστοιχεί σε εργαζόμενο) βάζοντας email επικοινωνίας το δικό μου.

Κλείνει το ticket από το ΙΤ, γιατί επικοινώνησαν για τρεις μέρες συνεχόμενες και δεν πήραν απάντηση. Μαντέψτε σε ποιον έστελναν email. ΓΤΒΤΚΤΚΤ

• Haha 3
6 minutes ago, navaho7 said:

μιλάμε για άλλα επίπεδα ηλιθιότητας. Ανοίγω τικετ για non-personal identity user (aka είναι για να τρέχουν εφαρμογές και δεν αντιστοιχεί σε εργαζόμενο) βάζοντας email επικοινωνίας το δικό μου.

Κλείνει το ticket από το ΙΤ, γιατί επικοινώνησαν για τρεις μέρες συνεχόμενες και δεν πήραν απάντηση. Μαντέψτε σε ποιον έστελναν email. ΓΤΒΤΚΤΚΤ

Στον Ελληνικό Στρατό δουλεύεις; 

• Haha 3

Σε πολυεθνική με market cap όσο το bnb, και με πάνω από 150k υπαλλήλους παγκοσμίως δουλεύω. Και που έχει πάει τεράστιο τμήμα του IT στο Μπόλιγουντ "γιατί γλυτώνουνε λεφτά"

• Like 1
50 minutes ago, navaho7 said:

Σε πολυεθνική με market cap όσο το bnb, και με πάνω από 150k υπαλλήλους παγκοσμίως δουλεύω. Και που έχει πάει τεράστιο τμήμα του IT στο Μπόλιγουντ "γιατί γλυτώνουνε λεφτά"

GIF by Tokkingheads

• Like 1
  • Haha 1

Από τη μικρή μου εμπειρία ως ξύστης, στον ΕΣ ήταν πολύ καλύτερα (αν εξαιρέσεις ότι δε γυρνούσα κάθε μέρα σπίτι δηλαδή)

• meow 1
17 minutes ago, navaho7 said:

Από τη μικρή μου εμπειρία ως ξύστης, στον ΕΣ ήταν πολύ καλύτερα (αν εξαιρέσεις ότι δε γυρνούσα κάθε μέρα σπίτι δηλαδή)

katman-e-ti-na-kanoume.gif

• Haha 1
11 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

sexy girl GIF

Μωρό...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

9 ώρες πριν, το μέλος p55 έγραψε:

MANOULA.gif.b19798fa66f1ce756bce46a952d105fa.gif

Καλημέρα και ξανά καλημέρα και άντε και καλή εβδομάδα.

5 ώρες πριν, το μέλος TopCLR έγραψε:

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Τι του κάνατε του f117 και κλαίει;